Visko reikia su saiku.
va dar faktu apie alų:
1. Alus gydo uždegimus
Insbruko (Austrija) medicinos universiteto profesoriaus Dietmaro Fuchso vadovaujami mokslininkai įrodė, jog alus slopina kraujyje vykstančius procesus, galinčius sukelti uždegimą.
2.Alus padeda išsaugoti skaisčią odą
Aluje esanti folio rūgštis, vitaminas B3, niacinas skatina odos regeneraciją. Todėl oda tampa lygi ir glotni.
3.Geriantys alų gyvena ilgiau
Išgeriantys vieną ar dvi stiklines alaus per dieną gali tikėtis ilgesnio gyvenimo. Šį faktą patvirtino 50 tyrimų. Tai lemia aluje esančios širdžiai naudingos medžiagos.
Negerti sveika
20 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Aš šiaip negeriu, nes žinau, kad paskui po to kasi nulūžtu, kitą dieną nepreisimenu kas buvo vakar. O juk norisi žinoti kaip viskas buvo, kur, su kuo. Be to prisigėrus galima pridaryt kvailysčių, pvz permiegot su kaž\kuo ir pastot, paskui jau tikrai nekas.
Tame ir esmė, reik išmokt gert. Kad viską atsimintum ir kitą. Aš dabar mokausi gert, ir viskas čiki piki gaunasi. Nei tu ten nusigėręs būni, viską atsimeni ir rytas good būna
![]() ![]()
tas pats man vienasyk buvo, kai naktiniam klube norejau kazko nealkoholinio atsigerti ir nieko be vandens neturejo ![]() ![]()
20 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Įvairūs ‹ Straipsniukai |