Diskusijos Humoras Juokingi tekstai

Kūdikio monologas

Standartinė Nyan. » 2010 Rgp 11, 12:47

Kas per durna liaudis aplink mane gyvena?! Jau 20 dienų negalim susikalbėti. Štai vakar, pavyzdžiui... Apsisiusiojau – visa nugara šlapia. Naktį. Rėkiu jiems, kad man nekomfortiška taip gulėti, o jie... Kaip reikia manęs nemylėti, kad apsidirbusiam vaikinui vietoj sauso pamperso po užpakaliu, čiulptuką burnon įkištų. Nuo jo sausiau juk nepasidaro... Suprantama, aš jį išspjoviau.

Aiškinu jiems toliau apie šlapias kelnes. Nesupranta. APSISIUSIOJAU AŠ!!! – rėkiu jiems. Jokio rezultato. Beje, o ar tikrai aš vyrukas? Pasijudinau, pamperse lyg tai kažka yra. Ufff, palengvėjo. Vyrukas. Tikras. O čia kas per snukis apsimiegojęs išlindo? Koks, nafig, "Valgyt jis nori"?

Šlapia man! Gal tyliai kalbu? Reikia pamėginti garsiau... Na, štai – jau trys apsimiegoję snukiai. Bando suprasti. Ne, jie tikrai – arba arabai, arba mongolai. Kas čia per uti-puti? Lietuviškai jiems aiškinu – pampersą pakeiskit... Ne, nu tu tik pažvelk – vėl čiulptuką įkišo... Blin, užaugsiu – pakaišios jie man... Opa, viena protinga atsirado. Sako, pampersą reikia pačiupinėti. Tai čiupinėk gi greičiau – akys ant kaktos išsivers... Aha, aš buvau teisus. Išsivertė.

Eeee... pala pala, tu ką, nurenginėsi mane dabar? O pampersų keitimo technologijos nenurengiant dar nesugalvojo? Tiek to, bala jūsų nematė, nuoginkit. Brrr... Vėsoka. Aprenkit greičiau. Ei, klounai, ką ten apžiūrinėjate??? A? Grožitės? Na, gerai, grožėkitės.

Visgi šiltas pampersas – geras daiktas. Ko tai valgyt užsimaniau. Ėsti noriu!!!! Blin, atsiuntė man Dievas šitus stabdžius... Koks po perkūnais – "Vėl apsimyžo"?!!! Kuo sysioti??? Kartoju skiemenimis ir dar garsiau – nė-ra kuo!!! Stop stop, kuriems galams pampersą nuiminėji, aš gi ką tik apšilau tiktai. Ko nustebus tokia? Tuščia ten? Taigi taigi!! O ėsti kaip norisi, jomajo... O! Vėl ta protinga sako – gal pamaitinti jį? Šaunuolė. Tikrai protinga.

Skiriu vyresniąja. Girdžiu, ta, kur protinga, tam, kuris durnas, sako – tą padaryk, aną, šitą... Taip, viskas gerai, nesuklydau dėl jos. Ji čia svarbiausia. Čept čept... mmmmm... skanumėlis... Lafa... Ko tai miegas apėmė... Nusnausti gal, ar ką? Čiulptuką duok. Kam sakau – čiulptukas kad man būtų!! Čiulptuką, čiulptuką! O! Netgi tas durnesnis jau suprato. Vystosi liaudis ir tai džiugina. Rytoj atsikelsiu – toliau auklėsiu..
Paskutinį kartą redagavo Nyan. 2010 Rgp 11, 19:56. Iš viso redaguota 2 kartus.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

MeezYyY

Aktyvus dalyvis

Kauno raj.

13,762.56 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 11, 20:20

Gėda tėvams gėda.Tas jiems lietuviškai,o tie nesupranta : DDD

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 15, 17:03

prajuokino mane :D Kokie tie tėvai nevykėliai :D

Vartotojo avataras

maggie.

Patyręs forumietis

22,391.17 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 02, 17:09

geras ;D

Orphan

Lankytojas

224.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 02, 20:59

šitas geras, man patiko ;D

Vartotojo avataras

NeverAgain

Patyręs forumietis

Kažkur toli

724.87 Lt

Standartinė » 2011 Bal 06, 20:41

Mongolų snukiai :haha:

Vartotojo avataras

xXiPodXx

Aktyvus dalyvis

Somewhere in the middle of nowhere

3,305.29 Lt

Standartinė » 2011 Bal 06, 21:08

Kai turesit sawo vaikus pazesim kaip juos suprasit ; D

Vartotojo avataras

Acid Rain

Dalyvis

2,284.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 04, 17:29

"O! Netgi tas durnesnis jau suprato. Vystosi liaudis ir tai džiugina."
Patiko. : D

Vartotojo avataras

Loralu

Lankytojas

172.27 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 04, 11:25

Ei, klounai, ką ten apžiūrinėjate??? A? Grožitės? Na, gerai, grožėkitės.
:D Patiko

Diskusijos Humoras Juokingi tekstai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių