Šis bei tas Pašnekesiai

Nužudymas Šiauliuose

Vartotojo avataras

Tyliai

Dalyvis

UK

339.12 Lt

Standartinė » 2011 Lie 21, 22:44

Sveiki, kiek mačiau, tokios temos dar nėra. Norėčiau sužinoti Jūsų nuomonę, mieli forumiečiai.

Mane labai sukrėtė tai, kad nusikaltimą atliko jaunos merginos. Kai pagalvoju, man būna gaila vorą kambaryje užmušti, o jos sugebėjo ne tik nužudyti, bet dar ir sukapoti kūną gabalais..
Taip pat labai asmeniškai priimu visus tuos 'ritualinė žmogužudystė', 'gotai = satanistai' ir t.t. Pati 'gotauj'u nuo 13 metų ir labai piktą, kai žinai, jog po tokių straipsnių paskui niekuo dėtam žmogui visokie keblumai kyla.

Plačiau apie įvykį galima paskaityti čia: http://www.lrytas.lt/?data=20110721&id= ... =99&view=2
apie vieną įtariamąją: http://www.lrytas.lt/-13112620251310068 ... -video.htm

Patys spręskite, ar teisinga viską versti tam, kad ji buvo "gotė" ?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Simona♥

Aktyvus dalyvis

2,441.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 26, 21:17

Čia manau viskas įvyko dėl tėvų auklėjimo.

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Lie 26, 21:39

čia manau reiktų perkelti į pašnekesius.

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2011 Lie 26, 22:06

Ne dėl to, kad gotė, savaime aišku, kadangi pati gotų ideologija neskatina kankint, žudyt, kenkt kitam žmogui ar padarui.
Tiesiog čia yra pasekmė, blogo auklėjimo, bendravimo su netinkamais žmonėm ir tt.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Lie 26, 22:09

aš tai manyčiau,kad čia grynai kaltas tas beribis noras tapti "true" gotu ir įsivaizduoti subkultūrą taip paviršutiniškai.

Vartotojo avataras

DripDrop

Patyręs forumietis

Kaunas

2,859.86 Lt

Standartinė » 2011 Lie 26, 22:15

Visų pirma, čia su psichika merginoms negerai, manyčiau... Koks sveiko proto žmogus galėtų taip pasielgti?

Šiaulietė nurodo, kad jai patinka mirtis, skausmas, kraujas, kanibalizmas.

Jeigu mergina būtų gavusi ir šeimos pakankamai meilės, dėmesio, būtų tinkamai išauklėta, tokios mintys, ko gero nekiltų. Žinoma, ir netinkami draugai (jeigu jų buvo, o aš tuo beveik neabejoju) daug neigiamos įtakos padarė, tačiau tai, mano manymu, yra pirmos priežasties pasekmė. Gal ir neteisinga dabar dėl visko kaltinti žudikių tėvus, juk jie irgi negali susekti kiekvieno atžalų žingsnio, bet nekokio auklėjimo padariniai vis tiek akivaizdūs...

lobo

Dalyvis

VNO

4,963.20 Lt

Standartinė » 2011 Lie 26, 23:42

man tai idomu kokiu tau ten keblumu kyla?

Vartotojo avataras

Tyliai

Dalyvis

UK

339.12 Lt

Standartinė » 2011 Lie 27, 00:59

http://www.lrytas.lt/-13113523791310920 ... %A1kas.htm

pamąstymui tiems, kurie sako, kad tėvai dėl visko kalti. :blin:

Vartotojo avataras

Tyliai

Dalyvis

UK

339.12 Lt

Standartinė » 2011 Lie 27, 01:01

lobo rašė:man tai idomu kokiu tau ten keblumu kyla?

pvz visi komentarai gatvėje ir užgauliojimai. Kartą laukiau stotyje autobuso ir močiutė anūkui sako 'jei nesimokysi ir būsi blogas, gausi žmoną, kaip ji' nu tai ką aš žinau.. Ir niekam net neįdomu, kad pvz mokykloje savo laidoje baigiau vienu iš geriausiu vidurkiu, ar kad moku groti 3 instrumentais (ką tikrai ne kiekvienas sugeba), kad vaidinu teatre ir užsiimu visuomenine veikla..
Pasižiūri - 'o gotėėėė'. ir dėl to esi prastesnis už šiukšlę.. :whata:
Paskutinį kartą redagavo Tyliai 2011 Lie 27, 10:38. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

korumuda

Aktyvus dalyvis

Vilnius

80.00 Lt

Standartinė » 2011 Lie 27, 07:55

Dėkui už straipsnį. Tėvai prieš kelias dienas šį įvykį minėjo, norėjau paskaityti, bet pasimiršo kažkaip kai Vilniun grįžau.

