Diskusijos Gyvenimas

Lunatikai

Vartotojo avataras

beutiful smile

Įsijaučiantis

8,305.06 Lt

Standartinė » 2008 Vas 25, 18:41

Tai mes šia vasarą kai buvom vokietojoj, lyg ir dėl to kad nauja vieta, pirmą naktį viešbuty teko pasivaikščiot, o tėvam teko manęs ieškot. O šiaip tai mano brolis yra geriausias lunatikavimo pavyzdys. :clap: aplodismentai tokiam ;DD naktim šneka kažką panašaus į "DASK DASK" ir visad tapatį, dar kartais atsiranda neaiškiom priežastim pas mane kambary. :x :shock: ;)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Fayra

Dalyvis

11,010.50 Lt

Standartinė » 2008 Vas 25, 21:21

Lunatike iki kaulu smegenu :roll: Nakti tokiu nuotykiu buna.... (garai kad tik per pilnati man taip uzplaukia)

Vartotojo avataras

gabrino

Įsijaučiantis

sostine

2,016.10 Lt

Standartinė » 2008 Vas 26, 15:12

As ir lunatike :D :oops: . Ir kalbu, ir vaikstau. Viena kart vos is namu neisijau su pizama :lol: , gerai, kad mama atsibudo tai nuvede atgal y lova... :lol: :D

Vartotojo avataras

*Fanta*

Apšilinėjantis

Lietuva

2,113.60 Lt

Standartinė » 2008 Vas 26, 23:17

mano šeima visa lunatikai: brolis naktim keikes, kitas brolis čepsi, mama vaišto kartais po to nk neatsimena, tetis kartais labai garsiai kviepoja, o as griežiu dantimis o maza tai vaiščiodavau po namus.....

mano viena pazystama tai du kartus per miegus smauge savo sese, ir viena ar kelis kartus sededama dauze galva i stala, o atsikelus nk neprisimindavo...

Vartotojo avataras

Dija

Forumo gyventojas

Kaunas

41,323.06 Lt

Standartinė » 2008 Vas 28, 22:46

Trenkčiau galvą į stalą, tuoj prabusčiau :)

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2008 Vas 28, 22:59

Buvau 2h išvedus šunį į lauką jau lauke supratau jog kažkas netaip kai grįžau abejoniu neliko :D

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2008 Vas 29, 12:47

Aš irgi lunatikuoju ;D
Kiekvieną naktį per miegys kažką neaiškaus kalbu, kartais keikiuos tai su mama ryte laukia pokalbis dėl tokių "baisių" keiksmažodžių xD
Arba mano drauge vienakart atsikelia lunatikuodama naktį ir nueina pas tėvsu į kambarį, atsistoja ir sako "mama galima išsivalyti dantis?" ;DD jos mama tokia "nu galima..." o jinai "aha gerai ačiū" ir grįži atgal į lovą xD
Arba aš vienąkart susapnavai, kad mane šaukia močiutė ir naktį ant viso garso surėkiau "KĄĄĄĄĄ?". Mama pašoko, sako "kas tau yra" , bet aš negirdėjau nes miegojau xD

Vartotojo avataras

Kristuse

Aktyvus dalyvis

12,637.40 Lt

Standartinė » 2008 Vas 29, 16:29

Aš tai lunatikuoju, bet labai retai. :D Mama pasakojo, kad kažkada nuėjau pas ją į kambarį atsisėdau ant fotelio ir pradėjau su ja diskutuoti. :lol: Arba dar pasakojo, kad kažkada atsikėliau iš lovos atsiklaupiau šalia jos ir pradėjau melstis... :cry: :D Tai po što dalyko bijojau, kad kokių paslapčių dar neišplepėčiau... :D

Vartotojo avataras

wormazz

Lankytojas

Alytus

1,596.49 Lt

Standartinė » 2008 Kov 02, 08:30

už mane didesnio lunatiko nėra. aš vapše nemiegu per naktis :mad:

Vartotojo avataras

Kristuse

Aktyvus dalyvis

12,637.40 Lt

Standartinė » 2008 Kov 02, 16:47

Tai tu lunatikuoji ar išvis nemiegi? :D

Vartotojo avataras

wormazz

Lankytojas

Alytus

1,596.49 Lt

Standartinė » 2008 Kov 02, 18:02

nemiegu :D

Vartotojo avataras

Kristuse

Aktyvus dalyvis

12,637.40 Lt

Standartinė » 2008 Kov 02, 18:44

Baisu... :D O kada miegi? Aš tai visada miegu kaip per galvą gavus, kartais net seilė ištysta iš to miego saldumo. :haha:

Vartotojo avataras

SpeedeR

Aktyvus dalyvis

112.90 Lt

Standartinė » 2008 Kov 02, 19:12

kažkada sakė mama aš per miegus rėkiau :lol:
arba prieš du tris metus naktį(man pasakojo) aš miegojau sesė miegojo tik tėvai savo kambarį teliką žiūrėjo... ir ką jūs manot? atsidaro sesės durys išeina ji. ateina į tėvų kambarį atsiklaupia prieš mamą ir maldauja kad aš išeičiau iš jos kambario :lol: :lol:

Vartotojo avataras

srageoa

Dalyvis

4,081.74 Lt

Standartinė » 2008 Kov 28, 22:51

nu kai buvau mažesnė kalbėjau, o dabar nea, o kad vaikščiojus tai niekada .......... :D

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2008 Kov 31, 18:40

Beveik kiekvieną naktį šneku,bet geresnis apibūdinimas būtų rėkiu ir dažniausiai tai rėkiu šią frazę "Durne!Durne!Mokytoja durne!" :D

o mano sesė prieš kokius 4 metus (kai dar ji gyveno mano kambary) pradėjo rėkt "SUTVARKYSIU! SUTVARKYSIU!'' ir žiūriu kad ji stojas,tad galvoju paseksiu kur ji eina.Ji nuėjo i virtuvę ir pristūmė visas kėdes prie stalo ir toliau nuėjo miegot.o man koks šokas buvo pagalvojau kad kokios dvasios apsėdo :D :D

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių