Obama ir Osama yra vienas žmogus
59 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
nepulkite sakyti nesamone.
ne gerai , gal tai ir nera realu. bet paziureti idomu. manau zmogus tikrai ne menkus sugebejimus ir pastabuma turi , kad sukure si video. todel "nesamone" pasakyti yra labai lengva, lengva ir kritikuoti. bet manau kritikuoti galima tada kai esi kazka geriau sukures ar padares. taigi ar esate?
jo tiesiog labai įdomu kai iš paprastų vargšų žmogelių šaiposi? kai taip šneki tai atrodo kad tu šį vaizdelį kūrėj
ne as. bet is ko cia saipomasi? tiesiog pastebejimas , kad jie panasus. patikek , cia jei pasisaipymas , tai labai mazo laipsnio. juk dauguma tai priima kaip juokeli. ir nepuola rekti nesamone.sakau, kad nesamone klykti gali visi. bet reikia , kad ta kritika butu apgalvota ir bent argumentuota. mane nervina toks poziuris: jei nesuprantu - nesamone!
Tiesą sakant ir man panašus. Ir nereikia čia pulti žmonių jei jie turi tokias nuomones. Tikrai nemanau, kad tas pats žmogus, bet man tikrai panašus. Į kokius sūnelius tiktų. : D
59 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Diskusijos ‹ Įdomios nuorodos |

ir nepuola rekti nesamone.
ir nėra čia nesamonė. Osama ir Obama nėra tas pats žmogus, bet yra labai didelis panašumas