Įvairūs Straipsniukai

Meksikos fermeris susilaukė bausmės už ateivio nužudymą

Standartinė Foxas21 » 2010 Kov 30, 14:23

Paveikslėlis

Meksikos fermeris Marao Lopesas, esą nužudęs ateivių vaiką, kurį rado laukuose, žuvo mįslingomis aplinkybėmis - sudegė staiga užsiliepsnojusiame automobilyje. Apie tai praneša portalas Shokodrom.Com, kurį cituoja „Argumenty i fakty“. Pasak vietinių gyventojų tai ateivių kerštas už nužudytą vaiką.
Meksikos fermeris savo sklype rado gyvą, keistos išvaizdos sutvėtimą, primenantį ateivius. Išsigandęs tokio neįprasto vaizdo meksikietis nuskandino kūdikį griovyje. Tai įvyko 2007 m. gegužę.

Kaip tąkart pasakojo fermeris Marao Lopesas, jis su savo bičiuliu laukuose užklupo du keistus gyvius. Vienas iš jų pabėgo, o kitą jie su bičiuliu koja nuspyrė į vandens griovį. Tačiau sutvėrimas neskendo ir bandė išsiropšti. Tuomet fermeriai grėbliais prispaudė „ateivį“ prie dugno. Pasak meksikiečių, gajus sutvėrimas dar buvo gyvas apie tris valandas.

Abu vyrai vienbalsiai nusprendė, kad toks sutvėrimas negali būti niekas kitas, kaip ateivis iš kosmoso. „Virš mūsų šalies dažnai skraido neatpažinti objektai“, – sakė fermeris.

M.Lopesas prisipažino keistąjį sutvėrimą nužudęs iš begalinės baimės. Filmuojamas TV kamerų jis iškasė „ateivio kūną“ ir perdavė jį tyrėjams.

Paslaptingomis aplinkybėmis žuvus M.Lopesui, antrasis įvykio liudininkas ir dalyvis nusprendė atsitverti tylos siena. Jis slapstosi nuo žiniasklaidos ir nebekalba apie šį įvykį.

Mokslininkai nekonkretūs. Būtybė, iš pirmo žvilgsnio kiek panaši į vaiką, buvo nuodugniai ištirta. Mokslininkai teigia, kad tai – nežemiškos prigimties būtybė. Atlikus papildomą DNR tyrimą prieita prie išvados, kad žemėje tokių organizmų iki šiol nebuvo aptikta.

Mokslininkai ufologai, vadovaujami H. Maussano, drąsiai teigia: tai ateivis, tiksliau – nežemiškos būtybės kūdikis. Tikslesnių duomenų mokslininkai nepateikia.

VIDEO:
http://www.15min.lt/naujiena/laisvalaik ... t_main_148

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Lumina

Patyręs forumietis

kretinga

434.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 30, 15:30

Fui koks baisus :cry: nužudė ateivių vaiką.Tai gal tikrai tie ateiviai žemėj gyvena? xDDD

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 30, 15:35

kažkokia katė be kailio, fu

Vartotojo avataras

CatchingFire.

Dalyvis

2,570.42 Lt

Standartinė » 2010 Kov 30, 16:03

Su tokiom galvom ir žmonių yra. :D
(Aš rimtai,kažkokie indėnai perrišdavo galvas dar naujagimiams kad tokios būtų.)

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2010 Kov 30, 17:15

:kill: koks šlykštus

quiet

Dalyvis

Kelmė

3,748.15 Lt

Standartinė » 2010 Kov 30, 18:53

Pritariu tikrai atrodo kaip katė be kailio :up: :D Aš tai bijočiau išvis gyventi kur skraido neatpažinti objektai :shock:

Vartotojo avataras

Foxas21

Forumo gyventojas

Jonava

15,251.29 Lt

Standartinė » 2010 Kov 30, 19:24

Man tai labiau i bezdzione be kailio :D

Vartotojo avataras

Samer

Patyręs forumietis

897.20 Lt

Standartinė » 2010 Kov 31, 08:20

Ooo koks negražus... Nenorėčiau tokio vakare gatvėj sutikt... :D

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2010 Kov 31, 09:49

mhm mhm, net ir per filmus dažniausiai fermeriai pamato ateivius.

Vartotojo avataras

monstraZz

Aktyvus dalyvis

Vilnius

6,181.42 Lt

Standartinė » 2010 Kov 31, 22:46

omg! kelias valandas laike prispaude prie upelio dugno kol nudvese :shock:

Vartotojo avataras

LiLi:}*~

Aktyvus dalyvis

Šiauliai

11,350.28 Lt

Standartinė » 2010 Bal 02, 14:55

Išsigandęs tokio neįprasto vaizdo meksikietis nuskandino kūdikį griovyje. Brr. kaip šitas sakinys žiauriai skamba man :cry: Aš turbūt pamačius šitą būtybę tepčiau slides kiek galėčiau, o dar aš atidarydama šitą temą žiūrėjau į televizorių atsisuku, o ten tas ateivis. Bee.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 02, 22:34

O Jėzau. Nu kad baisus, tai čia faktas. Ir visi organai matosi, koks išdžiūvęs, skeletukas. ;DD Pirma, tai nemanau kad čia ateivis. Taip, gal kažkas ''kažkur ten'' ir egzistuoja, bet čia jau ne pirmas kartas kai randami visokie tokie gyviai ir išaiškinama jog tai tiesiog išsigimę gyvūnai. Nemanau kad šis atvėjis kažkoks kitos, ir, šis ''ateivis'' tikrai panašus į katę ar kažką panašaus. Antra, tas fermeris tai šaltų nervų žmogelis. Aš tai greičiau jau pati nusiskandinčiau negu jį nuskandinčiau. Fee. O jeigu rimtai, tai aš ir bėgčiau kuo toliau, ir užsirakinčiau visas duris, kad tik jis manęs nepasiektų. Trečia, kaip jau sakiau nemanau kad ten buvo ateivis, taigi ir nemanau kad fermeriui atkeršijo tie ateiviai.

Vartotojo avataras

Disturbia

Dalyvis

Kaunas

60.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 05, 19:20

Aš nesuprantu, kodėl Photoshoperiai daro ateivius šlykščius, gal jie visai faini, gi ir protingi jie turėtų būt, jei sugebėtų įveikti šviesmečių atstumą.

Vartotojo avataras

DoMyyy

Aktyvus dalyvis

Vilnius.

10,672.72 Lt

Standartinė » 2010 Bal 05, 20:49

Disturbia rašė:Aš nesuprantu, kodėl Photoshoperiai daro ateivius šlykščius, gal jie visai faini, gi ir protingi jie turėtų būt, jei sugebėtų įveikti šviesmečių atstumą.

:D :D

zygis6

Įsijaučiantis

kaunas

391.44 Lt

Standartinė » 2010 Bal 06, 14:16

ATEIVIAI PUOLA :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Įvairūs Straipsniukai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę