Meetas Šiauliuose [įvyko Gruodžio 28 d.]PERRAŠYTAS POSTAS:
Aš manau,kad į tą malūną aš važiuočiau vakare.. Tai yra apie 8, gal ankščiau, Šiauliečiai važiuojantys kartu dar galėtų namie dar pabūt.. Paskutinį kartą redagavo Pukuoc 2009 Gru 19, 21:15. Iš viso redaguota 1 kartą.
Hm, ten ne mano butas, ten sodyba netoli Pagelūvio. Už Bazilionų 2km, o tikslus pavadinimas tai yra Dengtilčio vandens malūnas..
Tame malūne ir tūsintumėm, ten vienas mano geriausias draugas gyvena. Na namas užmiestyje skaitosi. Tai vat, vistiek manau,kad meetintis jūs norėsit vėl dieną, kokią 12 - 14 valandą, o aš į malūną mausiu gal kokią ~19- 20 valandą. Tai jeii kas varys su manim į tą malūną, tai turės daug laisvo laiko.. Hmz, na čia dar viskas bus matyti... Čia tik toks mano planas chuliganas yra..
Jei būtų žmonių, kurių neleistų dėl to,kad nežino nei kur ir su kuo, tai tada galėčiau atvažiuoti paimti Jūsų iš tėvų rankų.. Kas dar?
Gal kas norėtų pradėti daryti sąrašą žmonių,kurie dalyvaus visur oficialioj daly ir kurie norėtų dalyvauti neoficialioj daly (na jei pavyktų suorganizuot).. ‹ Forumo veikla ‹ Linksmas.net forumas ‹ Meetai |

![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif)