isreiskite nitonais sias jegas 30kN = ...
0,02kN = ...
5MN = ...
120mN = ...
Pagalba su namų darbaisSveiki! esu septintokas reikia pagalbos su detektyviniu rasiniu rasinys turi buti 1,5-2 lapo jeigu nerasit tai butu gerai ir detektyvinio rasinio planas pagal siuos klausimus:
1. kas rado įtarima sukėlusi daikta ir prades narplioti istorija? 2.Kada ir kur buvo rastas daiktas (neiprastas keliantis įtarimą)? 3.koks daiktas rastas kaip atrodė? 4.kokiu įtarimu sukėlė daiktas? Iškelkite hipotezes? 5.Nusikaltimas ir kaip apie ji sužinota? 6.Kaip patikslinsite ir išsiaškinsite iįkeltu hipoteziu teisinguma? 7.Nusikaltėlis teisingumo vykdytojų rankose (kas padėjo ji surasti ir sulaikyti; kokia bausmė laukia ar pan.) taigi man reikia sito iki rytojaus jeigu kas galit atsilyginciau ![]() Sveikučiai. Gal galėtumėte padėti su rašinėliais?:D
Pirmadienį rašome rašinį pasirinktom temom.[7kl.] 1. Pirmoji mano perskaityta knyga 2. Linksmiausias nuotykis, patirtas vaikystėje 3. Palieku vaikystės šalį 4. Mano tėvų (senelių) vaikystė 5. Vaikystė nuotraukų albume 6. Kaip aš išmokau skaityti. šiaip labiausiai norėčiau parašyti apie 5. gal esate kas jau tokį rašę? Labuka. Esu 9-toje kl. Nedraugauju su matematika. Gavau vasaros darbu. Gal gate kas nors padeti
![]() 1) Isspresti lygciu sistema sudeties budu: 6y+5x=-20 2x+9y=25 2)Uz pirkini,kainavusi 37 litus, pirkeja atsiskaite 2 ir 5 litu vertes monetomis. Kiek kokios vertes monetu ji dave kasininkei,jei zinoma,kad 2 litu vertes monetu buvo viena daugiau nei 5 litu? 3)Algis ejo is miesto i kaima keliu,kurio ilgis 12km. Jis grįžo tuo paciu keliu 2km per valanda didesniu greiciu, todel sugaiso 1 valanda maziau.Kokiu greiciu grizo Algis? 4)Vienas darbininkas gali atlikti uzduoti 3h greiciau, negu kitas. Abu kartu jie atlieka sia uzduoti per 2h. Per kiek valandu kiekvienas ju atliekauzduoti? ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |