Diskusijos Grožis ir sveikata

Kvepalai

Vartotojo avataras

WhiteTie

Aktyvus dalyvis

Vilnius

14,622.85 Lt

Standartinė » 2007 Bir 14, 22:59

Ilgą laiką kvepalai buvo nesvarbūs, jie laikyti menku, nereikšmingu niuansėliu. Ir tik pastaruosius pora dešimtmečių, pas mus atsiradus vakarietiškų higienos, kosmetikos ir parfumerijos parduotuvių, žmonės ėmė atidžiau domėtis kvepalais, rūpintis, koks kvapas kokia proga tinka. Kvepalai - labai individuali ir intymi įvaizdžio detalė.
1.Kokius kvapus mėgstate jūs?
2.Ar turite kelių rūšių kvepalų, kad galetute pakeisti atsidūrus skirtingose sitacijose?
3.Ką renkatės - kvepalus, tualetinį ar parfumuotą vandenį?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

guste992

Patyręs forumietis

kaunas

32,504.00 Lt

Standartinė » 2007 Bir 14, 23:07

na daugiausia naudoju tualetiny vandeny taciau taip pat ir kvepalus, megstu jaunatviskus, dazniau saldesny kvapa. turiu gal tris rusis pavyzdziui draugams ir vakareliams renkuosi saldu citrinu kvapa, visokios oficialesnems sventems, gerus kvepalus (d&g, zn kad sita firma jau daros nuvalkiota, bet ju kvapas man labai patinka) na o zinodama kad teks labiai aktyviai praleisti laika kvepinuosi adidas kvepaliukais ;)

Vartotojo avataras

WhiteTie

Aktyvus dalyvis

Vilnius

14,622.85 Lt

Standartinė » 2007 Bir 14, 23:16

Fenomenalus reiškinys tie D&G. Kodėl turguose tokie populiarūs būtent jie, o ne Givenchy ar Dior. Keista.
Aha, gerai, kai turi keletą kvapų ir gali juos pakeisti. Ir bendrauti jau kur kas maloniau su kvepenčiais žmonėmis :}

Vartotojo avataras

guste992

Patyręs forumietis

kaunas

32,504.00 Lt

Standartinė » 2007 Bir 14, 23:21

na mao d&g orginalus taciau esu turejus ir dior, vis dar prisimenu ju kvapa :D o siaip tai esu labai isranki kvapams, ir labai sunkiai issirenku sau patikanty :roll:

Vartotojo avataras

estrellita

Dalyvis

5,136.60 Lt

Standartinė » 2007 Bir 15, 04:27

Pastaruoju metu perku tik "Escada" kvepalus, ir tik tuos, kuriuos isleidzia pavasari. Man patinka ju saldus vaisinis kvapas.

Vartotojo avataras

WhiteTie

Aktyvus dalyvis

Vilnius

14,622.85 Lt

Standartinė » 2007 Bir 15, 10:55

guste992 rašė:na mao d&g orginalus taciau esu turejus ir dior, vis dar prisimenu ju kvapa :D o siaip tai esu labai isranki kvapams, ir labai sunkiai issirenku sau patikanty :roll:

Aš gal labiau kalbėjau ne apie kvepalus, o apie drabužius ir aksesuarus.
Man irgi labai patinka Dior, subtilūs kvapai.
Esu turėjusi ir Escados. Iš pradžių patiko saldumas, vėliau pradėjau jo nebejausti, o galų gale jis mane pradėjo erzinti. Ne mano skonio buvo. Šiaip Escados drabužių elegancija ir kvepalų paaugliškumas nelabai dera :}

Vartotojo avataras

Besirde.

Dalyvis

6,211.40 Lt

Standartinė » 2007 Bir 15, 20:49

Man patinka saldūs, gaivūs. Jūros, citrinų, ar šiaip vaisių aromatas.
Hm. Pati kvepalų labai mažai turiu, bet kai reikia, atrasiu namie. (:
Turiu daugiau kvepalų. Bet šiaip, dažniausiai parfumuotas vanduo arba tualetinis.
Patinka Dior ir Escada kvepalai. :)

Vartotojo avataras

vaiva

VIP

55,767.71 Lt

Standartinė » 2007 Bir 15, 21:35

Geriausia, kai nėra jokio kvapo. kvepalai dažnai erzina.

Vartotojo avataras

WhiteTie

Aktyvus dalyvis

Vilnius

14,622.85 Lt

Standartinė » 2007 Bir 15, 21:47

Keista. Nebent ryte. Tokiu laiku geriau nesikvėpinti. Tačiau neįsivaizduoju kaip galima nepasikvėpinti einant į darbą, studijas, ką jau kalbėti apie operos premjeras, gimtadienius, iškilmingus pietus ar koncertus. Aišku, jei jau pamiršti saiką, tai kvepalai ir erzina.

Dažniausiai naudoju Carolina Herrera "Chic" ir Chanel No. 5. Pastarųjų kvapas sodrus, todėl stengiuosi jais nepiknaudžiauti.

Vartotojo avataras

PunkyAngel

Patyręs forumietis

Klaipėda

28,787.00 Lt

Standartinė » 2007 Bir 15, 23:08

Man patinka gaivus aromatai.Jei ziema norisi ko nors tokio egzotiskesnio pvz kokosu ar ananasu kvapo.Nu šiaip man irgi d♂g patinka.Vasara kvepalu naudot neapsimoka.gerau kuno purskiklei

Vartotojo avataras

gėlė

Aktyvus dalyvis

18,874.90 Lt

Standartinė » 2007 Lie 06, 16:25

as jau kuri laika perku kvepalus is AVON. man jie tinka ir patinka.. o jei is kvapu tai man nepatinka labai saldus kvapai, patinka gaivus :D

DroWnie

Įsijaučiantis

Žemaityja !!*

3,575.40 Lt

Standartinė » 2007 Lie 06, 19:23

Kvepalus naudoju.. taipogi dauguma is avon. Turejau kazkokius saldzius.. vasara labai neopatiko, tai iskvepinau meskiuka :lol: O šiaip nepatinka ir labai aitrus..

Vartotojo avataras

NeToBuLa

Apšilinėjantis

Netoli VaiVoRykŠtėS, ant 69 debesies :)

1,783.50 Lt

Standartinė » 2007 Lie 06, 20:48

AS tai neskiriu daug demesio kvepalams :roll: perku kurie patinka ir kurie papuola po ranka ;D Nes vienas ir tas pats kvapas atsibosta kazkaip. Tai va... 8)

DroWnie

Įsijaučiantis

Žemaityja !!*

3,575.40 Lt

Standartinė » 2007 Lie 07, 00:48

Taip kaip kiti isikabina i viena tai ir nebepaleidzia, kazkaip man norisi naujoviu..

Vartotojo avataras

Julija_as

Aktyvus dalyvis

Anykščiai

12,454.75 Lt

Standartinė » 2007 Lie 10, 00:31

Na tetis neseniai kazkokius kvepalus ir Vakaru Europos parveze bet niekaip neprisimenu kokius o siaip ir dezodorantus ir tuoletini vandeni mgstu svarbu kad gaviai kvepetu,nes nelabai megstu saldzius kvepalus :wnk:

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias