Mėgstamiausias knygos žanras
41 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Šiaip romanai, apysakos, detektyvai. Tik jei iš detektyvų, tai skaitau pas močiutę paliktas Agatos Kristi senas knygutes. Istorijos tikrai geros, bet labai, labai labai mažos raidės, tai užknisa. Tai man dabar visi detektyvai su tokiu senoviniu plonu plonu popierium asocijuojasi ir mažom raidelėm. ;D Dar šiaip kartais visai įdomu ir dienoraščius paskaityt. Veiksmą, parašytą pačio veikėjo, o ne aprašytą stebint iš šalies. Nes iš šios barikados pusės galima sužinoti daug daugiau.
-------------------------------------- Aha, aš irgi pradėjau skaityti romanus, šitokio tipo: http://www.svajoniuknygos.lt/ ir linija "Aistra". : D
Šiaip jau iškart yra žinoma, kas bus pabaigoje, bet įdomu paskaityti. :] Daug tokių turiu, apie 50. Detektyvų dar neskaičiau, bet planuoju pradėt skaityt, manau turėtų patikti.
Neišskiriu kokie žanrai patinka labiausiai, bet pastebėjau, kad kai skaičiau "Princesės dienoraščio" visas dalis labai greitai sukrimtau, taigi dienoraščiai patinka ir dar romanai visai nieko. Nemėgstu fantastinių ir komiškų, neprilimpa man tokios.
41 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos ‹ Knygos, žurnalai |