Loterijos ir konkursai
23 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Dieve kaip nekenčiu šito teleloto, grynas pinigų plovimas ir žmonių maustymas...
Didžiausias laimėjimas 16lt su dovanotu bilietu, o šiaip lb retai pasitaiko kad kas nors laimėtų iš giminaičių ar pažįstamų. Vieną kartą buvo dėdė gavęs teleloto pakvietimą, gal prieš 10 metų. amm, pamenu seniai kai dar buvo kelias į žvaigždes buvau įsimylėjus Vudį ir kitų prizų (: DD) ir per chupa-chups galima buvo laimėt savaitgalį su juo, ten tipo reikėjo pirk 3 chupa-chups'us ir nuo čekio kažkokį kodą nurašyt ir išsiųst. tai aš užpildžiau anketą internete ir bet kokį kodą parašiau, net nepirkau tų chupą-chupsų ir po kiek laiko aš tuo metu sirgau, mama irgi buvo namie, skambutis į duris, galvojam wtf, gi nieko nelaukiam, stovi kažkoks vyras su kažkokiu dideliu pakeliu, atidarėm tipo sako jūs laimėjot bla bla bla ir laimėjau rankšluostį tokį didelį, sakau tipo nežinau iš kur čia, nieko aš nepildžiau, paskui tik prisiminiau;DD
o šiaip dar teleloto buvau pinigų laimėjus kai ten tipo užbrauki eilutę, kampus ir etc. dar linksmas loterijoj buvau laimėjus.: DDD Iš Ingman ledų daugiausia kuponų kažkokių surinko mama dviratį laimėjau(db su juo ir važinėju,nors laimėtas prieš ~ 7metus ; D)
Tada ir iš kažkur paspirtuką,bet lb senai. : D iš teleloto daugiausia 14litų ir iš tik tak tų bilietų daugiausia5litus,bet dažniausiai 1lt arba 50ct
23 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |