Maisto gaminimas
Vyras irgi. taškas. šiaip rimtai fainai kai bičas moka skaniai gamint.pliusas didelis. O pati tai kžn..sako visi,kam duodu paragaut,kad moku gamint. Paskui dar būna zyzia 'padarykk nuuu', bet šiaip gamint nepasakyčiau,kad dažnai noras kyla. Kelis kart į metus va taip būna,kad užeina toks kūlinarinis įkvėpimas ir bandau ką naujo pagaminti. : D šiaip tikrai skaniai tai galiu padaryt meksikietišką sriubą, meksikietišką vištieną,kinietišką vištieną, avietinius keksiukus su kremu,šokoladinius keksiukus su glajum,picą vienos rūšies. Čia jau tokie ne kartą daryti ir visad gerai pasisekantys. Šiaip dar moku ir dažnai tenka keptis(kadangi esu be galo išranki maistui ir netinka kaip kiti- šiuo atvėju mama, padaro) įvair. sumuštinius. A la fast food tipo. Apskritai sumuštinius labiau mėgstu keptus nei paprastus užteptus tad mano pusryčiai savaitgaliais dažniausiai būna pačios kepti. Ir šeimai pasiseka-nereikia nieko darytis. ; DD O čia jau mano sritis,mėgstu gaminti valgyti
čia tas pats, kaip sakyti, kad moteriai priklauso maistą gaminti, kojines vyro išplauti, vaikus prižiūrėti, dieną naktį dirbti kaip bitutei, o vakare dar vyrą patenkinti. Yeah, right. Tai logiška tik tuomet, jei vienintelis vyras pinigus uždirba ir jam po darbo pailsėt reikia. Šiais laikais tai nebe taip dažna. Ir šiaip, prie ko, po velnių, maisto ruošimas ir lytis? ilgametės tradicijos, stereotipai ir etc. : D silpnoji lytis gi ;/ ir šiaip kžn, aš tai žmonos niekad tokios neimčiau, kuri nemokėtų cepelinų ar balandėlių pagamint, nes ten jai nagas nuluš/nemoka/ar tingi : D primetu, gryžti po darbo visas nusikalęs, o po to dar ir valgyt pats turi darytis, o po to dar patenkint seksualinius poreikius, nes jei nepatenkinsi susiras meilužį ir verks, kad nerodai dėmesio, eh : D
nu jo, tikrai, kur motera nusikala sėdėdama prie kokios siuvimo mašinos, o kur vyras visą dieną su šiupeliu kokiu rankoj, nešiodamas metalus visokius or smth, joo, vienodai nusikala : D
nu ir šiaip, kaip ir sakiau, nieks nenori žmonos, kuri valgyt negali pagamint : D tai va čia turbūt ir yra tas svarbiausias dalyks, dėl ko turi mokėt - kad susirast patiną : D truputį Aivarai nusišneki. Bet tik truputi : DDD ir pavyzdžius tokius paėmei kad ką žn. O ką jei vyras ekonomistas,o moteris ten nu dzin,kad ir iš tavo pavyzdžio paimsiu,siuvėja? nu taigi irgi gaunas, kad vienodai pavargsta. Ir pričiom moteris turi netingėt ir aplink tą vyrą šokinėt? Mano manymu tai turi būt lygios teisės ir kažkaip pasidalint viską. Tarkim vieną kartą vienas gamina,kitą-kitas. Arba tada jau moteris tarkim gamina, o vyras kažką kitą daro (kad ir skalbia,nesvarbu. )
ai, nežinau. Man mama įdiegė tokį šeimos modelį, jog prie puodų - žmona, ne vyras. Tarp kitko draugas labai mėgsta gaminti, tai aš nesiskundžiu, nes grįžus iš univero stovėti prie puodų tikrai tingisi. Bet žinau, kad, kai jau sukursiu šeimą, vaikų ir vyros skrandžiais rūpinsiuos aš.
Nieks nedraus, aišku, įžengt virtuvėn, bet.. žinau, kad neičiau vinių pati kalt, bėgančio unitazo tvarkyt ar mašinos plaut ![]() o apie valgio gaminimą... nežinau. Kažkokių imantrybių tikrai neparodyčiau, bet kiek gaminu, dar niekada nebuvo nevalgoma ar neskanu . ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

Nieks nedraus, aišku, įžengt virtuvėn, bet.. žinau, kad neičiau vinių pati kalt, bėgančio unitazo tvarkyt ar mašinos plaut