Ruduo, pavasaris.
Rudenį gražu jei nedaug liūčių, o pavasarį kaip kas jau sakė atgimsta gamta žaliuoja viskas.
Mėgstamiausias metų laikasDar pamiršau papildyti jog ruduo mano metas. Gimiau vidury rudens. Man jis ypatingas. Dievinu klevus, jų spalvotas lapų paletes, noriu pasirinkti raudonų lapų bet nelabai mačiau kur tokių u.u Tuo labiau klevas mano medelis
Vasara patinka nes šilta ir nereikia daug prisirengti [nelabai to mėgstu]. Niekada šiaip nesugalvodavau ir neapsispresdavau, bet vat prieš kelias sav sumasčiau,kad mėgstamiausias ir gražiausas man metų laikas yra pavasaris
http://farm1.static.flickr.com/172/4481 ... c96747.jpg ![]() Negalėčiau išsirinkti vieno.
Ji visi dėl kažko yra man artimi. O šiaip apie kiekvieną galiu parašyti. Žiema - Sniegas, šalti, ėjimas į mokyklą tamsoje, Tas džiaugsmingas virpuliukas, kai lauki kalėdų dovanos, eglės paruošimas, fejeverkai. Tai nuostabu. Pavasaris - Viskas atgyja, pražįsta iš naujo, tas stebėjimas kaip viskas keičiasi, žaliuoja, tirpspta sniegas. O dar tas vaikiškas kiaušinių dažymas. Vasara - atostogos, Skaitymas iki išnaktų, gulėjimas papludimyje su ausinėmis ausyse. Pižamų vakarėliai su draugėmis ir pan. Ruduo - mano gimtadienis. Ilgai lauktas ėjimas į mokyklą. Susitikimas su draugais. Lapai, keičiantys spalvas, rudeninės puokštės ir t.t. Dar daug galėčiau rašyti.
ką??aš net nespėjau prisiliest ;[[[[ jo truputį prastai kai taip lyja, bet va vakar koks gražus oras, ir šiaip pasitaiko saulėtos tokios dienos kai gali tik su marškiniais ar džemperiu kokiu praeit ir nei šalta nei karšta labai, gražu lauke, lapai nusispalvinę ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |