Įvairūs Studijos, mokykla

Mokytojų dienai

Vartotojo avataras

kristixe

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

4,450.86 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2010 Rgs 30, 22:12

Sveiki, man ir mano sesei iškilo tokia problemėlė.
Na matot artėja mokytojų diena tai giminaičiai turi pravesti pamokėles, mano sesė pabus mokytoja.
Na žinote kai reikia kaip nors įdomiai jas pravesti kokias užduotėles sugalvoti žaidimukus ir t.t
Mžąstom mąstom ir nieko neišmąstom :D Internete išnaršėm kiek galėjom klausėm draugų pagalbos šnipštas.
Taigi prašau jūsų labai, kad padėtumėte. Pametėtumėte idejų kokių, beje mes aštuntokai :D o jai 23 ;D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 01, 12:29

Sesei kažkada, per anglų pamoką mokytojų dienos proga vyresni mokiniai angliškai pasakojo apie alkoholinių gėrimų ir kokteilių pavadinimus ir sandarą. :mrgreen: Gal galit kokias apklausas daryt, rinkti mėgstamiausias pamokas, mokytojus ar panašiai, tada ant lentos bendrą piešinį piešti.. Arba dar galit žaisti žaidimą ''aš'', tik gal žaidėjų čiučiut per daug. šiaip jis toks kvailokas, bet jei gera nuotaika visiem tai tinka labai, pasijuokt galima. Visi iš eilės sako žodį aš, ir kas pirmas nusijuokia tam, iš dešinės sėdintis (prieš jį sakantis) žmogus sugalvoja jam dar kokį žodį, pvz ''pūkelis'', ir tada jis turi visą laiką kai kiti sako aš, tai jis turi jau kartoti aš pūkelis. Tada ir vėl kas nusijuokia gauna dar vieną žodį ir t.t., nu ir taip žaidžiat. Jeigu reikia galiu labiau papasakot, bet manau kad čia per daug žmonių tokiam žaidimui.
Ai dar galit visą pamoką (tiek mokytojas, tiek mokiniai) pasakoti baisias istorijas, arba anekdotus.
Paskutinį kartą redagavo Pukuse 2010 Spa 01, 12:31. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

cloudmaker

Aktyvus dalyvis

930.65 Lt

Standartinė » 2010 Spa 01, 13:55

Tradicinis žaidimas: "Kartuvės" :D Bent jau pas mus dažnai yra žaidžiama. Pati šiemet vesiu informatiką, tai teks pamąstyti kažką originalesnio. Šiaip galima padaryti kokią viktoriną.. Pvz praeitais metais per lietuvių trys vaikinai vedė mum. Buvo sugalvoję užduotį, kad jei kas padainuos kokią dainą (vienas vaikinas turėjo gitarą) su gitaros pritarimu, gaus 10. :) Viena mergina padainavo ir gavo dešimtuką. Po to pasakė anekdotų, kurių čia geriau nerašysiu :D Tai va.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 01, 15:44

Informatikai galit padaryt šitą pokštą -
Pokštas su kompiuteriu

Tau reikės:
o Kompiuterio [ne savo]

Kaip viskas daroma:
Kai aukos nebus prie jo kompiuterio gali padaryti štai ką. Prisėdęs prie kompiuterio paspausk Print Scrn [toks klavišas viršuj dešinėj klaviatūros pusėj]. Tada nueik į Paint’ą ir spausk ctrl+v ir šį paveikslėlį išsaugok, o paskui uždėk vietoj darbalaukio. Tada spausk dešinį pelės klavišą ant darbalaukio ir nustatyk, kad nerodytų ikonų. Auka nesupras kodėl ikonos neveikia.

ir kas pirmas supras kas čia padaryta, tam galėsit 10 parašyt. ; DD

Vartotojo avataras

kristixe

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

4,450.86 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2010 Spa 01, 17:36

Labai ačiū už orginalias idėjas :love:

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien: