Rašykite kurie hostingai jus nuvylė, taip pat, kurie gerai atlieka savo darbą.
Iš savo patirties galiu sukritikuoti Vhost.lt hostingą. Iš pradžių susidarė įspūdis, kad savininkai labai mandagūs, geras klientų aptarnavimas, tačiau vėliau kai reikėjo pasikeisti domeną, pareiškė, kad tokių paslaugų neteikia, taip pinigai buvo išmesti į balą.
Teko užsisakyti kitą planą, tačiau netikėtai hostingas nulūžo, ir visa informacija dingo, teko Linksmai.lt portalą gaivinti gana ilgai.
Taip pat, teko pabuvoti Failai.lt ir Avita.lt hostinguose, tačiau ir ten teko nusivilti.
Šiuo metu portalas patalpintas Serveriai.lt serveryje, teko sumokėti šiek tiek brangiau, tačiau kokybė ir greitis puikūs.
Paskutinį kartą redagavo {-X-e-e-d-a-s-}, 2006 01 28, 10:27 am. Redaguota 1 kartą Greitas redagavimas
Visai neseniai puslapiai.lt hostingas visa db perkele i greitesnius servus, tai gal dabar jau ne taip lagins kaip anksciau buvo..
Greitas redagavimas
osam
Parašytas: 2006 05 06, 8:48 pm
VIPAmžius: 20Pranešimai: 1327
30658.67 Lt
puslapiai.lt man nelabai patinka, nes kai suinstaliuoju foruma jis veikia mažiau negu 24 valandas ir užlužta
Greitas redagavimas
éS
Parašytas: 2006 06 29, 2:12 am
Forumo gyventojasAmžius: 15Pranešimai: 673
19826.91 Lt
As tai jeigu hostinu tai i puslapiai.lt ... man geriauses host..
Greitas redagavimas
Dub Throatflex
Parašytas: 2006 07 27, 11:46 am
LankytojasPranešimai: 2
115.00 Lt
vhost.lt blogesnis uz ji hostas butu nebent pastatytas an kalkuliatoriaus www.hostcentras.lt as ji naudoju, mano planas uz 5 lt as visai patenkintas daug traffico duoda tik gaila plesk ner an 5 lt tai tiek
Greitas redagavimas
DJ Ezopas
Parašytas: 2006 09 05, 1:15 pm
Patyręs forumietisAmžius: 17Pranešimai: 350
6283.37 Lt
pas mus toks frumas jaunimui viena karta buvo uzluzes,o po to lankytoju pas mus beveik nera,bandau atgaivint ta foruma,bet labai sunkiai sekasi,per savaite gal koki du ateina,nors reklaminu kaip velnias degtinę.Jau nezinau ka daryt,atrodo kad forumeliau bus kapai.patarkit ka daryt,man labai reikia praktisko ir protingo patarimo...
ai tiesa,mes esam eforum hostinge,jis menkai veza kai rekia paspaust atgal,tada tenka spaust net du kartus,o siaip atidaro neblogai,panasiai kaip cia,tik gal greiciau.
Greitas redagavimas
ezis
Parašytas: 2006 09 07, 6:45 pm
ApšilinėjantisAmžius: 16Pranešimai: 15
193.40 Lt
domenas.net nusiunti pinigus sako kad negavo ir ne man vienam taip
Greitas redagavimas
metosas
Parašytas: 2006 09 21, 12:19 pm
ApšilinėjantisPranešimai: 28
877.77 Lt
Hostcentras.lt mano nuomone yra geriausias, bet ir jis stringa, buna nesusipratimu, man patinka tai, kad jie daro visu duomenu kopijas, pvz db nuluzo ju severiai, o duomenis garantavo, kad issaugos ir nieko neprarasim, realiai bus rytoj matyti kaip kas, bet lankytoju manau per puse neliks, jei ne daugiau
Greitas redagavimas
cluster
Parašytas: 2006 09 30, 11:07 am
LankytojasPranešimai: 1
57.20 Lt
Sveiki,
Hostcente esu užsisakęs talpinimo paslaugą 6 mėn. Iš pradžių viskas buvo OK.
Dabar jau kokias 1-2 savaites niekas nebeveikia, duomenų pasiimti neprieinu, į mailus neatsakinėja ir t.t. Buvau priverstas savo prižiūrimas svetaines perkelti kitur. O perkėlimas turbūt žinote kiek kainuoja laiko.
P.S. už maža kainą ir kokybę gausi atitinkamą
Greitas redagavimas
:::Lord-Vega:::
Parašytas: 2006 12 06, 6:12 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 18Pranešimai: 148
4587.60 Lt
O ka avita.lt blogai kas ten tau bloga visai geras ten dalykas bent jau man. Nedidelės kainos ir beto gali atsiskaityti sms aišku aš dar nesinauduojau jų paslaugomis draugelis naudojasi bet aš ir ketinu nusipirkti ten hostinga.
Greitas redagavimas
sKestass
Parašytas: 2006 12 20, 6:18 pm
ĮsijaučiantisPranešimai: 42
1353.20 Lt
puslapiai.lt truputi nlb atitinka norint kurti lb gera portala, hostingas.in nepatikimas nes stringa vakarais(as su juo kuriu) freehostia.com gan neblogas, kai pramosti kurt, nauja suzinojau puslapi tinklalapis.net gan neblogas,nestringa vakarais, nemazai vietos, nlb brangu! Patariu Ten kurt, greit ten as kelsiuos!
Greitas redagavimas
xstrx
Parašytas: 2007 02 21, 1:50 pm
LankytojasAmžius: 19Pranešimai: 2
60.90 Lt
patikimiausias is lt tj serveriai.lt, bet lb brangus, is uzsinietisku: hostgator.com, bet brangesnio tj gal irgi nera
Greitas redagavimas
MKas
Parašytas: 2007 04 13, 7:35 am
ĮsijaučiantisAmžius: 22Pranešimai: 41
1593.70 Lt
Jei ne paslaptis - butu idomu suzinoti kiek GB per menesi isnaudoja Linksmas.net?
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume