‹ Įvairūs ‹ Mistika
-

eugute:*
- Dalyvis
-
- marijampole
- 1,920.93 Lt
» 2010 Bal 19, 17:15
na aš asmeniškai tikiu vaiduokliais... 
--------------------------------------
-

MantuksxD123
- Apšilinėjantis
-
- 315.80 Lt
» 2010 Geg 05, 23:57
-

Crazis
- Dalyvis
-
- London
- 3,561.33 Lt
» 2010 Bir 26, 19:38
eugute:* rašė:na aš asmeniškai tikiu vaiduokliais... 
as irgi tikiu ir net nedazejau o ant maziau nei puse video o isjungiau nes buvo kabai baisu
-

Hugest
- Įsijaučiantis
-
- pakrantė
- 369.00 Lt
» 2010 Bir 28, 17:46
Na, būtų pernelyg kvaila manyti, kad mes čia esame vieni, todėl net neabejoju, kad šalia yra kažkas, ko mes nesugebam paaiškinti. O šiaip, man ką tik iškilo tokia mintis, jog visas tas sielų/dvasių pasaulis egzistuoja visai čia pat, jie supranta kur kas daugiau nei mes. Galbūt egzistuoja ir tas pragaras su dangumi, tik visai kitaip nei mes dabar įsivaizduojam... Galbūt ten blogiau, galbūt geriau. Na to tikrai nesugebėsiu dabar atsakyti, manau tik tiek, kad tie kuriuos galbūt matome, galbūt ne nori mums perduoti kažką iš ano pasaulio, nors jiems tai negalima. Na, kaip mūsų įstatymai mums neleidžia žudyti, bet kaikas tai padaro ir būna nubaustas - pasodintas į kalėjimą, tai galbūt pas juos viskas vyksta taip pat, tik kitokiom bausmėm. Sakykim, jiem negalima lysti į mūsų erdvę, o vienas iš jų sugalvoja tai padaryti, ir bampt vyriausiojo (jei toks egzistuoja) bausmė jau numesta - įstrigimas tam tikrą laiką tarp dviejų pasauliu (ar kiek jų ten bebūtų...) Bet čia tik mano hipoteze, negaliu nieko tvirtinti, juolab, kad neturiu visiškai jokių įrodymų. 
-

Diva
- Aktyvus dalyvis
-
- 2,164.00 Lt
» 2010 Lie 01, 14:15
Baisoka
-

sigaA
- Patyręs forumietis
-
- Šiauliai
- 10,689.24 Lt
» 2010 Lie 02, 18:26
Šiurpoka... Tikiu, jog šioje žemėje esam nevieni. Pasisekė, kad neteko akis į akį susidurti su vaiduokliu. Nors gal tai būtų visai įdomu 
-

Techniuke
- Lankytojas
-
- Plungė
- 222.00 Lt
» 2010 Lie 11, 18:03
Hugest rašė:Na, būtų pernelyg kvaila manyti, kad mes čia esame vieni, todėl net neabejoju, kad šalia yra kažkas, ko mes nesugebam paaiškinti. O šiaip, man ką tik iškilo tokia mintis, jog visas tas sielų/dvasių pasaulis egzistuoja visai čia pat, jie supranta kur kas daugiau nei mes. Galbūt egzistuoja ir tas pragaras su dangumi, tik visai kitaip nei mes dabar įsivaizduojam... Galbūt ten blogiau, galbūt geriau. Na to tikrai nesugebėsiu dabar atsakyti, manau tik tiek, kad tie kuriuos galbūt matome, galbūt ne nori mums perduoti kažką iš ano pasaulio, nors jiems tai negalima. Na, kaip mūsų įstatymai mums neleidžia žudyti, bet kaikas tai padaro ir būna nubaustas - pasodintas į kalėjimą, tai galbūt pas juos viskas vyksta taip pat, tik kitokiom bausmėm. Sakykim, jiem negalima lysti į mūsų erdvę, o vienas iš jų sugalvoja tai padaryti, ir bampt vyriausiojo (jei toks egzistuoja) bausmė jau numesta - įstrigimas tam tikrą laiką tarp dviejų pasauliu (ar kiek jų ten bebūtų...) Bet čia tik mano hipoteze, negaliu nieko tvirtinti, juolab, kad neturiu visiškai jokių įrodymų. 
Visai sutinku su tavo hipoteze. Tik manau, kad tos sielos nevisai žino ar nutuokia, kad mes egzistuojam. Kaip pavyzdžiui kai kurie žmonės yra skeptikai, ir netiki, jog egzistuoja vaiduokliai, tai galbūt taip yra ir Aname pasaulyje... 
-
Wosh
- Įsijaučiantis
-
- 1,308.27 Lt
» 2010 Lie 11, 18:29
pats pirmas epizodas. 
-

Ignas7
- Lankytojas
-
- Jonava
- 246.00 Lt
» 2010 Lie 11, 21:54
Na pats pirmas, tas kur spintelėj per stiklą rankas deda ir mergaitė kur pasižiūri į veidrodį ir jos atvaizdas lieka yra netikri  Yra youtubei įdėta kaip daro tuos video  o dėl kitų verta pasidomėti 
-

Ignas7
- Lankytojas
-
- Jonava
- 246.00 Lt
» 2010 Lie 11, 21:56
Techniuke rašė:Visai sutinku su tavo hipoteze. Tik manau, kad tos sielos nevisai žino ar nutuokia, kad mes egzistuojam. Kaip pavyzdžiui kai kurie žmonės yra skeptikai, ir netiki, jog egzistuoja vaiduokliai, tai galbūt taip yra ir Aname pasaulyje... 
"Tik manau, kad tos sielos nevisai žino ar nutuokia, kad mes egzistuojam" nagi, jos dar ir kaip nutuokia, ne veltui kontaktuoja, rodosi 
-
Wosh
- Įsijaučiantis
-
- 1,308.27 Lt
» 2010 Lie 11, 22:11
-

Miyuki.
- Patyręs forumietis
-
- Tokyo
- 10,630.92 Lt
» 2010 Lie 12, 09:43
Dėl įdomumo pažiūriu youtube, bet man baisiau būna tie demonų įsikūnijimai nei vaiduokliai.
-

Nyan.
- Forumo gyventojas
-
- 1,395.64 Lt
» 2010 Lie 12, 10:36
-
Wosh
- Įsijaučiantis
-
- 1,308.27 Lt
» 2010 Lie 12, 18:31