Diskusijos Grožis ir sveikata

Nenatūralus įdegis

Vartotojo avataras

Euthanasia

Dalyvis

Kaunas

4,111.33 Lt

Standartinė » 2011 Bir 16, 09:23

Nenaudoju nei soliarumo, nei įdegio kremų.
Man tiesą sakant išvis šviesi oda už viską gražiau.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

JustuShe

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 16, 10:37

djgirl69 rašė:Iš tiesų nė vienas . Įdegio kremas palieka dėmes ant kūno kurias galėsi pasišalinti tik lazeriniu būdu sulaukusi 18 metų ( jei daar tiek nėra ) :D O soliarumo įdegis dirbtinis ir kūnas skleidžia šlykštų kvapą po jo . Nuo soliarumo padidėja apgamų kiekis, didesnė tikimybė susirgti odos vėžiu . :kill:

čia pirmą kartą girdžiu apie blogą kvapą ir apgamus ;X rimtai?

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Bir 16, 10:49

Kad nuo soliariumo apgamų atsiranda daugiau, tai tikrai. :)

O šiaip man nuo soliariumo ir strazdanos paryškėja. :D Esu buvus ten 3 kartus ir daugiau neinu. Kažkaip geriau man vasarą pasidegint. :>

Gyta*

Apšilinėjantis

799.71 Lt

Standartinė » 2011 Bir 16, 13:11

manau geriausias yra savaiminis įdegis :-)

Vartotojo avataras

Simona♥

Aktyvus dalyvis

2,441.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 23, 21:58

Viena draugė sakė, kad odą patamsint galima, kai jodą sumaišai su deginimosi kremu, išsitepi kūną ir eini gulėt ant saulės. Kadangi nebuvo normalių saulėtų dienų, pasidegint nėjo, tai norėčiau tą būdą išbandyt, tik kažkaip bijau prieš rugsėjo pirmą. Gal bandėt kuri?

Vartotojo avataras

nesha

Lankytojas

616.24 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 23, 21:59

man išvis, įdegis, ir dar nenatūralus yra šlykštu

Vartotojo avataras

Miglė.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

267.69 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 24, 13:08

Veidas jau spėjo išblukti pas mane.. O vasarą taip gerai atrodė :D ech. Pasižiūriu žiemines fotkes, kraupu, kokia išbalus atrodau :D

Vartotojo avataras

agyness

Dalyvis

3,908.87 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 24, 15:09

Kažkaip man nepatinka tokios merginos "nygerės", na jeigu normaliai deginasi tai normaliai.
Esu prieš visokius soliariumus. Ir vasarą specialiai nesideginu. Kažkaip natūraliai įdegu, net to nenorėdama :D ir šiaip nesu labai labai šviesaus gymio tad..:DD

Vartotojo avataras

Lucha

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

5,698.96 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 28, 19:01

Nenoriu būti soliariuminė mergaitė :D geriau jau vasarą kur prie ežeriuko pasidegint,bet tikrai ne soliariume svilintis :D

Vartotojo avataras

Pecado

Patyręs forumietis

Šakiai

12,137.27 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 28, 19:32

Tik ne soliariumai. Ir taip man labiau patinka balta oda, bet aišku ne visiems tinka. :D

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 13, 16:19

Simona♥ rašė:Viena draugė sakė, kad odą patamsint galima, kai jodą sumaišai su deginimosi kremu, išsitepi kūną ir eini gulėt ant saulės. Kadangi nebuvo normalių saulėtų dienų, pasidegint nėjo, tai norėčiau tą būdą išbandyt, tik kažkaip bijau prieš rugsėjo pirmą. Gal bandėt kuri?

jo joo, žinau tą bajerį. Kitos dar į paprastą vandenį jodo įmaišo, į kokį purkštuką susupila, išsipurškia kūną ir varo degintis, tipo greičiau įdega. Nebandžiau, tai nežinau kaip ten iš tikro.
Aš sau gražiausiai atrodau kažkiek įdegus, bet taip švelniai, neperkepus ir ne orandžinė, bet dažniausiai natūralios saulės užtenka, nusibosta su tais soliariumais ir įdegio kremais žaistis.

Vartotojo avataras

Simonna

Aktyvus dalyvis

Kaunas

6,188.45 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 13, 18:12

Nenaudoju jokio kremo,nes kiek teko girdėt daug vargo su jais, nelygiai užsitepa ir panašiai.:) Viena mano draugė man ir sakė jog man netiktų "špaklius",nes pati balta esu, bet juk nieko blogo čia nėra juk mes šiaurėj gyveman tai visiškai nekompleksuoju dėl savo odos spalvos.Aišku norėtųsi tokio gražaus įdegio,bet kas iš to, kad ir tiek remai ne tik su jais vargo daug,bet ir brangiai kainuoja.:) O soliariumai sukelia odos vėžį.Aišku nepaslaptis,kad šiais laikais viskas kenkia. Bet kaip sakoma koks gimiai toks ir numirsi, juk genų nepakeisi.Tad geriau būti natūralios odos spalvos nei paskui skausmus kentėt ir iš viso iš lovos neatsikelt. Bet va kokiems italams tai labai gerai jų odos spalva be galo graži man. :lovegif: :up:

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 14, 17:55

mano draugė man ir sakė jog man netiktų "špaklius",nes pati balta esu

tu manai šviesių spalvų pudros nebūna?

Vartotojo avataras

Bubble_ghost

Dalyvis

2,371.24 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 15, 16:30

Sveikai įdegusi oda po vasaros yra žavu. :-) . Tačiau soliariuminės... atrodo kraupiai. O jei apie špaklių, man iš vis negražu. Dažniausiai iš arti matosi gumulėliai, o kur dar visokios acne's dėl kremų. Žinoma yra panelių kurios moka ir gražiai pasipudrinti ir jokių defektų jų veiduose nesimato, tačiau taip retokai būna.

Man gražiausia yra natūrali oda, nepaveikta jokių soliarumų, kremų ar dar ko. Pati turiu baltą odą ir visai nenorėčiau turėt kitokią.

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 15, 17:34

Turiu vieną bendradarbę ir aš ją šlykščiuos, žiauriai atrodo...Į žmogu nepanaši :annoy:

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias