Įvairūs Studijos, mokykla

Populiarūs mokiniai

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2010 Bal 10, 13:01

Magly rašė:populiarieji - praktiškai visi rūkantieji, arba prisigeriantys ne laiku ir ne vietoj, arba kekšytės atsiprašant..;D
aš ne prie jų, tai kaip ir nesu populiarioji, bet pažįstamų turiu gan nemažai, bet net neįsivzaiduoju iš kur ; DD

Pas mus tai.. Nėra taip.
Išvis tik viena 'kekšytė' yra ir iš jos visi juokias : DD
rūkančių kas be ko yra,bet nuo to nepriklauso populiarumas o.O
Atsumtųjų taip pat yra. iš jų tyčiojas ir panašiai.. Bet jiems tikrai reiktų keistis. kai kuriems.
Na o aš.. nežinau. Su 'atstumtaisiais'( nepatinka pavadinimas,bet nežinau kaip dar pavadint..) nebendrauju,bet ne dėl to, kad to nedaro kiti. Tiesiog tie žmonės man nepatinka. Bet ant jų stengiuos nevaryti , nes tiems žmogeliams ir taip sunku ; DD

--------------------------------------

Sandra15

Apšilinėjantis

595.80 Lt

Standartinė » 2010 Bal 14, 18:21

Nu nežinau, pas mane lyg tokių ir nėra :)

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2010 Bal 14, 19:56

Fobija. rašė:Atsumtųjų taip pat yra. iš jų tyčiojas ir panašiai.. Bet jiems tikrai reiktų keistis.

o gal jiems patinka būti tokiais,kokie yra,+ jeigu tau kažkurie žmonės nepatinka,tai nereiškia,kad jiems reikia keistis :kill:

Vartotojo avataras

Metalinė_langetė.

Įsijaučiantis

506.04 Lt

Standartinė » 2010 Bal 30, 21:48

Mokykloje yra populiarieji. Man didelių simpatijų nekelia iš tikrųjų. Į paneles, su nuostaba veide sutinkančias kiekvieną smulkmeną "Ooo!!! Rankena!", " OoOo! Grindys!" sunku žiūrėt. Bet kas man. Sutrauks kada nors dirbtinai išverstas akis. Man tai kas. Negi gaila.
O pati esu prie neutraliųjų, niekam į akis nekrintančių, ir niekam nervų nedrąskančių. Nematau reikalo nei išsišokt, nei užpakalius bučiuot.

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2010 Bal 30, 21:59

Kvaila sąvoka 'populiarieji' .
Kuo vyresnyn, tuo visa tai kvailiau atrodo.

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2010 Geg 01, 12:30

panašiai pagalvojau - maniau,kad 'populiarieji' būna iki penktos klasės : D

Vartotojo avataras

lelje

Lankytojas

15.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 03, 19:32

Pamenu kai pas mus alpdavo 6-7-okės dėl dvyliktokų, nes jie "tipo" labai kieti : D Jeigu jau kurį "geresnį" susitinkdavo mokyklos koridoriuj tai pradėdavo krizent ar bent jau stengdavosi praeinant paliest ir po to "-Ooo wow jis į mane pažiūrėjo!!" Juokinga dabar atrodo :D O šiaip žmonės prisižiūrėję amerikoniškų filmų galvoja, kad tikrai tos bukos blondinės (neįsižeiskit, ne mano kaltė, kad filmuose tai tampa stereotipu :sweet: ) yra populiarios ir "kietos", iš tiesų tai nieko bendra neturi su populiarumu. Mūsų mokykloje, tai malonūs bendraujantys žmonės, mokantys pralinksminti ir jie tikrai nėra "pasikėlę". Tiesiog esmė tame, kad jie daug kur dalyvauja ir todėl didžioji dauguma juos pažįsta, tarkim, kad ir tūsai niekada neapseina be šių žmonių, nes jie "vakarėlio siela" :D Šiaip stengiuosi su visais sutarti, mano draugai labai įvairūs ir į kažkokias grupes jų neskristau, tiesiog vieni mėgsta labau būti dėmesio centre, kiti- likti nuošaly.
O kaip dėl "kekšyčių"- tai pas mus tokias pamatę prie pasienio siunčia :sweeet:
Be to iš tokių kaip "tu nepopuliarus- aš su tavim nebendrausiu" išaugama, nes matyt žmonės nėra pakankamai subrendę, kad suvoktų, jog ne populiarumas gyvenime yra svarbiausia.

Oho kokį laiškelį parašiau. :D

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2010 Bir 20, 14:50

Tie turtingų tevelių turtingi vaikeliai! Jie viską matuoja pinigais(aišku ne visi,bet tie kurie be savo pinigu toliau nemato). Jeigu su jais pakalbet , tai viską ką iš jų išgirsti kikenimą.Atseit kokie čia "skarmalai",o kiek pinigų pataškiau,vakar prisigėriau,permiegojau su tuo ir tuo.ir visi tokius labai dievina.tik ne aš.

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Bir 20, 15:03

Pas mus kurie aktyvūs tie ir populiarūs! Visi rūkoriai ir kekšės 'už kadro' ;}

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2010 Bir 20, 15:48

Tai pas jus gerai. Pas mus tai tik tas kekšes visi ir myli. Baisu.

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2010 Bir 20, 19:20

Purple_Sun rašė:Tie turtingų tevelių turtingi vaikeliai!visi tokius labai dievina.

aš turiu klasiokę,kurios tėvai turtingi,bet ji pati yra sunkiai nupasakojamo bukumo,ir ją ne dievina,o šaiposi iš jos.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Bir 20, 19:24

Turiu klasioką, irgi iš turtingųjų. Jis mano, kad "aš turiu pinigų, visa kita man nerūpi". Neįmanoma apie nieką pakalbėt, vos ko nors paklausi, tai tokios rekacijos sulauki kad norisi tik charkę į veidą paleist. Bet aš amžinai ant jo stumiu, kiekvieną dieną. : ) Nes nemėgstu tokių žmonių.

Vartotojo avataras

Inf

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

6,359.30 Lt

Standartinė » 2010 Bir 22, 12:50

Na, manau, kad "populiariųjų", bent jau tokių, kokie yra vaizduojami filmuose, serialuose bei knygose, Lietuvoje nėra.
Yra žmonių, kuriuos žino visa mokykla, bet jie nėra vadinami populiariais ar pan.

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Bir 22, 13:27

Pas mus būna. Pvz anksčiau mokėsi vienas vaikinas, Dj. Tai vos ne kaip per filmus mergos dėl jo svaigo. :'DDD

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Bir 22, 19:02

Inf rašė:Na, manau, kad "populiariųjų", bent jau tokių, kokie yra vaizduojami filmuose, serialuose bei knygose, Lietuvoje nėra.
Yra žmonių, kuriuos žino visa mokykla, bet jie nėra vadinami populiariais ar pan.

Aš net temos pavadinimo neperskaičiau, o tik paskaičiau paskutinius pranešimus apie turtingus mokinius. O šiaip, Lietuvoje tikrai tokių nėra. Išvis, nežinau, ką reiškia būti populiariu. : D Tipo pažinot dafiga žmonių mokykloje? Tūsintis visuose plotuose?

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Izidorius, Sofija, Algedas, Jaunutė, Zofija

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių