Man tai irgi panašiai buvo. Man ir užsikimšus nosis, bet aš priežastį žinau - inai alerginė, ir neturiu kantrybės taigi pripratau prie vaistų. Tai va, man nosį keliskart patepė sidabru, nu tik taip vadinas, ir praėjo. Tada susirgau, ir tada vėl prasidėjo ir nebesibaigė. Tai va, tampiausi aš irgi po gydytojus kol galų gale man pasakė nosį skalaut su vaistais quixx. Žiauriai liuks, iš karto palengvėdavo kvėpuot. Tai savaitėlę pasigydžiau ir praėjo, tik bėda kad ir vėl peršalau ir sloguoju.

Nu žodžiu, tai užteks mano istorijos ir siūlau tau va ką - buvai pas lorą? Jei taip, tai turbūt tau netiks sidabras, nes čia tipo nuo užburkusios gleivinės - kitaip sakant nuo pripratimo prie vaistų. Tas Vibrocilas nėra blogas palyginus su kitais. Nes man gydytoja jį leido naudot kai gydžiausi, o visų tų Otrivinų, Olynthų ir Xymelinų - ne. Nu nes nuo jų man ir prasidėjo visa ta bėda. Tai va, nu net nežinau, bet šiaip tau irgi gali būt išburkus gleivinė, nes toks kaip užgulimas jaučiamas, ir jei sakai kad ilgai Vibrocilą naudoji.. Šiaip visus juos galima nauot tik savaitę, nes varo vėžį ir pan. (šiaip labai atsiprašau kad taip nenuosekliai rašau, bet labai nesidėlioja mintys šiandien ;/ ) O tada paprastesnis variantas - gali nusipirkt Quixxo. Jis yra beveik tas pats kaip ir jūros vanduo, juo reikia irgi skalauti nosį kelis kartus per dieną, bet šitam vandeny yra didesnė druskos konsentracija, tai geriau. Aš tai kartu ir tokį Flictionase arba Nasonex naudojau, bet kažkaip bijau rekomenduot rimtus vaistus, o ne vandenėlį. ; DD Ai n u žodžiu, jeigu nori klausk ko nors dar, gal ką protingiau susakysiu nes dabar tai aš ir pati nieko nesuprantu ką parašiau.. Tiesa! Nesityrei, tau gal kreiva nosies pertvarėlė? Nes man atrodo kad tai gali būti slogos priežastis. Nu užgulimo taip pat aišku. Jeigu ta pertvara pakrypus, tai logiška kad gali būt užsikimšus, nu nes mažesnis prakvėpavimas vienoj šnervėj.