StrazdanosO man strazdanos gražu, nors žinoma ne visiems tinka. Gražu kai šiek tiek strazdanų yra, taip vietom paberta ant veido
![]() O vat per daug strazdanų man asmeniškai negražu ![]() Tačiau ką padarysi, jei jų turi daug, reikia tik džiaugtis tuo, nes priduoda išskirtinumo. Ir vat iš tikrųjų gaila tokių žmonių kurių visas kūnas labai labai strazdanotas ir negali saulėje rodytis ![]() ![]() Pati stazdanų neturiu, tačiau ir nenoriu turėti, kadangi ir taip lygia,skaisčia oda negaliu pasigirti. ![]() Kodėl sakai , kad negali saulėje rodytis, jei labai strazdanotas?
Juk jei nori, tai gali. Jų ar taip ar taip yra, tai daugiau abejoju ar bus. Nebent visas veidas taps rudas:D kuom labai abejoju. Man tai ne itin patinka strazdanos. Nebent miela kai pas bachuriukus bišk būna. Gal kitiems strazdanos ir gražu, bet mažuma tų, kurie patys turi strazdanų ir jos jiems patinka, tuo labiau kai būna strazdanotas visas kūnas. Mano pusseserė turi strazdanų ant veido, todėl visiškai nedegina veido saulėje, visada užsidengia, jei turėtų visą strazdanotą kūną, manau išvis į saulę neitų ir taip daugumai, kiek esu skaičiusi forumuose ir komentaruose po straipsniais.
Pati neturiu strazdanų, ir šiaip jos man nelabai patinka, bet turiu tokią draugę, kuriai ant veido yra šiek tiek strazdanų, ir jai tai labai nepatinka, nors man asmeniškai jai labai jos tinka, kažkaip derinasi prie jos veido formos, ir kiek tai aš jai besakyčiau, vistiek jai jos nepatiks..
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |