Sofi Oksanen "Valymas".
Įspūdinga knyga. Pradžioje negalvojau, kad knyga taip užkabins ir įtrauks. Bet rašytoja tikrai puikiai sugeba aprašinėti kiekvieną smulkmeną, detalę, padedančias įsijausti. Dviejų, iš pažiūros, nesusijusių moterų pasauliai persipina, laikas po laiko atsiskleidžia vis nauji įdomios istorijos vingiai. Tikrai labai patiko.
Paskutinė skaityta knyga
Šita man patiko. Mano paskutinė skaityta tai "Mergina, kuri žaidė su ugnimi". Turiu pasakyti, kad ši dalis buvo kur kas nuobodesnė už "Mergina, su drakono tatuiruote", bet nesinorėjo iškart prie trečiosios knygos peršokti. V.M.Putino „Altorių šešėly“, nesigailiu paskaičius. Geriausia knyga.
Tikrai. 10/10 Rasa Grambaitė „Mėtų arbata“. 1. Pasiėmiau ją, nes sudomino pavadinimas. 2. Pasiėmiau ją, nes buvo įdomu, kaip mąsto ir kaip rašo mano amžiaus žmonės. 3. Labai nusivyliau knyga. 2/10 K. Kesey „Skrydis virš gegutės lizdo“ - labai lengvai persiskaitė ir pati istorija gana įdomi. 8,5
M. Shelley „Frankenšteinas“ - įdomiai parašyta, matosi kad ne prieš 10 ir ne prieš 20 metų. 8 N. Evans „Arklių užkalbėtojas“ - reikės kada filmą pažiūrėti, graažu. 9 ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos ‹ Knygos, žurnalai |