O šiaip, tai savaime suprantama, kad gotizmas čia ne prie ko. Bet kraupu. ŽIAURIAI kraupu. Kitame gyvenime, manau, tos dvi labai kentės... :(

Vartotojo avataras

DripDrop

Patyręs forumietis

Kaunas

2,859.86 Lt

Standartinė » 2011 Lie 27, 12:43

Tyliai rašė:http://www.lrytas.lt/-13113523791310920224-gimnazist%C4%97s-nu%C5%BEudymu-%C4%AFtartos-merginos-motina-%C5%A1iuo-metu-maitinuosi-tik-vaistais-ir-bijau-pagalvoti-apie-nu%C5%BEudytos-mergait%C4%97s-t%C4%97vus-motinos-lai%C5%A1kas.htm

pamąstymui tiems, kurie sako, kad tėvai dėl visko kalti. :blin:

Pati mama net kelis kartus pakartoja ir puikiai supranta, kiek yra jos kaltės.

Pvz.:
Tai mano klaida, nekalbėdavau su ja nuo mažens – tik labas, kaip gyveni, ar mokykloj viskas gerai, vienu žodžiu tik buitis, nyki buitis, o apie jausmus, nuotaikas nelikdavo laiko, bent aš taip galvoju.

Aš neprašau atleidimo, jo ir būti negali, aš tik prašau pyktį ar bent dalį jo skirkite mums jos tėvams, juk mes praleidome progą laiku padėti savo vaikui.

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2011 Lie 27, 13:37

Aš tai išvis neįsivaizduoju..Beprotystė kažkokia.Siaubas.
Bet ant kiek jau turi būt supuvęs žmogus,kad taip elgtis....
Žiauriai gaila tos panelės.O tos dvi išgamos...šlykštu vien jau apie jas kalbėt.

lobo

Dalyvis

VNO

4,963.20 Lt

Standartinė » 2011 Lie 27, 13:50

Tyliai rašė:pvz visi komentarai gatvėje ir užgauliojimai. Kartą laukiau stotyje autobuso ir močiutė anūkui sako 'jei nesimokysi ir būsi blogas, gausi žmoną, kaip ji' nu tai ką aš žinau.. Ir niekam net neįdomu, kad pvz mokykloje savo laidoje baigiau vienu iš geriausiu vidurkiu, ar kad moku groti 3 instrumentais (ką tikrai ne kiekvienas sugeba), kad vaidinu teatre ir užsiimu visuomenine veikla.. Pasižiūri - 'o gotėėėė'. ir dėl to esi prastesnis už šiukšlę..

tai tipo tau lb rupi ka kazkokios bobutes mano? joms jau tikrai jokio skirtumo kaipt mokais, ka darai ir kas tie gotai yra. tezino kad ju laikais tokiu nebuvo ir automatishkai smerkia. ir siaip visi ant kazko varo. vieni ant gotu, kiti ant panku, kiti ant reperiu, kiti ant marozu. so what?

Vartotojo avataras

Tyliai

Dalyvis

UK

339.12 Lt

Standartinė » 2011 Lie 27, 16:31

Dabar tai man jau giliai dzin. Bet ankščiau tikrai nejauku būdavo. Be to, puikiai žinau, kad kaime, kur gyvena mano močiutė, bus tokių, kurie sakys 'va, ir tavo anūkė juoda visada, kada ji ką nors nužudys?' - man atrodytų belenkoks nusišnekėjimas, tačiau žinau, kad močiutė tikrai susinervins.

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2011 Lie 27, 18:44

Žiaurus jau vien pačio įvykio faktas... Neįsivaizduoju, kas turėjo dėtis tų merginų galvose, žudant kitą merginą. Protu nesuvokiama. Manau, čia daug kas susidėjo į krūvą, bet tai, aišku, jų nepateisina.
O dėl to 'va, tavo anūkė gotė, nu nenuleisk akių nuo jos, bo dar tą patį padarys' ir panašių bobučių šnekų tai aišku, skaudžiausia, kai tai paliečia artimuosius, nes pats pripranti ir taip jautriai nebereaguoji. Po tokių įvykių etikečių klijavimas dažnas, bet čia jau tokių pletkų bobų problema, arba neišsilavinusių žmonių, kurie sugeba įžvelgt tik žmogaus išorę ir apsiverčia kitų 'problemom', nes savas pavargsta spręst.

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių