‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

Gidija
- Patyręs forumietis
-
- Miami
- 1,416.67 Lt
» 2011 Kov 31, 17:45
Turiu baaaaaaisei problematiška odą..  Oda mišri, riebi tik T zona. Ant kaktos turiu žiauriai daug spuogų, esu išbandžiusi puse vaistinės ir parduotuvės kremų, tonikų, aliejų etc. nuo spuogų. Niekas nepadėjo. Bandžiau visokes namines kaukes, rezultatas taip pat nebuvo žymus. Ir per visus šitus šakal makal labai susigadinau kaktos odą. Ant tikros odos užsidėjusi tokia negyva oda, spuogų nespaudau, tai kai uždžiūna, pakrapštau ir nusilupa ta odelė, o po ja tie spuogai, pūlingi, tačiau be viršūnių, ir ne tie giluminiai, paprasti, paspaudi, ir pradeda gausiai bėgti. Gal kas susidūrė su tokia problema? ar aš viena tokia....? 
--------------------------------------
-

Domke Mafia
- Dalyvis
-
- Kaunas garliavike
- 1,346.62 Lt
» 2011 Bal 02, 13:14
Na aš apie tokius dalykus neišmanau D:
-

Purple_Sun
- Patyręs forumietis
-
» 2011 Bal 02, 14:30
aš va šiandien prigriebiau tepaliuką nuo spuogų,vaistinėj.Žiūrėsim koks poveikis bus.
-

Geltona20
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 2,527.20 Lt
» 2011 Bal 02, 16:28
Gidija rašė:Turiu baaaaaaisei problematiška odą..  Oda mišri, riebi tik T zona. Ant kaktos turiu žiauriai daug spuogų, esu išbandžiusi puse vaistinės ir parduotuvės kremų, tonikų, aliejų etc. nuo spuogų. Niekas nepadėjo. Bandžiau visokes namines kaukes, rezultatas taip pat nebuvo žymus. Ir per visus šitus šakal makal labai susigadinau kaktos odą. Ant tikros odos užsidėjusi tokia negyva oda, spuogų nespaudau, tai kai uždžiūna, pakrapštau ir nusilupa ta odelė, o po ja tie spuogai, pūlingi, tačiau be viršūnių, ir ne tie giluminiai, paprasti, paspaudi, ir pradeda gausiai bėgti. Gal kas susidūrė su tokia problema? ar aš viena tokia....? 
Žonok ir aš turiu spuogų  , bet aš juos spaudau  . Kai išspaudžiu mažiau būna. Jai kyla klausimų ką daryti su spuogais galiu Tau pagalbėti, jei nori  ??
-

Purple_Sun
- Patyręs forumietis
-
» 2011 Bal 02, 16:42
Išspaudai tai išspaudai,bet nei odai gerai nei ką. Draugė mano viena spaudė spaudė tai dabar tokie kaip randeliai kaip dėmelės tose vietose likę. O apmažint galima ir kitokiom priemonėm, netik kad spaudant 
-

Gidija
- Patyręs forumietis
-
- Miami
- 1,416.67 Lt
» 2011 Bal 02, 19:24
Dėl spuogų spaudymo tai aš jau pasimokius buvau, šiaip beria tik T zoną, bet kažkada išdygo spuogas ant žando, durna buvau, išsispaudžiau, ir pradėjo visą žandą mesti, dabar vien randeliai ant žando, tai nebespaudau išvis spuogų daugiau  )
-

Purple_Sun
- Patyręs forumietis
-
» 2011 Bal 03, 11:31
Šiaip nežinau,aš pamenu naudojau tokį Garnier dalyką (net nežinau kaip jį pavadint  ),tai buvo veiksmingas,bet paskui kažkaip nelabai. Nežinau,jeigu tau reikia tai galiu parašyt pavadinimą,gal kaip nors prisiminsiu. Žinau,kad jo kaina gal tai 26 litai.
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2011 Bal 03, 11:38
tai nespauskit tų spuogų purvinom rankom ir nereiks skųstis, kad paskui dar blogiau : D
-

Geltona20
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 2,527.20 Lt
» 2011 Bal 03, 11:44
Purple_Sun rašė:Išspaudai tai išspaudai,bet nei odai gerai nei ką. Draugė mano viena spaudė spaudė tai dabar tokie kaip randeliai kaip dėmelės tose vietose likę. O apmažint galima ir kitokiom priemonėm, netik kad spaudant 
Žinau  . Aš juos ne tik spaudau, bet ir tepu tokiu kaip ir peroksidu. 
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Bal 03, 11:57
tai nespauskit tų spuogų purvinom rankom ir nereiks skųstis, kad paskui dar blogiau : D
rankų švarumas čia nėra pagrindinis rodiklis dėl ko atsiranda daugiau spuogų. O autorei pas kosmetologę laikas apsilankyt.
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2011 Bal 03, 12:27
spuogai atsiranda, nes oda nešvari, o jeigu išspaudi - toj vietoj būna žaizda ir purvai nuo rankų ten patenka, užkrečia ir atsiranda daugiau spuogų. jeigu rankos švarios - žaizda neužsineša ir jei kartais veidą plauni, daugiau nieko nebus.
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Bal 03, 12:37
spuogai atsiranda dėl hormonų,dėl per didelio riebalų išsiskyrimo,dėl genų ir rečiausiai dėl bakterijų.Įdomu,kodėl tada paauglystėj jų daugiausia?Nes neplauname rankų tuo laikotarpiu? 
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2011 Bal 03, 13:15
jei spaudai tai jo, dėl to kad neplauni rankų. o jeigu tvarkingai elgsies su veidu, tai nei riebalų ten daug išsiskirs, nei šiaip bus daug spuogų. mokysies 8 klasėj per biologiją (gal jau mokeisi)
-

Gidija
- Patyręs forumietis
-
- Miami
- 1,416.67 Lt
» 2011 Bal 03, 13:44
Ėjau pas tą kosmetologę, ėjau ir pas dermatologę, nieko jos man nepadėjo.  prirašo tepalų, kurie man tik gadina odą  Ir ne dėl purvo tikrai spuogai auga, dėl hormonų ir riebalų pertekliaus, nes brendimo laikotarpiu hormonai itin akytvųs 
-

Evelyn
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 26,484.57 Lt
» 2011 Bal 03, 14:05
Gabe7 rašė:spuogai atsiranda dėl hormonų,dėl per didelio riebalų išsiskyrimo,dėl genų ir rečiausiai dėl bakterijų.Įdomu,kodėl tada paauglystėj jų daugiausia?Nes neplauname rankų tuo laikotarpiu? 
o taip pat dėl riebaus maisto, streso, ilgai nekeisto pagalvės apvalkalo, neplauto veido/rankų po fizinės apkrovos (sportavimo). didesnis riebalų išskyrimas=bakterijos bei nešvarumai=spuogai. net jei ir su švariom rankom spaudai spuogus, visvien reikią tą žaizdelę dezinfekuoti. ir beje, spuogai nepaveldimi. greičiau paveldimas yra veido odos tipas, kuris ir nulemia, kiek daug tau reikės paauglystėje (ir ne tik) rūpintis veido oda.
Paskutinį kartą redagavo Evelyn 2011 Bal 03, 14:06. Iš viso redaguota 1 kartą.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|