PastabaSu tokiais komentarais dar ilgai iki suvenyrų teks taupyt.
Visai nereikia, nei man pritart, nei daugumos nuomonės laikytis. Jei nepastebėjai, trinu tik tuos komentarus kur būna: 1. Parašytas vienas ar du žodžiai. 2. Parašyta "Čia nesamonė" arba "Nieko nesuprantu" ar kažkas panašaus. 3. Naudotas CAPS LOCK, arba pridėta belekiek šypsenėlių. 4. Privelta daug klaidų, ypač kai būna prasta nuotaika, ir tingiu taisyt, tai nesivarginu, ir tiesiog ištrinu. 5. Nereikšmingi komentarai, kuriami tik tam, kad gauti pinigų. Kaip matai, tai visai nesusiję, su tuo, kad turėtumėt man įtikt, ar pritart daugumos nuomonei. Be to, šią savaitę prie kiekvieno komentaro, kurį ruošiuos ištrint, parašysiu priežąstį, ir ištrinsiu kitą dieną, tai suprasit kokius komentarus trinu. Katinėli, šito galėjai ir nerašyt.
1. Parašytas vienas ar du žodžiai. (to pas mane nebūna) 2. Parašyta "Čia nesamonė" arba "Nieko nesuprantu" ar kažkas panašaus. (to pas mane nebūna) 3. Naudotas CAPS LOCK, arba pridėta belekiek šypsenėlių. (to pas mane nebūna) 4. Privelta daug klaidų, ypač kai būna prasta nuotaika, ir tingiu taisyt, tai nesivarginu, ir tiesiog ištrinu. (to pas mane nebūna) 5. Nereikšmingi komentarai, kuriami tik tam, kad gauti pinigų. (tai trink visus komentarus, nes niekas čia šiaip sau nebūtų. Pinigai visagaliai. Kodėl tada dar čia yra tokie komentarai, kaip "Labai linksmas ![]() ![]() Dabar jau galima įsigyti el.paštą su Linksmai.lt galūne (vardas@linksmai.lt).
20 MB el.pašto kaina - 1500 virtualių litų. ![]() Adresu http://www.Linksmai.lt/webmail
![]() Taip pat, galima pasitikrinti per Outlook, arba kitą POP3 pašto programą. ‹ Forumo veikla ‹ Linksmas.net forumas ‹ Forumo pinigų sistema |