Po vienas lažybas čia užtruktų amžinybes. Ir turbūt nevisi iš moderatorių moka. [kalbu apie merginas]. Bet jei jau būtų, tai siūlyčiau tokį dalyką, kaip registracija vienam mėnesiui į lažybas, kurios būtų kažkiek apmokestintos. Taip pat, žmogui, kuris pastatė visus savo pinigus [nebūtinai vienose lažybose], tačiau nieko nelaimėjo, arba dar nėra aiškūs rezultatai, būtų kuriam laikui [iki kol varžybų rezultatai bus paskelbti] neleidžiama lažintis tam, kad nenueit į minusą.
O registracija manau tam reikalinga, kad tik tam tikras skaičius žmonių galėtų lažintis [manau apribojimų nebus]. Tiksliau, kad neatsirastų tokių, kurie vidurį mėnesio [ar kas kiek laiko vyktų] norėtų lažintis, ir prižiūrėtojams daugiau darbo būtų. Tiesiog daug paprasčiau pačioj pradžioj raundo [ar kaip pavadint] susidaryt sąrašiuką. O kiekvienam raundui duot pvz savaitę užsiregistruot.
Pastabos dėl forumo, naujienosApmokestint tam, kad neatsirastų tokių, kurie ką tik prisiregistravę jau lažintis nori. Tas mokestis bus nuimtas mėnesio pabaigoje, jei nieko nelaimėjote, arba numinusuotas nuo laimėjimo. Tarkim 500lt mokestis. Laimite 2000lt. Tai mėnesio pabaigoj gausite 1500lt.
Sakiau turbūt. Skaičiuot kofus, laimėjimus ir pan. ![]() be to, manau man prireiktų vieno žmogaus kuris padėtų. Tokio kuris forume yra aktyvus ir patikimas [kad nebūtų sukčiavimų su skaičiavimais ir pan] Be to, kadangi ir aš pats dalyvaut norėsiu, tai manau teisinga, kad tas kitas žmogus, skaičiuotų maniškius laimėjimus, o ne aš pats savo. :] ‹ Forumo veikla ‹ Linksmas.net forumas |