Pirmas komentarasNu man to pradino saito neatidare [dfilm.com]bet kazkas siule digitalfilms.com.Tai va sukuriau filmuka,bet kad ji iseivint ir gaut jo linka reik prisijungti/registruotis.Bandziau registruotis,bet pastoviai kazkoki eror tralialia ismeta,bet siaip pakurint tai visai faina
![]() Jai visi žmonės gražūs ir visuose įžiūri ką nors gero. Optimistė, padrąsinanti kitus, tačiau kartais pačiai sunku, dėl šeimos. Šiuo metu jaučiasi nelabai gyva, kažko trūksta jos gyvenime, kažko jaudinančio. Mokosi puikiai, lengvai ir greitai. nemoka gaminti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ji tiki, kad čia ir dabar gyvena ne veltui. Skaičiau porą komentarų ir pamačiau, kad viena panelė sako, kad įsivėrus auskarą į liežuvį jis porą savaičių būna ištinęs. Taigi manau, kad truputį perdedi arba kaip kai kuriems. Nes mano kelios klasiokės turi tai kelias dienas būvo ištinęs, draugei išvis tik tą dieną.
Pati turiu nu kaip žinoma ausyse po vieną skylę ir bamboje. ;} Taipogi norėčiau liežuvyje, bet man gaila burnos ir dantų. ;} ‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |