Pikų damaNera nebuvo ir nebus to pikudomo jis neegzistuoja jokios dvasios ir t.tnera jusu tu nesamoniu ka jus cia nusisnekat bl.. prisiziurejot video ir verkiat ... nera nera as sakau nera njokiu dvasiu bblyn nesamones snekat nera netikekit sakau nera ju!!!!!!!!!!!!!!!!!! Isikalkit i galva neraaaaaaa!
Niekada nebandžiau kviestis dvasiu , nes šiek tiek vienai baisu o draugės / draugai bijo.
Nelabai tikiu, kad tos dvasios tikros bet ką aš žinau tiek istorijų prisiskaičius ir girdėjus tai net nežinau ką manyt . Pikų dama Manau bobučių pasaka kad ji pildo norus ir pan. ![]() Daugelis sako : "Kaip norėčiau išsikviest Pikų Damą." Daugeliui tai, tik žaidimas. Ta prasme šiaip, kai nėra ką veikt. Iš tikrųjų tai labai rimtas dalykas, juokaut negalima. Pati domiuosi jau gana ilgai.
Norint išsikviesti Pikų Damą neužtenka pastovėti tamsoje, su žvake rankoje priešais veidrodį ir kelis kartus tarti "Pikų Dama, ateik. Pikų Dama, ateik..." Tikrai ne .. Reikia nusimanyti kas ji yra ir ko ji nori. Esu girdėjus labai daug skirtingų versijų ką "daro" Pikų Dama. Vieni sako, kad ji žudo (kas nelabai tikėtina. Pikų Dama kankina, tiek emociškai, tiek fiziškai, viskas priklauso nuo to, kaip buvo nutrauktas seansas.), kiti, kad norus pildo, tai priklauso nuo to kaip ji kviečiama. Žinoma, viso to lengva išvengti (kalbu apie blogą baigtį) tik reikia mokėti taisiklyngai baigti seansą. Bet pasitaiko visaip.. Asmeniškai patarčiau to nedaryti, bet jei žinot ką darot, prašau. As irgi tikiu
Taciau dvasiomis tikiu. Ir tikrai nereikia su jomis zaist.as tai tikiu tokiais dalykai pvz: mano klasioke kviete tai labai linksmai nusijobino ant kojos
ir dar galima velnia issikviesti bet rizikinga tiesiog nupiesi jo galva ir sirdi ir y sirdi ismeigi adatele parasai koki nors klausima ir jis tau y ji atsajo bet paskui jis gali tave persekioti nes kai pvz: grysti is mokyklos gali buti sudauzytos lekstes ir t.t. ‹ Įvairūs ‹ Mistika |

Nelabai tikiu, kad tos dvasios tikros bet ką aš žinau tiek istorijų prisiskaičius ir girdėjus tai net nežinau ką manyt .