Įvairūs Studijos, mokykla

Nacionalinė moksleivių akademija

Vartotojo avataras

[Opheliac]

Aktyvus dalyvis

Telšiai

22,119.66 Lt

Standartinė » 2010 Sau 04, 21:40

Nacionalinė moksleivių akademija (NMA) - tai unikali ir vienintelė šalyje ugdymo institucija, skirta visos Lietuvos gabiems vaikams, kur mokosi skirtingoms sritims (matematikai, informatikai, ekonomikai, chemijai, biochemijai, fizikai, lietuvių k., muzikai) gabūs vaikai iš visos šalies. Akademijos tikslas - stiprinti Lietuvos intelektinį potencialą, investuojant į aukštus pasiekimus (ar jų potencialą) ir motyvaciją turinčius vaikus ir ugdymosi sąlygų jiems sudarymą.

Taigi, ką manote? :) O gal šiame forume yra kas nors, kas mokosi šioje akademijoje? Jei taip, tikiuosi, nepagailėtumėte suteikti šiek tiek daugiau informacijos apie stojimus, sesijas bei patį mokymąsi (:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 05, 01:15

Oho, pirmą kartą tokį dalyką girdžiu. : )
Nieko nežinau, ir pačiai būtų įdomu kažką išgirsti. : )

Vartotojo avataras

[Opheliac]

Aktyvus dalyvis

Telšiai

22,119.66 Lt

Standartinė » 2010 Sau 05, 15:26

Čia oficialus tinklapis: http://www.nmakademija.lt Tik kad jame praktiškai jokios informacijos nėra.

Vartotojo avataras

D0minyka

Įsijaučiantis

Šiauliai

3,247.28 Lt

Standartinė » 2010 Sau 05, 18:26

O kaip fainai,nežinojau.

eitvys

Forumo gyventojas

55.97 Lt

Standartinė » 2010 Sau 18, 16:02

Aš ir nežinojau. :roll:
Paskutinį kartą redagavo eitvys 2010 Lie 10, 18:38. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 18, 19:17

mokausi(iausi) matiekos skyriuj, tai ką žn, bent jau man nesveikai sunkius ten uždavinius atsiunčia, nors aš jauniausios grupės tų uždavinių ten esu..
Dabar nebesiunčiu tų uždavinių, čj išmes :D išvis pradėjo logoritmus visokius siųst, kur dvyliktokai mokosi...
buvau sesijoj kaune, tai belekaip visi protingi ten, nepritapau ;D

Vartotojo avataras

[Opheliac]

Aktyvus dalyvis

Telšiai

22,119.66 Lt

Standartinė » 2010 Sau 20, 19:48

Vaje, matau, smagu ten (:. Gal žinai, kada registracijos vyksta?

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2010 Sau 21, 20:51

[Opheliac] rašė:Vaje, matau, smagu ten (:. Gal žinai, kada registracijos vyksta?

ir ką ten reik siųst ar pnš? ; Dd

Vėtra

Apšilinėjantis

1,671.46 Lt

Standartinė » 2010 Vas 05, 23:01

Sveiki,

benaršydama internete užtikau šią temą ir vien dėl jos užsiregistravau forume :)

Aš dalyvauju NMA veikloje, šiemet įstojau į biochemijos sekciją. Iš tiesų, apie sesijas nelabai ką tegaliu papasakoti, nes jose dar nespėjau sudalyvauti kaip akademijos mokinė ( šiaip teko pabuvoti žiemos sesijos uždaryme, kuris buvo labai smagus)... Tačiau užduotys, kurias gauname nuotoliniu būdu, nėra labai jau lengvos, gal netgi galėčiau sakyti sunkokos, bet nieko kito ir nereikia tikėtis... :) Pvz. mes, biochemikai, dabar gavome 4 straipsniukus, kuriuose surašyti visa medžiaga) ir užduotis, kurios susideda iš praktinės ir teorinės dalių. Taip kad darbelio reikia nemažai įdėti ;)

Registracijos vyksta rudenį, spalio/lapkričio mėnesiais. Bent jau šiemet reikėjo siųsti mokyklos vadovo, mokytojo rekomendacijas bei savo paties prašymą stoti.

Vartotojo avataras

guccino

Aktyvus dalyvis

Kaunas

9,243.96 Lt

Standartinė » 2010 Vas 07, 20:39

Ten jau reik būti itin gabiems. Draugė viena matematika ten bandė, tai kai papasakojo kokie uždaviniai.. Išsižiojau. Ten nerealiai truputį. Ieško ten kažkokių vunderkindų. :roll:

Aš esu gabi,bet netokia vunderkindė, nors praitais metais baigiau metinį 9,9. :P

Vartotojo avataras

[Opheliac]

Aktyvus dalyvis

Telšiai

22,119.66 Lt

Standartinė » 2010 Vas 14, 21:14

Vėtra rašė:Sveiki,

benaršydama internete užtikau šią temą ir vien dėl jos užsiregistravau forume :)

Aš dalyvauju NMA veikloje, šiemet įstojau į biochemijos sekciją. Iš tiesų, apie sesijas nelabai ką tegaliu papasakoti, nes jose dar nespėjau sudalyvauti kaip akademijos mokinė ( šiaip teko pabuvoti žiemos sesijos uždaryme, kuris buvo labai smagus)... Tačiau užduotys, kurias gauname nuotoliniu būdu, nėra labai jau lengvos, gal netgi galėčiau sakyti sunkokos, bet nieko kito ir nereikia tikėtis... :) Pvz. mes, biochemikai, dabar gavome 4 straipsniukus, kuriuose surašyti visa medžiaga) ir užduotis, kurios susideda iš praktinės ir teorinės dalių. Taip kad darbelio reikia nemažai įdėti ;)

Registracijos vyksta rudenį, spalio/lapkričio mėnesiais. Bent jau šiemet reikėjo siųsti mokyklos vadovo, mokytojo rekomendacijas bei savo paties prašymą stoti.

O, biochemija kaip tik ir yra mane labiausiai dominanti sritis visame šitame reikale (:. Ačiū už informaciją, reiks bandyt.

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2010 Vas 14, 22:18

Įdomu. :)

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių