‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai
-

darkman
- Forumo gyventojas
-
- 39,602.17 Lt
» 2009 Sau 02, 13:43
debilu krastas ta lietuva.pasaulyje benzinas brangsta, lietuvoj ant 40c per diena pabrando, ivest istatyma kad reikia pirkti silumos licenzija mat kad galetum siltus namus turet, autobusu bilietus pabrangino kai benzas buvo 4lt, nukrito iki 2.5lt kaina liko ta pati. dabar pabrango iki 3lt ir dar kelia bilieto kainas. EEE valdzia lietuvai gala norit ivaryt. MASTYKIT
p.s. gal ir OT, bet tikrai mane nervina ir del tu fejerverku ir t.t. per plikledi keliu nebarste mat taupo litus ant fejerverku, o kur tie zadeti fejerverkai? nupirko uz 500k litu ir laimingi issisiepe.
--------------------------------------
-

Mėlynė.
- Patyręs forumietis
-
- Šiauliai
- 21,041.32 Lt
» 2009 Sau 02, 13:47
vaiva rašė: mačiau biskį per tv, gražu buvo, tai gyvai išvis fainei turėjo būti.
Deja, buvo atvirkščiai.
-

Milkyfriday
- ®espect
-
- Vilnius
- 14,581.76 Lt
» 2009 Sau 02, 15:23
Būtent, bet viskas priešingai. 
-

Serpens
- Dalyvis
-
- Kaunas
- 5,339.38 Lt
» 2009 Sau 02, 17:12
Totali durnystė.Neturi kur pinigų kišti.Nieko nemačiau ir nenoriu matyti.Apgailėtina.
-
Sako
- Patyręs forumietis
-
- 348.00 Lt
» 2009 Sau 02, 20:16
Čia dėl kultūros sostinės atidarymo šitaip,o ne dėl to,kad neturi kur pinigų kišt. tai kokio velnio galima teigti,kad totali durnyste jei net nematei?Iš ko galima nusprest,energetinės galios?  Džiaukitės, kad bent tokį reginį pamatėt. Sidnejaus fejerverkai ir kainavo 8.5 mln. litų. Kiek daugiau nei dukart, nei musu Hofas.Paprastaas koncertas katedros aikštej kainuoja vos ne 2mln.O čia fejerverkai vien kiek vokiečiai turėjo paimt pinigų už darbą naujako naktį.
-

Lyju.
- Patyręs forumietis
-
- 17,403.93 Lt
» 2009 Sau 02, 20:31
Negaliu sakyti,kad man nepatiko.. Bet sakau,kad galėjo būti ir geriau. Gal būt,jei būčiau žiūrėjus ne nuo "Tauro kalno",vaizdas būtų buves visai kitoks..
-

whatever
- Aktyvus dalyvis
-
- Bakneriada.
- 23,009.75 Lt
» 2009 Sau 02, 20:32
Tai,žinoma,reikėjo tikėtis,kad kai kurie taip reaguos..Tu atvežk į kaimą naują parduotuvę,tai sakys,kam tiek bapkių ant benzino išleido,juk ir senos,aptriušusios geros.: )
-

S-a-r-a-s
- Aktyvus dalyvis
-
- Panevezys
- 14,897.35 Lt
» 2009 Sau 03, 00:00
Nukopinsiu savo nuomonę išreikštą kitame forume:
Visų pirma, tai Katedros aikštėje buvo ganėtinai šalta, todėl organizatoriai galėjo pasirūpinti karštų gėrimų pardavėjais, neskaitant spaudos kiosko. Na visų pirma, tai su draugais ėjome pažiūrėti @Hofmann_Spragtuko. Iš tikro tikėjausi kažko paprastesnio, bet šis renginys mane tiesiog nustebino. Buvo tikrai įdomu stebėti visus tuos daininkus, šokėjus bei kaskadininkus. Šviesos bei fejerverkai irgi atrodė įspūdingai. "Spragtukas" baigėsi prieš dvyliką, todėl dar kokias 15 minučių laukėme fejerverkų, spėjome pasijuokti ir iš V. Adamkaus sveikinimo, nes jo vaizdas buvo transliuojamas, per Spragtuko ekranus, todėl prezidentas buvo pramintas Spragtuku, na bent jau netoliese žmonės taip juokėsi  Tačiau visi nusivylėme, kai garsiai suskaičiavę laiką likusį iki 12, žmonės liko nieko nepešę. Pirmieji fejerverkai pasirodė tik kelios minutės po dvylikos. Be to lazerių šou iš kitos Neries pusės neatrodė labai įspūdingai. Norėdami išvengti grūsties, link automobilio nupėdinome nesulaukę fejerverkų pabaigos, todėl į Panevėžį grįžome be kliūčių smile.gif Tai va, tokia mano nuomonė apie Vilniaus Naujuosius.
-

Mėlynė.
- Patyręs forumietis
-
- Šiauliai
- 21,041.32 Lt
» 2009 Sau 03, 01:15
Spragtukas geresnis buvo, nei tas šou. Ir žmonių mažiau buvo ir tikėtasi ten mažiau buvo.
Tik kažkokios vip zonos mane ten pritrenkė. Juk renginys tai nemokamas, kokios dar vip zonos?
-

Strawberry Swing
- Moderatorė
-
- Vilnius
- 29,266.26 Lt
» 2009 Sau 03, 01:33
O kaip valdininkai ir jų vaikai? Tu ką sąžinės neturi? ::)
-

Mėlynė.
- Patyręs forumietis
-
- Šiauliai
- 21,041.32 Lt
» 2009 Sau 03, 01:47
Ir dar kepurių, šalikų bjaurybės gavo :DD.
-
PrisijaukinkPavasari
- Lankytojas
-
- 297.40 Lt
» 2009 Sau 03, 04:58
Šiaip jau renginys, mano nuomone, buvo tikrai įspūdingas, aš nežinau ko jūs tikėjotės, gal angelų formų iš fejerverkų danguje? (((: Viskas žlugo ne dėl to, kad neišėjo padaryti, o dėl to, kad sugadino oro sąlygos, be proto didelis rūkas, kurio niekas nesitikėjo, dėl to toliau esantys žmonės nieko ir nematė. Nesakau, kad tai tikrai buvo verta 3 milijonų, aš paprasčiausiai nesigilinu, šalis jums padovanojo dovaną - renginį, kažką originalesnio ir gražesnio Naujiesiems metams atšvęsti, o jūs, genialūs 12-14m. ekonomistai ir pinigų skaičiuotojai, bambat it senos bobutės su keliais šimtais litų pensijos rankose.
-

Milkyfriday
- ®espect
-
- Vilnius
- 14,581.76 Lt
» 2009 Sau 03, 13:12
Nu bet jeigu taip ir yra, pasirodymas žlugo, tai ką, sakyt, kad buvo fantastika, aš nieko nemačiau, bet vistiek man buvo labai linksma, pažiūrėti į orą, visiems rekomenduoju. :}
-
Sako
- Patyręs forumietis
-
- 348.00 Lt
» 2009 Sau 03, 13:31
Bet nereikia dejuot ir lietuvių tautą .. išvadint.
Vien paprastas koncertas katedros aikštėj kainuoja 2mln litų o o čia dar ir fejerverkai ir taip hofas 2mln mažiau pajeme.
-

Milkyfriday
- ®espect
-
- Vilnius
- 14,581.76 Lt
» 2009 Sau 03, 13:56
Tai tegul lietuviai kitą kartą pagalvoja ir apie pasekmes...
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai
|
|
|