Įvairūs Mistika

Pikų dama

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2009 Sau 22, 14:06

Bandžiau.
Kaip buvau maža.
Ir man pavyko.
Išsikviečiau savo brolį į viršų. :lol:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

gameboy

Dalyvis

kaunas

5,344.32 Lt

Standartinė » 2009 Sau 23, 11:30

jis nesmones pasirases kad ten nereiketu siust to laisko faksu
nes zinai kai maziau pasidarai tai ji siust reikia

o beje jis ten is interneto puslapio istrauke ir niekada nelanke jokios gimnazijos

Vartotojo avataras

liulyte

Dalyvis

Sostinė

4,043.51 Lt

Standartinė » 2009 Sau 23, 15:54

Na girdėjau apie ta pikų damą. ir kitas dvases. Tikėt ar netikėt aš nežinau, bet bandyti nenoriu, nes paskui bus daug problemų.. Tai geriau su dvasiom neprasidėt :no:

Vartotojo avataras

Sun_Child

Dalyvis

Vilnius.

5,176.83 Lt

Standartinė » 2009 Sau 23, 17:59

FaileD.. x DD

piggy_boom

Apšilinėjantis

901.78 Lt

Standartinė » 2009 Sau 23, 18:04

Mano pažystama kvietėsi per gimtadieni.Ir po kiek laiko virtuvei kai nieko nebuvo sudužo lekštė. Ir viskas xD :P

Vartotojo avataras

Luna**_

Įsijaučiantis

Kaunas

2,356.89 Lt

Standartinė » 2009 Sau 30, 21:17

Na, ta piku dama.. tai nuliudionsiu gal akzak, bet noru nepildo ;D tuo gali tik vaikai patiket. mazi vaikai ta prasme ;DD O kadtikrai galima kazak iassikviest, tai faktasir tada tai jau ebdos prisidarysi.. ;] Pasakysiu taip - pasikviesi, gali ir nebeisprasyt atgal i ana pasauly, daugeliszmoniu ir nesikviesdami turi drauga koki namie ir atiduotu vsiaks kad tad paliktu juos ;] [apie dvasia as cia] ;DDD

Vartotojo avataras

Ta*pati

Įsijaučiantis

3,482.53 Lt

Standartinė » 2009 Sau 31, 00:23

Aš irgi apie tai esu kažką girdėjusi,ir net kai buvom stovykloj su drauge ten dergemes pries veidrodi tokios mazikes kai buvom 11 metu,o kitos sake baikit,baikit. ;DDD Netikiu tokiai siaip. ;)

Vartotojo avataras

Baniuka.

®espect

2,680.63 Lt

Standartinė » 2009 Sau 31, 20:09

Xa,prisimenu męs pradinėse klasėse kvietėm :lol:

Vartotojo avataras

Dowyti

Apšilinėjantis

1,181.72 Lt

Standartinė » 2009 Vas 01, 17:01

Ech ko tik žmonės šiais laikais neprisigalvoja :D Tai paskui ir visą gyvenimą kenčia. Manau man neužplauks durnoji ir nepradėsiu tokių nesamonių daryti. O šiaip tai nedaug esu girdėjus apie tą pikų damą, bet kai ką esu girdėjusi. xD

CherryPop

Lankytojas

Klaipeda

572.16 Lt

Standartinė » 2009 Vas 02, 19:19

Na galiu pasakyti tiek gal pries trismetus buvo tokia istorija :
Buvo siaip toks pasisedejimas tarp mano giminiu ir mes su pusbrotanu ir pusesere siaip snekejom ir atejo kalba apie piku dama. Prisnekejo man , kad 12 h negalima galvoti apie ja nes ateisi ir tave smaugs viena minute :D Nuzodziu ir buvo netoli 12 h ir mes nusprendeme ta viena minute mastyti apie tai ir kartoti tik tai : Skanus pirageliai , skanus pirageliai. Nuo to laiko as bijojau 12 h. Bet kai man papasakojo pusesere veliau na kai buvo man 11 metu , kad tai yra tikra nesamone tai as apsiraminau
Del tikrumo paluakem 12 h ir viena minute kartojom Piku Dama ir nieko neatsitiko :? iki dabar as atsimenu sita linksma nutikima :hoorey: Na ir suveike vaizduote :clap:

Piriegana

Lankytojas

61.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 02, 16:24

Visų pirmą tai noriu visus žmones perspėti,kad niekada nesikviestumėte P.D. (Pikų Damos) aš dabar papasakosiu vieną žiauria bet realia istorija. Man dabar yra 17 metų,prieš 2 metus aš netekau savo draugo (vaikino). o viskas buvo taip. Mano vaikinas turėjo Brolį kuris buvo jaunesnis už jį 3 metais t.y. mano vaikinui buvo 15 o jo broliui 12,tas jo brolis visada prieš savo draugus vaidindavo esą Erelis Ir štai vieną sykį jam jo priešas pasakė:
typo ar galiu mesti tau įšūkį jei jau esi toks bebaimis. na o ką jūs galvojat sako žinoma gali. Priešo įšūkis buvo toks:
mano vaikino brolis turėjo prie savo priešo akių išsikviesti P.D. (Pikų Damą) tokių būdu kaip kad jis ir liepė. Na tas brolis tą pačią dieną suorganizavo viską. ir po savaitės Mano vaikinas (Henris) rado savo brolį Lovoj negyvą, o ant kaklo buvo smaugimo žymės. Maždaug po mėnesio Mano vaikinui besimaudant vonioje pasigirdo jo spiegimas,tėvai nubėgo pažiūrėti,jis sulaukė to paties likimo,jo mama išprotėjo,o tėvas gavo širdies smūgį. Štai tokius dalykus aš išgyvenau per P.D. ir kas nenorit tas netikėkit bet tai yra realybė. taip kad vaikučiai niekuomet nelyskit ten kur žmonėms nevertėtu lysti.

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Bir 02, 18:55

Piriegana rašė:Visų pirmą tai noriu visus žmones perspėti,kad niekada nesikviestumėte P.D. (Pikų Damos) aš dabar papasakosiu vieną žiauria bet realia istorija. Man dabar yra 17 metų,prieš 2 metus aš netekau savo draugo (vaikino). o viskas buvo taip. Mano vaikinas turėjo Brolį kuris buvo jaunesnis už jį 3 metais t.y. mano vaikinui buvo 15 o jo broliui 12,tas jo brolis visada prieš savo draugus vaidindavo esą Erelis Ir štai vieną sykį jam jo priešas pasakė:
typo ar galiu mesti tau įšūkį jei jau esi toks bebaimis. na o ką jūs galvojat sako žinoma gali. Priešo įšūkis buvo toks:
mano vaikino brolis turėjo prie savo priešo akių išsikviesti P.D. (Pikų Damą) tokių būdu kaip kad jis ir liepė. Na tas brolis tą pačią dieną suorganizavo viską. ir po savaitės Mano vaikinas (Henris) rado savo brolį Lovoj negyvą, o ant kaklo buvo smaugimo žymės. Maždaug po mėnesio Mano vaikinui besimaudant vonioje pasigirdo jo spiegimas,tėvai nubėgo pažiūrėti,jis sulaukė to paties likimo,jo mama išprotėjo,o tėvas gavo širdies smūgį. Štai tokius dalykus aš išgyvenau per P.D. ir kas nenorit tas netikėkit bet tai yra realybė. taip kad vaikučiai niekuomet nelyskit ten kur žmonėms nevertėtu lysti.

Toks jausmas, kad čia tik pasijungei ir sumelavai, nes tik 1 pranešimas. Sapnai pilnai gali būti, nes kai išsikviesi, galvosi apie tai, tada jau ir susisapnuoja, o kai sapnuoji tai tie sapnai gali truputi paliesi ir tavo kūną miegant.

Vartotojo avataras

Monika ;DDD

Patyręs forumietis

9,772.74 Lt

Standartinė » 2009 Bir 02, 19:13

dvasios gal ..bet pikų dama tai čia grynas prasimanymas..

Vartotojo avataras

Panelė Niurzga*

Dalyvis

Radviliškis

7,173.72 Lt

Standartinė » 2009 Bir 02, 19:45

Ech.. Tikiu aš TAIS. Nors baisu, bet vistiek tikiu. :cry:

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2009 Bir 02, 20:13

Na šiaip, jei žmonės masto apie ją, tai ji ir susikuria iš neigiamos energijos, kai buvau mažesnis, durnesnis galvojau:

pas mane kambaryje yra vienas tamsesnis kampas, tai aš ten įsivaizduodavau, kažką tai, lyg dvasią, ir aš kai tik eidavau į savo kambarį nejaukiai pasijusdavau, bet kituose kambariuose tamsa ar ne, nelabai buvo skirtumas, bet pas mane kambaryje, iš mano vaizduotės susikūrė, toks kaip sakant tamsos angelas :) bet pavyko jo lengvai atsikratyt.

Ir šiaip nepatariu niekam nieko nesikviest, yra tam žmonių kurie patyrę, žino kaip elgtis... Bet jei kvietiesi, reikia turėt mokytoją...

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių