Įvairūs Studijos, mokykla

Melas pažymių knygelėje

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 10, 12:12

Aš n raides taisydavaus į p.
Paskui nutrindavau kai auklėtoja turėdavo pasirašyt. :mrgreen:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 10, 14:06

Niekad nieko nekeisdavau,kaip yra taip yra..

Gaiva

Lankytojas

19.36 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 10, 14:57

aga :D

Vartotojo avataras

SoOf.^

®espect

Kaunas

5,539.04 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 11, 22:44

Iš pamokų bėgt tikrai neverta.
Verkt prie mokytojo kad pakeltų pažymį taip pat. Na ir kas, kad pakels? Žiauriai nemėgstu tų klasiokų, kurie peilimpa prie mokytojų ir prašo kad pakeltų pažymį. Mokytis reikėjo. Kokį pažymį gavai, tokio ir vertas. O lįsdamas prie mokytojų ne tik sugadinsi jiems nuotaiką, bet ir suprastinsi jų nuomonę apie tave.
Niekada nenusirašinėju. Darausi špargalkes. ;D Bet ir jas darausi dažniausiai tik kai žiaauriai tingiu mokytis, arba kai būna kokia nors tikrai absurdiška tema, kurios žinau kad man gyvenime tikrai neprireiks.
Na, anyway, geriau viską išmokti savo galva nei išsisukinėti ;)

Edit: Dėl pažymių knygelių. Knygelėse niekada nieko nekeičiu. : xx Todėl kad žinau, kad tikrai ko nors pridirbsiu ne to ir būsiu išaiškinta ;D
Jau jeigu prisirenku blogų pažymių, tai paskui truputį pasistengiu, gaunu porą 1O, ir tik tada mamai pažymių knygelę rodau. :mrgreen:

Vartotojo avataras

akwa

Aktyvus dalyvis

Jonava

980.27 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 12, 20:27

Neverta.Reikia stengtis mokytis-nuo to priklauso tavo ateitis.
O tie kurie išsisukinėja,prašo mokytojų kad pakeltų balą ir t.t. yra tikri bailiai ir kvailiai :piktas:

Vartotojo avataras

K.

Dalyvis

6,858.58 Lt

Standartinė » 2009 Lap 06, 17:20

šiaip bėgimo skonį esu patirus. Bėgiojau tol kol mane pagavo.. Ne bet kas.. O mama.. Nuo to laiko dar nesu pabėgus.. Kažkaip nebesinori.. Kažkaip jau prisibijau. Nesinori. :cry: šiaip kartais kyla mintis bėgt. Bet pagalvoju ir manau geriau nemėgstu bereikalingos problemos. :)
O dėl nusirašynėjimo taip pat. Esu davus nusirašyt ir mokytojas pagavo, tai truputį skaudžiai buvo.. Abu kas nusirašynėjo gavo po 1.. Žiauru buvo. O kai man duoda tai kodėl gi ne. :lol: Bet aš nebeduodu, nebent neštis namo, o šhulioj tai tikrai ne.. :whata:

Vartotojo avataras

blizzganti

Dalyvis

Kaunas

4,204.92 Lt

Standartinė » 2010 Sau 28, 18:13

Aš nusirašau nuo klasiokų, klasiokai nuo manęs. Lygybė, pusę moku, pusės ne ;DDd

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 28, 20:00

šiaip stengiusi pati viską visada išmokti ir atlikti. Pažymių knygelėse nieko netaisau, nes nematau reikalo, ir dar plius per tėvų susirinkimus auklėtoja duoda tėvam kažkokius lapus, kuriuose visi pažymiai surašyti, tai tepliodama pažymių knygelę tik prisidirbčiau ir tiek žinių.. Iš pamokų nebėgu. Beje, o nusirašinėti tai aš nemoku. : DD Nžn, man neišeina. Pažiūriu į mokytoją, ar nežiūri, tada greitai žvilgteriu į suoldraugios užrašus, ir aišku nespėju susirasti to, ko man reikia. : DD

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2010 Sau 28, 20:10

Dogma. rašė:Niekad nieko nekeisdavau,kaip yra taip yra..

:up:

Vartotojo avataras

Tera.

Aktyvus dalyvis

Anyksciai

9,392.48 Lt

Standartinė » 2010 Sau 28, 20:42

Niekada nieko nekeičiau pažymių knygelėj. Pas mus per susirinkimus parodo dienynus kur viskas yra ir mama pamato kaip yra. :D

Vartotojo avataras

metaforaa

Forumo gyventojas

Tauragė.

1,591.74 Lt

Standartinė » 2010 Sau 31, 19:42

Dogma. rašė:Niekad nieko nekeisdavau,kaip yra taip yra..

Agree.

Vartotojo avataras

guccino

Aktyvus dalyvis

Kaunas

9,243.96 Lt

Standartinė » 2010 Sau 31, 20:05

Nuo manęs daugiausia nusirašo, nes mane vadina moksliuke. Bet prastai man tai nėr nuo ko nusifyrint :lol:

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Sau 31, 21:16

Mes tai visada pačios susirašinėdavom (tiksliau rašydavo pažymius iš dienyno mėnesio gale "savanoriai", aš dažnai ta savanorė ir būdavau.) Šiaip visus pažymius liepdavo rašyt raudonu tušinuku, bet sau pasistengdavau ir parašydavau parkeriu. Tada mokytoja tik patikrindavo, ar visi pažymiai surašyti, o aš, prieš paduodama mamai pasirašyt, blogesnius pažymius prasitrindavau. :]

Deja, dabar tai nebepadarysiu, tai elektroninio dienyno minusas. ):

Vartotojo avataras

Rugil

Aktyvus dalyvis

Telšiai

6,303.98 Lt

Standartinė » 2010 Kov 13, 22:47

2 klasės puikuolės turiu vieną tarnaitę, kuri už jas viską nuolatos padarė. Vakar viena iš jų prašė, kad parašyčiau geografijos projektą už ją. Bet nesutikau.:]

Vartotojo avataras

iridium

Dalyvis

Kaunas

3,558.67 Lt

Standartinė » 2010 Kov 20, 15:09

jetau trinu kiek tik galiu tas n raides... :d

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę