Diskusijos Grožis ir sveikata

Liekninamosios tabletės

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgs 30, 14:56

jei jau mest svorį, tai bent jau be chemikalų ir visokio kitokio š. Nors ir tai kai kurios dietos nesveikos būna. Kai būna visokių kvakšt, kurios vos ne anoreksikėm svajoja būt, siūleliais, tai tos dietos tikrai nesveikos yra, pusę porcijos salotų į dieną. na, vegetarų irgi nelabai sveika, Žinau, kad daržovės sveika, bet mėsos irgi reikia kartais duot organizmui.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Honky Ponky

Aktyvus dalyvis

Šiauliai, pietinis

6,818.39 Lt

Standartinė » 2009 Lap 23, 21:31

Niekada tokių dalykų nenaudojau ir net nesiruošiu pradėt. Man tai atrodo grynas neturėjimas kur dėt pinigų, ir sveikatos gadinimas.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 23, 21:35

nepirkit moteros jokių Lidų : ] viena "klasiokė" gėrė tas lidas, gerai kol gėrė, baigė - dar daugiau lašinio ir net celiulito atsirado .
Paskutinį kartą redagavo Vykst 2009 Lap 23, 22:37. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2009 Lap 23, 22:36

be sporto jokios tabletės nepadės. ir iš viso, aš prieš jas. :} ką žinau, norint galima ir be chemijos pasiekt gerų rezultatų. :}

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2009 Lap 23, 23:03

sportas,mityba subalansuota,vnz daug darbo ir bus rezultatai .

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Gru 21, 16:25

Ar kada nors bent domėjotės Lidos šalutiniais poveikiais?

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2011 Gru 21, 18:55

O aš net nežinau tokių tablečių. Atsilikėkė. :cha:

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Gru 21, 20:47

Geriau ir nežinot. Merginos/moterys jas geria, nes, kaip jos sako, nuo Lidos nebesinori valgyt, tiesiog pamiršta, kad iš vis yra toks procesas kaip valgymas.yra ir tokių, kurioms Ir, atseit, tie kilogramai negrįžta (kuo aš, deja, netikiu). Jas pavartojus jau pirmą dieną pradeda tabaluotis širdis, svaigsta galva, temsta akyse, prasideda alpimai, pykina, dauguma vemia, jaučiasi silpnai, nuolat skauda galvą, po to išsivystė migrena. Tokių tablečių nerasit nė vienoj vaistinėj, nes tai yra NUODAS, jas pardavinėja tik tam tikri platintojai. Būkit geros, labai Jūsų prašau, nekiškit šito šlamšto į save, paskaitykit šalutinius poveikius ir pamąstykit, ar verta taip alint savo organizmą ir skriausti savo sveikatą vien dėl kelių kilogramų (iš visų, ką žinau, max yra nukritę 10kg), kurie, nustojus vartoti tabletes, sugrįš (duok Dieve, kad bent ne dvigubai).

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Gru 21, 20:53

nelabai domėjaus apskritai tom tabletėm,bet nepatarčiau vartot,nes,pirma,viena tabletė neatpirks visai dienai reikiamų medžiagų ir antra,manau,nuo jų nebloga priklausomybė vystosi.

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2011 Gru 21, 23:03

candella. rašė:nuo Lidos nebesinori valgyt, tiesiog pamiršta, kad iš vis yra toks procesas kaip valgymas

Tas pats ir nuo amfetamino darosi, tik kol kas jo niekas taip atvirai nepardavineja. Sutinku su tavimi ir esu pries visas tas ale liekninamasias tabletes, nes stebuklu niekas nedaro, o vaistai, pagreitinantys medziagu apykaita tai padaro tik labai trumpam laikotarpiui ir nustojus jas vartoti visas svoris sugrizta su kaupu

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2011 Gru 24, 19:16

Nė už ką tokių negerčiau.. Ten kiek teko girdėt arba nuodai, arba dėka jų užauginamas koks kaspinuotis.. Geriau jau mažiau valgyt, pasportuot, negu vartot "ale stebuklingas' tabletes

Vartotojo avataras

Hoeski

Patyręs forumietis

The land of joy

5,089.70 Lt

Standartinė » 2011 Gru 29, 17:52

nevartojusi niekada, tai net nežinau ką pasakyt. mano nuomone geriau sveikai maitintis ir sportuot.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2012 Kov 02, 22:14

Aš irgi galvojau, kad nevartosiu, bet nusipirkau Talija S (: na, valgyt valgau, bet jau žinau, kad dėkim jas reikia gerti du kartus dienoj, 20-30 minučių prieš valgį, tai daug maž tiek kartų dienoj tevalgau (pusryčiai + pietūs) ir nedidelėmis porcijomis. Na, aišku vieno ar kitko dar užkandu, bet kažkaip pratinu pati save prie nedidelio valgymo ((: Ir savijauta truputį geresnė, bet kad man ten dingtų tie kilogramai, dar nejaučiu, nes neilgą laiką tevartoju.
O su ta Lida, tai mano kambariokė vartodavo ir vėl ketina vartoti ((:

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2012 Kov 03, 00:21

o tai koks jų veikimo principas apskritai?Jos mažina alkį ar kaip?Ir kiek laiko jas reikia vartot?

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2012 Kov 03, 00:42

Jeigu dėl Talija S, tai mažina alkį, palaiko medžiagų apykaitą, neleidžia pasisavinti riebalų (dėl šito vaistininkė kažką minėjo)... daugiau nepamenu, o pakuotė kitame kambaryje ; D sudėtyje turi ir vienmetės paprikos, kuri neva degina ir jau esamus riebalus, bet prie poveikio, kad kam Talija S skirta, jau esamų riebalų deginimas neminimas.
Dėl vartojimo nėra ten nustatyta, manau, kad kiek nori laiko tiek vartoji, tik negalima viršyti dviejų tablečių normos per dieną.

Žadėjau pirkti dar tokį Chill burn (taip berods vadinasi), bet jis man toks rimtesnis atrodė, o kadangi nesu jau tiek apaugusi, kad reikėtų tokių drastiškų priemonių imtis, tai nusprendžiau palengva.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių