Kokiuose esat bųvę koncertuose?
68 pranešimai(ų)
• Puslapis 5 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Daug koncertų esu buvus,net neatsimenu kur ir kada. Bet įsimintiniausi buvo :
Avril Lavigne- The Best Damn Thing Tour, Andriaus Kaniavos- Muzika MUSiškiams, SEL. Šitų nepamiršiu niekada. ![]() ![]() Marilyn Manson; Liūdni Slibinai; Alina Orlova; Eric Sardinas; Sting; A.Mamontovo; M.Mikutavičiaus; J.Šeduikytės ir dar dauuug. ![]() Daug kur esu buvusi,puse net neprisimenu.Bet labiausiai patiko Sel'o tikrai nesigailėjau,kad ėjau. O šiaip norėčiau nueit į Tiesto kuris buvo prieš kelias dienas Palangoj, dar į G&G sindikato .
![]() ![]() Paskutinį kartą redagavo Danni^ 2011 Lie 22, 20:25. Iš viso redaguota 2 kartus.
Aš tai šiaip pagrinde lietuviškuose esu buvusi. Tik kokiuose penkiuose nelietuviškuose.
Iš lietuviškų tai: 69 danguje Mia Čili Man Violeta Riaubiškytė ir Vilius Tarasovas Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė V.Šapranausko šou Nu ir dar daug kitų, nebeatsimenu. Nė vienas didelio įspūdžio nepaliko, išskyrus Mios. Iš užsenietiškų labai norėčiau į Far East Movement, Blue, David Guetta, Usher, Evanescence ir dar daug... ![]() ![]() ![]() Daug kur buvau, bet geriausias koncertas, kuriame buvau tai buvo Andriaus Mamontovo.
![]() Šiaip į koncertus deja nevaikštau, o pastaruoju metu visai neblogų buvo. Svajoju į Rammstein'us nueit, dievinu juos, bet abejoju ar pavyks.. ![]() Paskutinį kartą redagavo Acid Drops 2011 Lie 26, 16:52. Iš viso redaguota 1 kartą.
68 pranešimai(ų)
• Puslapis 5 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |