Šis bei tas Pašnekesiai

Pirmoji meilė

Vartotojo avataras

Iev.

®espect

Kaunas

1,086.85 Lt

Standartinė » 2011 Spa 20, 23:03

SkyRocket rašė:nesupratau, nevertinau, ka turejau kol to nepraradau. manau,kad gyvenimas mus dar suves, o iki tol as gyvensiu del saves.

The same shit. 15-16.. Nors išties nemanau, kad gyvenimas dar suves, nes galbūt šiek tiek remiuosi posakiu "Negalima du kartus įbristi į tą pačią upę, nes ja teka vis nauji vandenys" ir bla bla bla, bet nesuku per daug dėl to galvos.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Spa 20, 23:28

SkyRocket rašė:nepykit, bet tokiu metu nelabai jus suprantat kas yra meile, todel manau kad neskiriat kas yra paprasciausiai susizavejimas, simpatija. meilei manau reikia subresti

...subręsti ne pagal amžių, o pagal protą. ; ))

Vartotojo avataras

SkyRocket

Dalyvis

Klaipeda

1,165.78 Lt

Standartinė » 2011 Spa 21, 00:39

candella. rašė:
...subręsti ne pagal amžių, o pagal protą. ; ))

pritariu, bet iš kur pas 8-14 meti bus protas, gyvenimo suvokymas dar menkas. todel sakau meilei reikia subresti aisku ne atemu pavieniu atveju. paciam teko laukti iki 22 metu, ir tai buvo pirma mergina kuriai istariau zodi myliu kai to ji tiesiog nesitikejo, pasnibzdejau jai i ausi kai ji buvo be uzmieganti. gal tik as taip sureiksminu zodi myliu.

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Spa 22, 16:52

Sureikšminu jį ir aš, bet subrendau jį pasakyti anksčiau nei tu tiesiog. :}

Vartotojo avataras

SkyRocket

Dalyvis

Klaipeda

1,165.78 Lt

Standartinė » 2011 Spa 22, 21:08

candella. rašė:Sureikšminu jį ir aš, bet subrendau jį pasakyti anksčiau nei tu tiesiog. :}

ne, tu tiesiog suradai ta zmogu aksciau negu as.

Vartotojo avataras

Simonna

Aktyvus dalyvis

Kaunas

6,188.45 Lt

Standartinė » 2011 Spa 24, 19:23

Na pirmosios meilės nebuvo, buvo tik paprasčiausi trumpalaikiai susižavėjimai.;)

Olia755

Lankytojas

116.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 10, 19:33

Mano pirmoji meile pasirode kai man 18-19 buvo. Buvom bendrakurisi gyvenom bendrabuti. :) Jis visad mane pakalbindavo susitikes bendru paskaitu turejom bet vos keleta. Per cementuka visa nakti prasokom atrode kad skrendu kad nereikejo zodziu kad suprastumem viena kita... Ir musu susitikimas tiesiog svaigino mane. Visad susitikdavom diel smulkmenu, bet abiem rupejo ne tos smulkmenos, o pats susitikimas.. Buciuodavomes tai atrodydavi kad galva svaiksta atrodo kad netekdavau samones.. Pirma karta buvau su zmogumi kuris man taip patinka ir del jo meciau viska ir net su seima savo labai pykdavaus... Musu draugyste baigesi taip kaip prasidejo neplanuota, bet jo intensyva. Dar ir paskui paskaitos vykdavo kartu tai net visus metus su virsum sirdele skaudedavo, nes jis bv tas zmogus kuriam buvau tikrai neabejinga. Kuriam del vienos akimirkos galejau paaukoti visa gyvenima. O dabar tai nemanau kad kada nors vel susieisim nes tarp musu jauciu tokia milziniska praraja... Man labai pasiseke tuo momentu turejau zmoniu kurie zinojo ir nereikedavo nieko sakyti ir tiesiog apkabindavo ir atnesdavo kavos i lova. Aisku aplinkiniai galvojo gal ir dabar galvoja kad issiskyrem mano inciatyva nes buvau pasiutus mergiote.. Ir esu jiem dekinga uz tai ir kaip bebykciau ant ju juos myliu ir visad padesiu... Sitas ivykis labai pakeite mane dabar nebesu tokia atvira, prie saves vaikinu neprisileidziu ir i viska ziuriu kitaip...

Vartotojo avataras

M!SS_K!SS

Dalyvis

kažkur toli toli...

2,549.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 10, 21:08

kai buvau 8 metų įsimylėjau savo klasioką, bet kažkaip jam to nesakiau ir šiaip nedraugavom, o paskui praėjo ta meilė, bet dabar kai jo nemyliu tai jis mane kabina :lol:

Vartotojo avataras

xXiPodXx

Aktyvus dalyvis

Somewhere in the middle of nowhere

3,305.29 Lt

Standartinė » 2012 Geg 10, 08:29

Nesubrendusi aš dar tai meilėj :D
Toli gražu dar. :P

Vartotojo avataras

Precious

Įsijaučiantis

2,273.00 Lt

Standartinė » 2012 Gru 04, 20:49

15... Ne meile ten buvo, o susizavejimas. Bet tuo metu atrode kitaip (:. Svaigdavo galva, drugeliai skrandyje ir kitokie svetimi jausmai. Issiskyreme, nes buvome per daug skirtingi. Siaip grazus prisiminimas liko, nors kaip issiskyreme asarojau diena, nakti...
Dabar irgi esu susizavejusi. Zinoma drugeliu skrandyje nera ir galva nesvaiksta, bet noriu buti su tuo zmogumi ir siou momentu tik su juo. Labai ji vertinu ir zaviuosi jo charakteriu ir nuomone. Patinka ir tas artumas. Kartais jauciu ta pavydo jausma, kad galbut jis turi tikra mylima zmogu. Turbut man truksta demesio (:.
Idomu, kaip turetu meile jaustis.

Vartotojo avataras

Begėdė.

Lankytojas

605.46 Lt

Standartinė » 2013 Sau 23, 17:36

Dabar dar tęsiasi mano pirmoji meilė. Man 15 metų .. Vieną vaikiną myliu jau 2 metus. Tačiau mes ne kartu. Bet laaabai artimi draugai , tai dažnai būnu šalia jo ir man pakanka. Jis draugaut nenori tokiam amžiuje. Jam taip pat 15 - lika . Sako , jog nenori gadint mūsų fainios draugystės .. Aš jo sprendimą gerbiu . Tai .. Esam pakalbėję apie ateitį .. Tai jis nevengia teigti , jog galim susieit vėliau .. Bet juk svajoti galima ?

Vartotojo avataras

Giliukė

Patyręs forumietis

Londonas

460.76 Lt

Standartinė » 2013 Sau 24, 23:08

Nežinau ar suprantu kas yra ta meilė, bet jei ką nors ir galiu mylėti, tai dabartinį savo vaikiną. Buvo ir tų ankstesnių, bet maniau, kad myliu tik vieną iš jų, tačiau dabar, jausmai, kuriuos jaučiu, yra nesulyginami su jokiais ankstesniais. Manau, kad viskas, kas buvo iki dabar tebuvo susižavėjimai.
Nes 2 mėnesiai bendravimo ir draugystės niekada nebūna meilė.

O dabar yra visai kitaip... Mes susipažinom per mano pusseserės gimtadienį. Vasaros pradžia. Ne, tai nebuvo tūsas su daugybe žmonių. Mūsų buvo 8: 3 vaikinai ir 8 merginos. Tą dieną(tiksliau jau naktį) mes pasibučiavom, bet aš po to gimtadienio jį laikiau tiesiog nauju pažįstamu, tačiau mes ėmėme susirašinėti. Tai truko neilgai, susirašinėjimai greitai nutūko. Maždaug po mėnesio kažkaip pradėjome vėl susirašinėti, atėjo kitas gimtadienis. Abu dalyvavom, bendravimas buvo kitoks. Tačiau po to sekė susirašinėjimai. Draugiški, lyg ir nieko daugiau. Jaučiau jam simpatiją. Atėjo žiema, praėjo Kalėdos. Susirašinėjimai virto į susitikimus, kurie vis dažnėjo. Tačiau aš vis dar nežinojau kur visa tai nuves. neatrodė, kad pradėsim draugauti. Atėjo kitas pusseserės gimtadienis, elgėmės kaip pora, bet aš vis dar nebuvau dėl nieko tikra be to, žinojau, kad likusiems dviems vasaros mėnesiams jis išvažiuos į Angliją užsidirbti. Tačiau net ir per tuos du mėnesius bendravimas nenutrūko, kasdien abu atrasdavome bent minutėlę susirašyti ar susiskambinti per skype. Degiau noru vėl jį pamatyti. Pagaliau, rugsėjo 9-ąją, jis sugrįžo. Važiavom su atrimiausiais draugais pasitikt oro uoste. Pagaliau apsikabinę, negalėjom atsitraukt nuo vienas kito. Po keleto dienų rugsėjo 14-ąją susitikom. Tada žinojau, kad esam pora. Nebereikėjo abejoti, jis nepasiūlė to žodžiais, parodė veiksmais. Naujus metus šventėm abu kartu su draugais. Artėjo 12 ir nuėjom stebėt fejerverkų. Kai prasidėjo šou danguje, apsikabiom, pasveikinom vienas kitą su Naujais, pasibučiavom ir toliau stovėjom vienas kito glėbyje. Staiga jis žiūrėdamas man į akis paklausė: "Draugausi su manim?", mano atsakymas buvo tegiamas. Jis pakėlė mane nuo žemės ir apsuko ratu. Mūsų data liko 09.14, tačiau jis sakė, kad norėjo išgirsti mano atsakymą. Ir kas sakė, kad gyvenime nebūna pasakų? Jaučiuosi velniškai laiminga :)

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių