Įvairūs Gyvūnai

Kokį gyvūną laikote?

Vartotojo avataras

Pikė Mūkuotukas

Apšilinėjantis

Gargždai

1,376.32 Lt

Standartinė » 2010 Vas 07, 22:43

Lauke toks dvarniaška kiemsargis, vienas katinas, viena katė ir dabar dar dalmantinas. ;D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Aistėja.

Aktyvus dalyvis

Vilnius

8,756.50 Lt

Standartinė » 2010 Vas 08, 14:14

Žiurkė nudvėsė, tai dabar tik šuo ir katė. :roll:

Andruliuke

Lankytojas

Klaipėda

444.52 Lt

Standartinė » 2010 Vas 10, 22:56

Aš auginu 2 džiungarijos žiurkėnus, Kikį ir Mažylį. Labai myliu žiurkėnus- jie tokie mieli- pukuoti, minkšti, linksmi :D Tikrai nesigailiu, kad juos auginu (nors juos ir auginu tik 2 savaites xD). Aš auginau prieš metus džiungarijos žiurkėną Dorį. Trijų metų sulaukė ir iškeliavo... Ilsėkis ramybėje. [']

Vartotojo avataras

gretute936

Įsijaučiantis

1,800.42 Lt

Standartinė » 2010 Vas 27, 00:12

As turiu kaciuka Viski :love: . Pusiau siamo, bet is isvaizdos nei kiek nepanasus. Labai isdykes, mano draugus visalaik puldineja :lol:

Vartotojo avataras

Adiemus

Dalyvis

Vilnius

2,849.34 Lt

Standartinė » 2010 Vas 27, 02:13

Turim tris kates namuose.
Viena katė, pati vyriausia, jau gal 10 metų jei ne daugiau, tai Klaudija, ji maišyta pusiau rusų melsvoji rodos ir pusiau persė. Jei gerai pamenu.
Kita, Berta, gal apie 9 metai, ji rodos grynaveislė persė ar egzotė... Nepamenu jau ir paskutinis katinas Erkiulis, kuriam apie 3 ar 4 ir jis grynaveislis egzotas. Katės tai abi pilkos, senoji gal šviesiau, bet gal pražilo ji čia, o tą kita, tai tamsesnė šiek tiek, o katinas tai kaip žalmargė karvutė, juodai baltas, uodega juoda juoda ir toookia vėšli, letenėlės baltos ir t.t. :)

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Vas 27, 11:36

Turiu dvi banguotąsias papūgas, porelė. Užknisa jie, bet ką padarysi..
Dabar visi norim britų turmpaplaukio kačiuko, tik būtų beprotystė pirkti jį už tiek..

Vartotojo avataras

Domi.

Dalyvis

Kaunas

1,757.22 Lt

Standartinė » 2010 Vas 27, 16:09

Šunį,rotveilerių veislės patinėlį vardu Kentas,bet žadu vasarą pirkti Vokiečių aviganių veislės kalytę ir Senbernaro veislės kalytę :sweet:
Paskutinį kartą redagavo Domi. 2010 Kov 06, 20:27. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Adiemus

Dalyvis

Vilnius

2,849.34 Lt

Standartinė » 2010 Vas 27, 17:12

MuOn rašė:Turiu dvi banguotąsias papūgas, porelė. Užknisa jie, bet ką padarysi..
Dabar visi norim britų turmpaplaukio kačiuko, tik būtų beprotystė pirkti jį už tiek..

Būna žmonių, kurie veisia ir jei gimsta neatitinkantis tos veislės standartų atiduoda iš vis ar parduoda už mažesnę kainą.

Mano veislinis egzotas katinas pas mane nemokamai atkeliavo, nes jo spalvos nėra tokios, kokios priimtinos tai veislei, nosis kreiva ir t.t.
Ir kita grynaveislė katė neatitinka savo reikalavimų, per žema yra ir nosis irgi kreiva, bet už ją kažkiek mokėjom.
Galima kaip nors pasieškoti tokių vat kurie veisia, su jais kaip nors kontaktą užmegzti ir jei kada atsiras kačiukas toks negražiai išsireiškus brokuotas, tai ir nekainuos tos milžiniškos sumos, nebent aišku norite, kad jis būtu tikras veislinis ir atitinkantis visus reikalavimus.

Vartotojo avataras

Editta

Dalyvis

Anykščiai

6,264.40 Lt

Standartinė » 2010 Vas 27, 21:32

Turiu katiną :D :love:

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Kov 05, 22:49

Adiemus rašė:Būna žmonių, kurie veisia ir jei gimsta neatitinkantis tos veislės standartų atiduoda iš vis ar parduoda už mažesnę kainą.

Mano veislinis egzotas katinas pas mane nemokamai atkeliavo, nes jo spalvos nėra tokios, kokios priimtinos tai veislei, nosis kreiva ir t.t.
Ir kita grynaveislė katė neatitinka savo reikalavimų, per žema yra ir nosis irgi kreiva, bet už ją kažkiek mokėjom.
Galima kaip nors pasieškoti tokių vat kurie veisia, su jais kaip nors kontaktą užmegzti ir jei kada atsiras kačiukas toks negražiai išsireiškus brokuotas, tai ir nekainuos tos milžiniškos sumos, nebent aišku norite, kad jis būtu tikras veislinis ir atitinkantis visus reikalavimus.

Aha, apie šitą žinau. :]
Nors šiaip tai viskas būna tvarkoje su tuo gyvūnu, jiems netinka parodoms, nes ne tokios spalvos jie nevertinami ir nieko nelaimi. Žinau, tik vat kaip tą kontaktą užmegzt. :]

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2010 Kov 06, 00:21

Mano Tekila :sweet: Jacko Ruselo terjeras :sweet:
Paveikslėlis

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt