Anoreksija
27 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
kodel kvaila tema?man ji atrodo visai verta diskusijos,kai siais laikais ant podiumu vaiksto anoreksikes panos,marina savo sveikata ir kuna,o veliau daug bedos prisidaro.;x siais laikais tai tikrai labai diskutuotina tema ir internete,ir visur kitur,nes tai yra kone pasaulinio masto problema.
-------------------------------------- Jiems su proteliu truputi negerai .Pvz mano klasioke sveria 50kg o ugis 178 . Tokia kauleta tai visos kitos klasiokes susirinkusiois stebejo ar ji mokykloj valgo o manes prase kad brolio paklausciau .Suzinojom kad tewam meluoja o mokykloj sako kad namie pavalge . Tai padejom jai islipti is tos beprotybes pries pat moklo metų galą. Dabar nezinau kaip ji .O šiaip manau kad tik silpnni zmones serga anoreksija . O bulimija gali atsirast nuo nervu , per didelio kruvio , kai su skrandziu ar stemple problemos .
nekenciu tokiu dalyku.kam kankinti save?mano klasioke lb lb lb kuda.jai 15 metu o net atsiprasant krutine neauga ir menesinemis neserga.
baisu.kuda kaip dviratis. nervuoja kai drauges yra normalaus kuno sudejimo ir dar aiskina: oj kokia as stora,reikia kudintis.!!! kur gi zmogaus protas?? ![]()
27 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |