Įvairūs Straipsniukai

Negerti sveika

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 07, 17:34

Visko reikia su saiku.
va dar faktu apie alų:
1. Alus gydo uždegimus

Insbruko (Austrija) medicinos universiteto profesoriaus Dietmaro Fuchso vadovaujami mokslininkai įrodė, jog alus slopina kraujyje vykstančius procesus, galinčius sukelti uždegimą.

2.Alus padeda išsaugoti skaisčią odą

Aluje esanti folio rūgštis, vitaminas B3, niacinas skatina odos regeneraciją. Todėl oda tampa lygi ir glotni.

3.Geriantys alų gyvena ilgiau

Išgeriantys vieną ar dvi stiklines alaus per dieną gali tikėtis ilgesnio gyvenimo. Šį faktą patvirtino 50 tyrimų. Tai lemia aluje esančios širdžiai naudingos medžiagos.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Dareli's

Dalyvis

Veisiejai

5,511.55 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 07, 20:40

Geriu ir gersiu. Aišku čia kada padauginau ir prisikėliau "sriuboj" bet neesmė. Aš į savaitę po kol kas 3 butelius alaus išgeriu ir man užtenka. Vėliau matysim kaip čia bus :DDD

kate1

Apšilinėjantis

Kaunas

2,304.40 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 08, 11:15

Aš šiaip negeriu, nes žinau, kad paskui po to kasi nulūžtu, kitą dieną nepreisimenu kas buvo vakar. O juk norisi žinoti kaip viskas buvo, kur, su kuo. Be to prisigėrus galima pridaryt kvailysčių, pvz permiegot su kaž\kuo ir pastot, paskui jau tikrai nekas.

Vartotojo avataras

Dareli's

Dalyvis

Veisiejai

5,511.55 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 30, 19:21

Tame ir esmė, reik išmokt gert. Kad viską atsimintum ir kitą. Aš dabar mokausi gert, ir viskas čiki piki gaunasi. Nei tu ten nusigėręs būni, viską atsimeni ir rytas good būna :) Aš darau taip: Nežiūrau ir nelenkyniauju su draugais, kas daugiau išgers, o pagal nuožiūrą po lėto išgeriu 4 butelkas alaus ir kala galvoj, bet esi normalioj stadijoj, save kontroliuoji gerai mastai ir panašiai. O su degtinėm ir kitais Super duper skysčiais dar reik grieščiau, mažai jų gerti, nes aišku jis yra stipresnis. O esmė nusigėrimo, kaip ir sakiau žiūrėjimas į draugus, lenktyniavimas ir priveda prie "sriubytės" ir "ką aš vakar dariau??" ir "puikaus ryto" ;)

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2011 Lap 06, 16:36

Shammas rašė:šalyse, kuriose labai klesti barų kultūra, pavyzdžiui Airijoje, kur baruose prekiaujama TIK alkoholiu, gali blogiausiu atveju tekti gerti barmeno pasiūlytą vandenį iš krano arba mirktelėjus akį prašyti paruošti meniu neegzistuojantį gėrimą – arbatą.

tas pats man vienasyk buvo, kai naktiniam klube norejau kazko nealkoholinio atsigerti ir nieko be vandens neturejo :D Galu gale nusipirkau sidro su pilna stikline ledo, beveik nealkoholinis gavosi :drunk:

Įvairūs Straipsniukai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių