-

Bubble_ghost
- Dalyvis
-
- 2,371.24 Lt
» 2011 Rgp 04, 19:05
As tikriausiai viska isbandzius  pas mane tamsus paakiai, nors tu ka. Pastebiu, kad daugelis zmoniu kartais ziuri mazdaug 'Jeeezus, mergaite gal sergi' ? As visa isblyskus... cia del to, kad turiu labai plona oda, gyslos kai kur labai persisviecia taip pat. Taigi jei jusu plona oda, jokios kaukes nepades. Priimkite tai ir gyvenkite. 
--------------------------------------
-

seabear
- Mis Linksmai
-
- Vilnius
- 8,200.78 Lt
» 2011 Rgp 04, 22:58
tai kad nereikia nieko daug investuot ir stengtis, jei negalima panaikint, visada galima užmaskuot. :D
-

Gidija
- Patyręs forumietis
-
- Miami
- 1,416.67 Lt
» 2011 Rgp 04, 23:03
Reikia su bėdomis kovoti ir spręsti problemas, o ne nuo jų bėgti ir jas bandyti užmaskuoti tam kartui.
-

seabear
- Mis Linksmai
-
- Vilnius
- 8,200.78 Lt
» 2011 Rgp 04, 23:06
tu man pasakyk, kaip gali pakeisti tai, jog paakiuose oda plonesnė? :D nu niekaip, nebent kokiom botulino injekcijom, tai kam čia sėdėt ir skųstis, kad nieko neišeina pakeist, jei gali bent tam kartui užmaskuot? :D kitas dalykas yra paburkę, patinę paakiai, va čia jau yra ką spręst, o ne tik maskuot. ;}
-

Gidija
- Patyręs forumietis
-
- Miami
- 1,416.67 Lt
» 2011 Rgp 04, 23:21
Oda plona pas visus, bet paakiai juodi toli gražu ne pas visus.  Jei genai- suprantu, maskavimas ir tik maskavimas. Tačiau jei tai ne genai, tai gali būti rimta problema: kepenų, inkstų problemos, vitaminų ir mineralų trūkumas, per dažnai daromas makiažas ir per didelis jo kiekis, per mažai laiko praleidžiamo lauke, per mažai vandens, per mažai miego ir etc.
-

seabear
- Mis Linksmai
-
- Vilnius
- 8,200.78 Lt
» 2011 Rgp 04, 23:26
taip, paakių oda pas visus plonesnė, nei likusio veido, bet pas vienus daugiau, pas kitus mažiau, tas pats ir su kapiliarais, pas ienus daugiau matosi, pas kitus mažiau, ir čia nieko nepakeisi, iš patirties kalbu. ;} man maskavimas yra vienintelė išeitis, nežadu galvot kažkokių stebuklingų būdų, kaip pasistorint odą. :D aš kalbėjau apie konkretų atvejį, kai oda yra plona, o ne inkstų ir kepenų problemos and stuff.
-

Gidija
- Patyręs forumietis
-
- Miami
- 1,416.67 Lt
» 2011 Rgp 04, 23:30
Kam maskuoti ploną odą jei ji nepajuodusi? Ir išvis, kaip galima maskuoti odos storumą? Tu maskuoji vien dėl to, kad ji juoda, o jei pajuodus ir tai ne genai, ieškok problemų ir jas spręsk, o ne bėk nuo jų.
-

seabear
- Mis Linksmai
-
- Vilnius
- 8,200.78 Lt
» 2011 Rgp 04, 23:35
kas sakė, kad nepajuodus:D logiška, kad per ploną odą matosi daugiau kapiliarų, kas reiškia, kad oda pamėlus. čia nieko ir galvot nereikia, todėl ir kalbu apie rausvo atspalvio concealer'į, o ne šiaip pudrą. rausva neutralizuoja mėlyną lygiai taip pat, kaip žalia neutralizuoja raudoną spalvą. ;} simple as that. tu, kaip matau, lnelabai nesupranti, ką reiškia plona paakių oda ir kas yra concealer'is ir kokia jo paskirtis, jis neuždeda antro odos sluoksnio, nepastorina odos, o neutralizuoja spalvą. btw, man problemų ieškot nereikia, lol, ir taip turiu ką veikt, ir tų pačių problemų pas mane mažai. :D
-

Gidija
- Patyręs forumietis
-
- Miami
- 1,416.67 Lt
» 2011 Rgp 04, 23:50
Sakai Logiška, kad per ploną odą matosi daugiau kapiliarų, kas reiškia, kad oda pamėlus. , man visai nelogiška, jei tai yra toks pajuodimas, kad reikia galvoti apie maskavimą ir į tai žmonės atkreipia dėmesį. Aš ir pati žinau kas yra concealer'is ir man aiškinti nereikia. Nesikišu į tavo gyvenimą, nori maskuok iki gyvenimo galo, man tai nei šilta nei šalta, bet sakau, kad už tavo plonų, logiškai pamėlusių paakių, gali slėptis kažkas daugiau. 
-

seabear
- Mis Linksmai
-
- Vilnius
- 8,200.78 Lt
» 2011 Rgp 04, 23:59
nu aš laisvai galiu išeit į miestą ar į parduotuvę ar bet kur ir neužsimaskavus ir nepasidažius, bet kam man to reikia? :D man negaila dviejų sekundžių vienai akiai, kad atrodyčiau žvalesnė, ir nėra žostki pas mane tie paakiai, bet kai įmanoma kažką patobulint - tobulinu, o ne ieškau kaltų. ;} galvoti apie maskavimą galima ir tada, kai vos pamėlę paakiai, ir tada, kai jie žiauriai pajuodę, čia jau nuo žmogaus priklauso, aš mėgstu jaustis gerai, užtikrintai, man gera kurt grožį ir džiaugtis tuo, ką matau veidrody, nors ir priimu ir myliu save su visais netobulais paakiais. ;}
o btw, sakai, žmonės atkreipia dėmesį.. man niekas niekad to sakęs nėra, nors ir nepasidažius būnu, pats žmogus atkreipia dėmesį į tokias smulkmenas, dažniausiai, kiti jų nesureikšmina.
-

Gidija
- Patyręs forumietis
-
- Miami
- 1,416.67 Lt
» 2011 Rgp 05, 00:09
Nuo to ir reikėjo pradėti, bet kadangi kalbėjai apie išeities ieškojimus seabear rašė: man maskavimas yra vienintelė išeitis
tai supratau, kad tau tai yra kažkas tokio, ką būtinai reikia maskuoti ir kad tau tai yra kaip ir kompleksas. Taigi baigiam diskusijas ir spaudžiu ranką už tai, kad taip rūpiniesi savimi ir tobulini viską ką eina, patinka toks mąstymas 
-

Bubble_ghost
- Dalyvis
-
- 2,371.24 Lt
» 2011 Rgp 05, 09:24
Man taip pat padeda tik maskavimas. Jei jau negali nieko pakeisti, reikia susigyventi  Ir tikrai pas visus zmones yra plonesne oda ties paakiais, taciau pas kitus (yskaitant ir mane) oda visam kune yra plonesne ir logiskai ties paakiais ypac plona.
-

rune
- Apšilinėjantis
-
- Vilnius
- 1,724.53 Lt
» 2011 Rgs 03, 20:47
As ir tokia problema turejau , bet tik iki sios vasaros  tai va nuvaziaviau i muzikine stovykla kur buvo ryto mankstai ir zaidimam nu ir aisku maudynem pasamdytas treneris kazkoks tai va ryte nubegdavom po 4km aisku isvargindavo , bet prabudimui dar i salta upe isokdavom  na ten veidrodziu daug nebuvo  grizus namo pastebejau , kad nieko po akimis nera  tai nuo tada rytais aplink rajona siek tiek pabegioju ir ilendu i salta vonia ir dabar nepriklauso kiek laiko as miegoju 
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|