Diskusijos Grožis ir sveikata

Nuolat užsikimšus nosis

Vartotojo avataras

Po.Vilas

Dalyvis

Kaunas

3,221.82 Lt

Standartinė » 2010 Spa 12, 20:19

Yra tokie viena problema, kuri man atsirado kai buvau 7-8 metų (tiksliai nepamenu :D). Žodžiu pas mane amžinai yra užsikimšus nosis. Bet tik viena šnervė. Dariausi krūvą tyrimu dėl alergijos ar kitų lygų - nieko visiškai pagal daktarus esu sveikas. Ypač užsikemša naktį ir vis tik viena šnervė ta ant kurios pusės miegu. Ir pro ją net neina kvepuoti kaip užcemantuota :D. Diena vaikščiojant, sėdint (nu žodžiu negulint) būna ne taip užsikimšus, bet užsikimšimas jaučiasi. Bet va maždaug prieš 3 metus atradau vaistą. Tai tokie nosies lašai "Vibrocil" vienintelis vaistas kuris padeda. Aš ir daug nosies purškalų naudojas kuriuos reikią purkštis profilaktiška. Jie ir nepadeda. Tai va grįžtam prie "Vibrocil". Jo tik įsilašinu ir ant 4-5 valandų nosis kaip oro tunelis. Abi šnervės pilnai kvepuoja ir galiu ramei miegoti. Kaip sergu naktį keliuosi pora kartu kas 4 valandas maždaug, kad jo įsilašinti. Kaip ne, užtenka viena karta prieš miega - išmiegu visą naktį, o atsikeliu su žiauriai užsikimšusią nosimi. Tai va. Nežinau net. Gal kam tas pats? Irgi tokie sunkumai? Aš net nežinau, be to vaisto nelabai įšeina užmigt... Pasidariau kaip narkomanas ant jo. Tai va, žinot gal kas kitų būdų ar pnš. Laukių atsakymų :play:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 12, 21:30

Man tai irgi panašiai buvo. Man ir užsikimšus nosis, bet aš priežastį žinau - inai alerginė, ir neturiu kantrybės taigi pripratau prie vaistų. Tai va, man nosį keliskart patepė sidabru, nu tik taip vadinas, ir praėjo. Tada susirgau, ir tada vėl prasidėjo ir nebesibaigė. Tai va, tampiausi aš irgi po gydytojus kol galų gale man pasakė nosį skalaut su vaistais quixx. Žiauriai liuks, iš karto palengvėdavo kvėpuot. Tai savaitėlę pasigydžiau ir praėjo, tik bėda kad ir vėl peršalau ir sloguoju. ;D Nu žodžiu, tai užteks mano istorijos ir siūlau tau va ką - buvai pas lorą? Jei taip, tai turbūt tau netiks sidabras, nes čia tipo nuo užburkusios gleivinės - kitaip sakant nuo pripratimo prie vaistų. Tas Vibrocilas nėra blogas palyginus su kitais. Nes man gydytoja jį leido naudot kai gydžiausi, o visų tų Otrivinų, Olynthų ir Xymelinų - ne. Nu nes nuo jų man ir prasidėjo visa ta bėda. Tai va, nu net nežinau, bet šiaip tau irgi gali būt išburkus gleivinė, nes toks kaip užgulimas jaučiamas, ir jei sakai kad ilgai Vibrocilą naudoji.. Šiaip visus juos galima nauot tik savaitę, nes varo vėžį ir pan. (šiaip labai atsiprašau kad taip nenuosekliai rašau, bet labai nesidėlioja mintys šiandien ;/ ) O tada paprastesnis variantas - gali nusipirkt Quixxo. Jis yra beveik tas pats kaip ir jūros vanduo, juo reikia irgi skalauti nosį kelis kartus per dieną, bet šitam vandeny yra didesnė druskos konsentracija, tai geriau. Aš tai kartu ir tokį Flictionase arba Nasonex naudojau, bet kažkaip bijau rekomenduot rimtus vaistus, o ne vandenėlį. ; DD Ai n u žodžiu, jeigu nori klausk ko nors dar, gal ką protingiau susakysiu nes dabar tai aš ir pati nieko nesuprantu ką parašiau.. Tiesa! Nesityrei, tau gal kreiva nosies pertvarėlė? Nes man atrodo kad tai gali būti slogos priežastis. Nu užgulimo taip pat aišku. Jeigu ta pertvara pakrypus, tai logiška kad gali būt užsikimšus, nu nes mažesnis prakvėpavimas vienoj šnervėj.

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Spa 12, 21:42

Man taip pat ta pati problema, tik ne nuo vaistų. Galvojau kad polipai, bet kai tikrino sakė jokių polipų nėra. Tai ką, ėmė kraują, švietė su rentgeno spinduliais nosį, žingsniuosiu ketvirtadienį pas nosies gydytoją tai pasakys kas ir kaip. Sakė galbūt alergija, peršalimas ar dar koks š. Tai vat. Man irgi žiauriai nervina kai diena atrodo puikiai kvėpuoji, o vakare lyg tyčia nosis užsikemša ;// Tai tenka pro burną kvėpuoti. Tai nuo to išdžiūna gerklė, nuo stipraus kosėjimo pradeda net galva skaudėt, nu žodžiu nuo vienos nosies 100 problemų ;// Na, tikiuosi kad šis "košmaras" greit baigsis. Nes tiiikrai nervina.

P.S. Tai tau nieko negydė, nedarė? Jeigu vaistus naudojai, ir vėl susirgai, tai ką žinau, Ten gydo kažką lyg ir?...;|

Vartotojo avataras

Po.Vilas

Dalyvis

Kaunas

3,221.82 Lt

Standartinė » 2010 Spa 12, 22:33

Viską aš išbandęs. Tuos jūros vandenius ir pnš. Loristai ir kiti gyditojai žiūrėjo, sidabru tepė irgi ten. Tyrimus dariau už 100-200lt kelis net. Visiškai nieko. O tie vaistai negydo. Jie tik sustabdo tam tikram laikui. Polipus irgi išoperavo. Ir man užsikimšus ji visada, o ne tada kaip sergu :|

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2010 Spa 13, 14:45

vergšelis :((((((((

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Spa 13, 16:30

Nu tada neįsivaizduoju kas čia gali būt... Paveikslėlis

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2010 Spa 13, 19:18

Jo jo, panaudokit metus kas dien tuos purškiklius lašus. Jūs žinot, kad organizmas prie jų pripranta. Kai susirgsi jie išvis nebepadės.

Vartotojo avataras

Po.Vilas

Dalyvis

Kaunas

3,221.82 Lt

Standartinė » 2010 Spa 13, 19:22

Šita aš jau žinau. Užtat man su aparatų poliklinikoje padaro viena procedūra. Tokią labai baisi šiaip ;S. Atrodo, kad į nosį vemią, o paskui viską išsiurbe ;DD. Tada kažkaip pravalo tuos vaistus man visus. Ir vėl poveikis yra ;o.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2010 Spa 13, 19:38

Man irgi panaši bėda.
O vasarą kada sausa būna tai išvis;s
o žiemą jau tos tikrosios slogos prasideda.
nu siaubas kažkoks..ištisus metus man nosis būna užsikišus.
Va tik dabar laisviau kažkaip;o
o kiek tų purškalų ir aš naudojus.
Šiaip nuo alergijos man taip, bet jei taip visą gyvenimą bus tai :kill:
Man dar šiek tiek padeda drėkintuvas oro, bet gaila sugedo. faaak;s

Vartotojo avataras

Po.Vilas

Dalyvis

Kaunas

3,221.82 Lt

Standartinė » 2010 Spa 13, 19:42

Aš ir tą oro drėkintuva turiu, Dormeo tą kiaušinį ;D. Žiema kaip šildo ir sausa namie būna - padeda, atleidžią truputį.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2010 Spa 13, 19:50

Num.. bet daugiau tai net nežinau;s
prastai gyvent taip;D
ypač miegot nervina.
Dar anksčiau tai išvis siaubekai būdavo;x

Vartotojo avataras

Po.Vilas

Dalyvis

Kaunas

3,221.82 Lt

Standartinė » 2010 Spa 13, 19:52

Jo labai nervina ;XX. Mano puseserei dabar 24 metai, jai tas pats beveik. Sakė kažkaip priprato prie to. Bet irgi nervina kartais ją :\

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2010 Spa 13, 22:26

adolfina rašė:vergšelis :((((((((

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2010 Spa 14, 14:00