Mano sesei 2 metai, ir ji visur seka mama zodziu per diena pasako gal 1000kartu "Mama", kartais net pravirksta, ir puola mamai ant ranku, bet vistiek toliau verkia saukdama "mama".
Tai mes tos ekstrasenses paklausem koddel taip yra, mat mano sese preitam gyvenime buvo berniukas, mire senas, gime pries 100 su biskium metu, buvo lietuvis, ir jo vardas buvo Feliksas (kadangi mano sese dar kalbeti nelabai moka tai pasake kad jos vardas buvo "Fyfff")
Toji ekstrasense Nomeda pamate mano sese su burtininko kepure tai reiskia valdzia, todel Felixas buvo toxai prie valdikes

Jis gyveno tokiam mazam kaimely ir turbut ji valde, nes Nomeda pamate senas sodybas su siaudiniais stogais...
Taigi papasakosiu istorija, kodel mano sese Deimante vis saukia mama.
Felixui nepakluso keli kaimelenai todel visa maza grupele isake savo padejejams nutempti i koazkokia uzeiga, ten juos tai yra mus (ta diena susirinkome visi kurios preitam gyvenime i uzeiga nutempe padejejai)
Kadangi tie Felixo padejejai buvo girti tai ta vakara visus uzmuse tai yra mus. Kita diena Felixas atejes pasiziureti pamate tarp uzmustu savo mama Ilona, ir negalejo patiketi kad ja isake uzmusti. Taip dabar Felixas per mano mama praso savos mamos Ilonos atleidimo...Nomeda pasake kad Felixas atejo i nauja gyvenima prasyti savo mamos Ilonos ir visu musu uzmustu jo rankomis atleidimo...