Įvairūs Filmai, TV, knygos

Lietuviškos "grožybės"

Vartotojo avataras

DJ Ezopas

Aktyvus dalyvis

Kur šventieji galą gauna.Kaunas:)

7,109.23 Lt

Standartinė » 2007 Rgp 30, 12:02

Tik pamatęs pirmą seriją iškart nusprendžiau,kad tai proga pasišaipyti iš kaimo ir jo žmonių.Kad kažkokios miestietukės nemačiusios karvės šūdo taip išsidirbinėja ir varo ant kaimo žmonių buitinių sąlygų,tai atsiprašau jau..visiškas šlamštas. Atseit jau mietas-tai sterilumo ir civilizacijos lygio viršūnė ane?
labiausiai nepatiko ta pastaba:"čia net šuniui netinkamos sąlygos" ar pan. Tai jau žinot ką,jei kažkoks šunėkas iškeliamas virš paprastų žmonių,tai kokio lygio jaučiasi tos gražuolės a? Dievaitės?
Rašykit ką manot.
p.s.jei bus žmonių palaikančių "gražuolių" pusę,tai žinokit,kad jūsų negaliu pakęst.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

WhiteTie

Aktyvus dalyvis

Vilnius

14,622.85 Lt

Standartinė » 2007 Rgp 30, 12:28

Aš tai manau, kad tai yra režisūra. Panašiam ir aš lankydavaus ir net niekad negalvojau, kad sąlygos labai baisios. Taigi kažkaip neįtikėtina, kad žmogus gali nežinoti kaip atrodo kaimas.
O tie šunėkai man jau pasibjaurėjimą kelia. Jau taip išpuoselėti, taip išpopinti. Neturi žmonės kur pinigų dėt, tai apkrauna šunis brangiausiais šilkais (O kas tam šuniui? Jis to net nesupranta. Priešingai - gyvūnui tai turėtų būti kančia). Jau geriau daugiavaikes šeimas remtų.

Vartotojo avataras

kaya_

Dalyvis

Kaunas

9,428.43 Lt

Standartinė » 2007 Rgp 30, 14:32

DJ Ezopas rašė:p.s.jei bus žmonių palaikančių "gražuolių" pusę,tai žinokit,kad jūsų negaliu pakęst.

:D
o šiaip kaip ir WhiteTie manau kad ten surežisuota ypač toj vietoj kur jas atvežė į kažkokį dvarą ir jos tipo nesupranta kad čia rodo laidai pratemt. Ten man atrodė labiausiai apgailėtina vieta laidoje.

Vartotojo avataras

CaCa_LeLe

Lankytojas

149.60 Lt

Standartinė » 2007 Rgs 13, 23:25

tem prikola daro tiek is kaimo tiek is tu mergu....nieko geresnio negale sugalvot tai tokia pieva sumaste...bent mano nuomone,ten yra daug rezisuros...mes dauguma neasam dar 3 nuo arklo tai kiekvienas mietso gyventojas manau moketu pamelst karve....

Vartotojo avataras

krija

Lankytojas

Kretinga :P

1.90 Lt

Standartinė » 2007 Rgs 15, 13:41

Aš manau viskas yra pateisinama... Jos gyvena didmiestyje, yra pratusios prie prabangos, specialiai jas ir išsiuntė į kaimą. Nemanau, kad jei būtų kaimietės kaime, būtų mums įdomu žiūrėti. O kaimiečiai manau irgi galėjo apsitvarkyti namus prieš priimdamas jas į namus, nors kitu atveju ir čia buvo specialiai taip padaryta.

Vartotojo avataras

augeboo

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

9,006.10 Lt

Standartinė » 2007 Rgs 19, 11:33

Na taip... Elgiasi tikrai negarbingai... Bet ten juk viskas mano manymu surežisuota. Nemanau, kad jos tikrai būtų tokios kvailos. Kas, kad iš miesto, kas, kad fyfos, bet vistiek manau - jos vaidina. O šunys... Na, mėgstu juos, tačiau žmogus yra svarbiau, be to toks šuo kaip ta Otelija (kaip normalus žmogus galėtų šuniui duot tokį vardą?) yra žiurkės parodija. Su drabužėliais visa išsackinta net vemt verčia šuo kaip dievas. O elgiasi tai tikrai nepagar biai ačiū ,DJ Ezope, kad atvėrei akis.
"gražuolių" tikrai nepalaikau.
Paskutinį kartą redagavo augeboo 2007 Rgs 20, 12:15. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

jolene

Aktyvus dalyvis

Vilnius

4,728.40 Lt

Standartinė » 2007 Rgs 19, 13:15

Man tai geriausiais topoas buvo,kaip jos padevetu drabuziu padruotuvej:o kortele atsiskaityt galima?

Vartotojo avataras

SpeedeR

Aktyvus dalyvis

112.90 Lt

Standartinė » 2007 Rgs 19, 19:02

i pati baisiausia kaima nukėlė.. ir daug geresnių kaimų būna...

Vartotojo avataras

augeboo

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

9,006.10 Lt

Standartinė » 2007 Rgs 20, 12:14

Na, taip. Kaimas tikrai baisus, nenuneigsi... :roll:

Vartotojo avataras

WhiteTie

Aktyvus dalyvis

Vilnius

14,622.85 Lt

Standartinė » 2007 Rgs 20, 14:13

O tas baisumas kame?

Vartotojo avataras

DJ Ezopas

Aktyvus dalyvis

Kur šventieji galą gauna.Kaunas:)

7,109.23 Lt

Standartinė » 2007 Rgs 20, 17:08

Mano manymu kaimas nėra baisus,esu matęs ir baisesnių. Ten kur tos gražuolės atsidūrė dar visai gražu

Vartotojo avataras

monty

Dalyvis

vilnius

1,664.90 Lt

Standartinė » 2007 Spa 14, 02:18

Montažas ir tiek.

Vartotojo avataras

keksiukas

Dalyvis

9,090.08 Lt

Standartinė » 2007 Lap 14, 15:57

debilės tos mergos, negaliu žiūrėti :piktas:

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2007 Lap 14, 16:42

jus baisaus kaimo nesat mate jei pamatytumet kur aš vasara gyvenau puse jusu gyvu neliktu.Ten režisura nes normalus suauges žmogus šitaip tikrai nesielgtu grynas cirkas.. Mėšla pirma karta fyfutės pamatė..pffff :dry:

Ledinuku_feja

Užrakinta

Standartinė » 2007 Gru 22, 14:53

Neturi jau kaip išsidirbinėt tos "miesčionkos" :x

Įvairūs Filmai, TV, knygos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias