Jeigu iš tokių rimtesnių, dramų tai: Little Ashes. Iš siaubo: Frozen. Nuostabus filmas, net nežinau kaip apibūdinti - Amelija iš Monmarto. O jei iš tokių paaugliškų komedijų - Easy A.
Filmas vertas didelio demsio MY NAME IS KHAN (mano vardas Khan). po to is psichologiniu tai REQIEm FOR A DREAM (Reqiem svajonei). Is romantiniu tai ziauriai geras TRI METRI SOPRA IL CIELO (trys metrai virs dangaus). Ir dar SEVEN POUND (septynios sielos). filmai kuries manau verta paziureti gero ziurejimo
Neperseniausiai matęs filmą, pavadinimu Vyriškas auklėjimas(Role Models). Gera komedija, patarčiau pažiūrėti
Subręsti niekaip negalintys Vyleris ir Denis sudaužo kompanijos sunkvežimį. Už tai vaikinai gali mėnesiui patekti už grotų, tačiau teisėjas nusprendžia, kad bausmę jie gali atlikti, globodami du prie visuomenės nepritampančius paauglius.
Teisėjo sprendimas yra, švelniai tariant, ne itin vykęs, tačiau kai paauglių globos centro direktorė abiems į viešuosius darbus įkinkytiems draugeliams iškelia ultimatumą, šauniajai ketveriukei nelieka nieko kito, kaip tik pabandyti surasti bendrą kalbą.
The Girl with the Dragon Tattoo / Mergina su drakono tatuiruote, rekomenduoju pamatyt, kuriems patinka šiek tiek mistiniai filmai, dramos, detektyvai. Man labai patiko, dar dedu pliusą už tai, kad nufilmuotas ne holivude.
Bree rašė:Just Go with It - nuostabi komedija Jau senai taip nesijuokiau be to aktoriai puikūs
Pradžioje gan juokinga, vėliau darosi nuobodokas. Bet palyginus su kitomis panašiomis komedijomis tai šita super. O kas siūlė Match Point, tai normalus filmas, tik gal šiek tiek nuobodokas vietose.
Neseniai mačiau Burlesque. Neblogas savam žanre. Patiko labai Cher.
Gal galit parekomenduoti kokių romantinių filmų? Bet, kad tai būtų ne komedija, o maždaug drama. Gal yra tokių kokių panašių kaip "Manolete" ar "Pride and prejudice", na maždaug, kad būtų tokio "senesnio" siužeto?
Kažkada žiūrėjau "Pride and Prejudice" ir labai patiko. Šiaip tokio tipo filmų nemačius daugiau, tai gal kas galit paisūlyti? Kad maždaug laikai panašūs būtų ir žanras. :]
MuOn, gali pabandyt pažiūrėt „The Other Boylen girl“ : ) norėč papasakot ką nors apie jį, bet bijau, kad išduosiu ką nors įdomaus bet kokiu atveju, man tai jis nebuvo WAU, bet gal netyč patiks.