Pastabos dėl forumo, naujienosKadangi moderatoriai labai puikiai tvarkosi su Savaitės Rinkimais, kurie jau beveik patampa Mėnesio Rinkimais, ar ne geriau būtų, kad tas, kas atidaro rinkimų temą, tas po savaitės apskaičiuoja ir į deda rezultatus, o moderatoriai tik užrakina atėję ?
--------------------------------------
Nenumirsi. Palauksi. O dėl savaitės rinkimų, tai kaip sakė, galit ir patys apsiskaičiuot, jei taip knieti žinot rezultatus. nors galiu užtikrint, kad jūs ten rašot tik tam, kad pasikelt postų skaičių ir gaut pinigų. Savo rinkimus kurtus visada pats apskaičiuodavau, net kai nebuvau modu. Galėsiu apskaičiuot jei jau taip knieti jums rezultatus žinot. Aš irgi kažkada to klausiau, tai tik pasakė kad viršuje toj nuorodoj pakeisi skaičiuką į didesnį, ir ten kažkaip ar kas penkis, ar kas kažkiek skaičiukų pasikeičia vienas puslapis. Bet bent man tai taip nepatogu, o ypač dar jeigu kompiuteris lėtai veikia..
Aš ir norėčiau taip padaryt kaip Dykuma sakė. ‹ Forumo veikla ‹ Linksmas.net forumas |

Gali būt, kad ir kovo.

Čia gi sena versija, išvis niekas prie jos nedirba beveik. visi dabar prie phpbb3 užsiėmę.