Parasykite, koki isivaizduojat pasauli be vyru, tik aisku be tokiu atsakymu, kaip zus pasaulis ir t.t kaip jaustusi moterys, ka veiktu, apie ka kalbetu ir t.t
P.s ar butu laimingos
Pasaulis be vyrų?
56 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Dingtų vienintelis geras humoras - apie genitalijas! Tik vyrai jį propaguoja. Be to visi geri posakai susiję su b... Rusų kalboje dėl b... stokos neliktų keiksmažodžių. Ir tiesa, kad nebūtų karų, nes nekiltų ginčų kieno didesnis. Pavariau kaip Froidas, vien apie aną galą!
![]() kažkoks nelogiškas klausimas, į kuri sunku rasti tinkamą atsakymą, nes, tikriausiai, tokio ir nėra. tiesiog žmonija neegzistuotų, arba vistiek kažkas evoliucionuotų, jog žmogus susiskaldytų į dvi lytis, kad galėtų daugintis ir panašiai.
o šiaip jei neatsižvelgiant į logikos dėsnius (jei vyrai išnyktų per naktį sakykim), tai galbūt pasaulyje mažiau būtų prievartos , religinių ginčų, karų, smurto ir pan. galbūt. bet tai, manau, yra sunku nusakyti, kuria linkme pasisuktų žmonija ar kitaip tariant "moterija". manyčiau, kad šią temą galima vystyti ir vystyti, nes galimų variantų yra nemažai ![]() O jūs skaitėt temos autoriaus post'ą? Juk ir sako, kad neklausia, kaip žūtų žmonija ir panašiai. Klausia, kaip MOTERYS JAUSTŲSI, ką galvotų, kalbėtų, ar būtų laimingos. Ko trūktų, jei nebūtų vyrų? O ne kaip išnyktume...
Aš jau minėjau, kad neišgyvenčiau be sekso. ;d Taip pat tikrai nesijausčiau laiminga, nes trūkstų vyriškos šilumos, dėmesio, rūpesčio. Stiprių vyriškų rankų. Nebūtų, kas nudirba rimtesnius darbus ar atsuka stiklainį. ;d Nebeliktų mergaitiškų pokalbių tarp draugių apie jų vaikinus, nė viena nesiskųstų, ką tas ar anas parašė/padarė. Aš iš vis neįsivaizduoju savo gyvenimo be vyrų, nes jie man tiek draugai, tiek mylimieji, tiek padedantieji. Nemokėčiau be jų gyventi. nu tai manau, kad dauguma moterų nebūtų laimingos...ypač jei gerai sutaria su vyrais.
žinoma trūktų tos vyriškos šilumos, sekso, beprotysčių, kurias dažniausiai daro vyrai nu ir pan. na, o tos, kurios yra jais nusivylusios, lezbietės, feministės galbūt net ir pan. tai nemanau, kad nuliūstų. nu pats savęs paklausk,o ką tu darytum be moterų? ai nors tau dar 15-ka. dar nelabai ir trūktų tau jų ![]()
svaigsti,15 metų retam paaugliui iš tikrųjų(ne dėl mados,neturėjimo ką veikt ir pan.) reikalinga antra pusė ar lytiniai santykiai.Plius,kad gydytojai nerekomenduoja pradėt lytinio gyvenimo nesulaukus 18.Taip,kad iš dalies masturbacija netgi geriau.Nu ir apskritai,metai nieko nesako,kiekvienas žmogus bręsta skirtingai.
Jeigu tau atrodo, kad 15-metis nenori turėti panelės ne dėl mados, o dėl to, kad nori mylėti, tai nelabai turiu daugiau ką tau ir pasakyti. :} 15 metų žmogus gali tiek mylėti, tiek mylėtis. O tas stereotipas (lytiniai santykiai N-18) tai iš vis kvailiau negu kvaila man. Jeigu neprisidaro vaikų, tegu mylisi kada nori.
56 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |

D