![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/icon_e_wink.gif)
Mielių tabletės
15 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Gal kas esate gėrę mielių tablečių? Skaičiau, kad padeda atsikratyti spuogų, gerina plaukų ir nagų struktūrą. Turiu gan nemažai spuogų, tad nutariau pamėginti, tačiau vaistinėje sakė, kad pirmas dvi savaites labai beria, tačiau internete skaičiau, kad nebėrė nieko. Kaip yra iš tikrųjų?
![]() -------------------------------------- Neilgą laiką geriu (~ mėnesį) ir net nereguliariai. Kažkaip savo nuožiūra susižiūriu kada jų reik man ar ne :D
O taip tai labai gerai atsiliepė mano plaukam - nors ir taip gana greitai augo, tačiau dabar labaaai pagreitėjo augimas. Nustojo slinkti ir šiaip gražesni tokie patapo. Su spuogais truputuką padėjo (ir bent manęs pradėjus jas gerti spuogais neišbėrė, nors čia kiekvieno organizmo reikalas). Dabar jei išlenda spuogas kitas tai dėl fastfood'o. Bet yra ir negerų dalykų, pavyzdžiui, tikrai pakilo apetitas pirmą savaitę. Ir dar pirmom dienom labai pykino rytais. Priminei, reikia vel pradėt gert :DD
Šiaip kažkada buvau jau pradėjus. tai kad labai padaugėjo spuogų tai nepastebėjau, bet atsirado keli tie ''skaudūs'', tai šiaip nieko gero, bet čia manau tikrai buvo tas odos valymasis. O vėliau tai sumažėjo spuogų, o po kokių dviejų savaičių grįžo į pradinį stovį ir viskas. Tai gal prasivalė ir buvo pagėrėjimas, o tada ir vėl tas pats šūdas. Tai nežinau ar rekomenduoju ar ne, reik vėl pabandyt, gal šįkart geriau bus. O plaukam tai jokio pokyčio nepajutau Bet mielių tabletės, tai ne vitaminai, maisto papildas. Man nuo jų tikrai sumažėjo spuogai, o plaukams jokio efekto deja neturėjo
![]()
15 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |