Nokia ar Samsung
61 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
tai, kad abudu mešlai čia :) pasnesui jau ta nokia, tas symbian griozdas paskutinis, nebent tos naujos nokios (n98, n800) kažką sugebės, ta maomi kažkokia OS ant n800 gal pasiseks,bet lbai abejoju nes mažai kas nešiojasi tą š ir mažai softo bus sukurta ant jų. :) O va iphone.. :D Ne,nokia turi padorių produktų. Tarkim visa aštunta klasė
![]() Beje,berods praeitą žiemą teko pora savaičių apturėt N95 8GB tiesiai iš salono. Nu kaip žaisliukas (ar antras telefonas) tai jis fainas, bet kaip pagrindino telefono tai nenorėčiau... Dar kalbant apie telefonus,kurie man patinka tai HTC. Ypač tie naujesni Hero ir HD2 ![]() Na ką aš norėjau psakyt, kad tas symbian'as jau truputį pasenęs :) Kažko labai išsikirtinio ten nėra, o pats OS toks griozdiškas, dažnai užlūžta ir lėtai kraunasi. Juk jam jau gal 7 metai, ir tai rinkoj ilgai išbuvęs :) Išgirdus nokia man iškart asocijuojasi su plytom, nes visi nauji modeliai kaladės, o symbianai daugmaž vienodi :)
Su 8 klasė nelabai teko susidurti :) ten gal tie visi nokia 8800 arte ir pnš? ten tai blizgučiai :D o kalbant apie visus OS, tai dabar mac ir Android maždaug apėme, symbianus kas paprastai turi, nes pigesnis variantas. bet pažiūrėjus kaip per metus kitus išplito iphone, tai manau jis bus vienas didžiausių rinkoje ilgam :) Nu šiaip aš turėjau ir samsung ir Nokia...kaip čia pasakius abu laikė tik metus.
![]() ![]() ![]()
61 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Diskusijos ‹ Mobilieji telefonai |