Necrokinesis
75 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
beja energy mix tau šitie turetu padet
Geokinesis Hydrokinesis Pyrokinesis Aerokinesis Isijunk po viena ir pasiklausyk ,ir dar ten "description'e bus nuorodyta ka gali daryt klausant ,jeigu ten isgirsi balsas is video kur ten zmogus sneka ,tiesiog nekreipk demesi ,ir beja klausykis ju keikviena diena ,kelias savaites arba kelias menesiu turetu tau padet išmokt ir patoboluint tavo gebejimus ![]() Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Rgp 01, 22:50. Iš viso redaguota 1 kartą.
žinau , bet nevientik kinezes ,galim dar telepatija ir visa kita, ir man patinka labiausai tos kamandos (kur ten sneka zmogus) man padeda su pasąmonei išklausyt tos komandos (ligtais) geriau patobolinmt,gaut tos gebėjimus
![]() Aš dar iš jo video keliu ,pasidariau "grojarašti" ir man išeiles ijungia po kiekviena ,ir man tai padeda ![]() Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Rgp 02, 14:47. Iš viso redaguota 1 kartą.
hmm... kaip nuleidziu pakeliu veja?
![]() ![]() ![]()
Šaip pats gali jo paprašyt (jei turi acount'a) per psi wikia ,jo useris Jamil Tucker ir ten jam žinūtė palik ,tikiuosi jo video pades man patobulint mano atmokinezes gebėjimą ![]() ![]()
75 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Įvairūs ‹ Mistika |