Plaukų spalvaas tai gimiau su ziauriai sviesiais plaukais ir melynake be su laiku jie patamsejo ir tapo rudi tada as juos nusidaziau sviesiom sruogelem ir daba super nieko keist nenoriu nebenoreciau but blondine tik vat garbanotu pluaku noriu tik bijau daryt chemija nes jei padarys blogai tai atrodysiu ziauriai
Esu plaukus šviesinusi ( mano rudi), tąkart likau ryža. Esu dažiusi sruogomis. Nusiplaunančiais dažais išbandžiau mėlyną, raudoną, tamsiai rudą- mano plaukai lėtai auga, tad nebekyla ranka dažyti tikraisiais dažais- gal tris kartus dažiau plaukus, kad atgaučiau natūralią spalvą, dabar per tris metus atsiauginau gal dešimt centimetrų iš pusmetrio ilgio plaukų natūralios spalvos. Dienos metu, kai sauėta, taip ir ryškėja iki kur ataugę, laimei kitu laiku ne itin krenta į akis.
Keisti plaukų spalvą ne baisiausia. Daug baisiau juos nukirpti trumpai- atsiauginti lemta tik vienetams. Čia Vaivai, kuri juokavo, kad skusis. mano plaukai kaštoniniai, kai buvau mažesnė mane pravardžiavo "ryža" ir dabar dar kartais...
buvau taip nusikirpus: man nepatiko [/img] ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

buvau taip nusikirpus:
man nepatiko