Diskusijos Grožis ir sveikata

Randai

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 12, 18:36

bandyk gal pas gydytoją apsilankyt?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

green_snow

Aktyvus dalyvis

6,253.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 12, 18:36

turiu ant kaktos poros cm ilgio, tik ačiū dievui jis nėra ryškus, matosi tik įsižiūrėjus, po to ant nosies galiuko yra likusi duobutė kai sirgau vėjaraupiais. :D ir dar ant dešinio kelio turiu randelį, kai buvau maža kritau ant šaligatvio.

Vartotojo avataras

korumuda

Aktyvus dalyvis

Vilnius

80.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 12, 18:38

Gabe7 rašė:bandyk gal pas gydytoją apsilankyt?

nežinau nesinori, nes sako tėvai, kad odos gabalas ten ko gero nusilups viskas.

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2011 Bir 13, 08:57

Ant nugaros randas nuo nuplikymo verdančiu vandeniu. Kokių 7m buvau, tai brolis netyčia arbatinį pakreipė ir visas turinys man ant nugaros. Buvo per visą nugarą, bet su laiku pusė rando nunyko, dar kremą kažkokį vartojau, bet likusi rando dalis tai jau visam gyvenimui. Ant keleno dar yra randas, kažkada matyt nuo kažko kritau kietai. Nu, dar yra keli tokie mini mini randukai ant veido, buvo kartą žiaaauriai išbėrę mažyčiais spuogiukais, nespaudžiau jų, kremu tepiau specialiu, bet vistiek truputį liko žymių. Dabar kai kartais spuogus paspaudau jaučiu ir dėl to liks randukų.... :/

Vartotojo avataras

Euthanasia

Dalyvis

Kaunas

4,111.33 Lt

Standartinė » 2011 Bir 15, 12:53

nuo katės nemažai turiu. Rodos turėtų pranykt, gi negilūs, bet jau porą metų mane "puošia".

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Bir 15, 14:27

SorrowBoy rašė:Ar gal zinot kas nors ar nuo lygintuvo lieka randai? Ačiū, dėkui už ats

lieka kelis metus, bet šiaip priklauso nuo to ar labai žiauriai nudeginta.

Vartotojo avataras

korumuda

Aktyvus dalyvis

Vilnius

80.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 15, 17:30

Na, nežinau, ar stipriai, bet įtariu, kad nelabai gal. Dabar ten kur nudeginta, tai oda vienoj vietoj nusilupo kaip reikiant, tai vaizdelis nekoks. O aplink tai tokios žymės raudonos.

Klasiokė, kai paraodžiau nudegimą, tai sakė, kad ko gero liks randas, nes jai buvo dar mažesnis, o va jau trečius metus laikosi :/

Vartotojo avataras

JustuShe

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 15, 17:42

tai per metus kelis pradings. ko čia jaudiniesi, ne mergina esi. merginai žiauriau yra randai.

Vartotojo avataras

korumuda

Aktyvus dalyvis

Vilnius

80.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 15, 18:31

Nu man tai dzin, tiesiog man po visokių nelaimių, kai dažnai nutinka, tai jau atsibosta tėvam ir klasiokam pasakot. :lol:

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Bir 15, 18:55

Nu aš turėjau nuo motociklo nudegimą, tokį gana žiaurų, tai kelis metus laikėsi.

JinXine, nebūtinai, man pvz visai randai netrukdo, nors turiu ir ant kojų visokių, ir rankos subraižytos kačių, ir tt

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Bir 15, 19:11

iš labiau pastebimų turiu ant rankos, t.y. plaštakos išorinės pusės, draugė iškando truputį odos,eheheheh.. :D bet jau nebetoks ryškus, koks buvo

Vartotojo avataras

JustuShe

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 15, 20:31

miisu rašė:Nu aš turėjau nuo motociklo nudegimą, tokį gana žiaurų, tai kelis metus laikėsi.

JinXine, nebūtinai, man pvz visai randai netrukdo, nors turiu ir ant kojų visokių, ir rankos subraižytos kačių, ir tt

Aišku čia kaip kaip : ) vieniem trukdo, kitiem ne. Dar priklauso kokie. Jei didelis labai koks, tai kažkaip jau geriau žiūrisi ant vaikino, nei ant merginos ;? vėl gi, priklauso nuo požiūrio.
Kiti sako, kad randai vyrus puošia.

Vartotojo avataras

korumuda

Aktyvus dalyvis

Vilnius

80.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 15, 20:44

JinXine rašė:Kiti sako

Gal kitos? :lol:

Na, man randai netrukdo, koks skirtumas, bet, be abejo, jei yra galimybė, kad jų nebūtų, tai man be jų geriau. :|

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Bir 15, 21:41

man dažnai būna gražūs randai nuo skoliozės, po operacijos

Vartotojo avataras

Milona

Dalyvis

Šakiai

68.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 18, 22:37

Turiu. Kai buvau maždaug 6 metų, važiavau su dviračiu keliuku tokiu su išsikišusiais akmenim. Na ir parvirtau. Tai siuvo lūpą, o ten kur siuvo, tai kryžiukas dabar toks likęs. Galėjau tuo metu laisvai auskarą ten įsivert. : DD

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių