|
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-

ŽuŽu
- Dalyvis
-
- Kaunas
- 5,265.37 Lt
» 2009 Bal 08, 21:33
ewuutteee rašė:Neseniai pabaigiau "Zodiako mergaitės, receptas maištininkei". Dabar visur ieškau "Zodiako mergaitės nuolaidų madona". 
Skaitei dar tą dalį "Nuo bjauriojo ančiuko iki gulbės" ? Tokia mėlynai rūžava.  D Turiu tą receptą maištininkei dar. Kažkada kai nebebuvo ką skaityt tai nusipirkau, nieko ypatingo, bet kaip man kuri atėjusi į knygyną peržiūri knygas ir ištįsai visur perskaičiau tai reikės nusipirkt kai ir kitas dalis pamatysiu kur nors 
--------------------------------------
-
Malitta^
- Patyręs forumietis
-
- Šiauliai
- 24,895.75 Lt
» 2009 Bal 09, 10:06
aš turiu irgi skaičiau abi. Bet man rods daugiau nėra (?)
-

Yava.
- ®espect
-
- Vilnius.
- 29,171.84 Lt
» 2009 Bal 09, 15:39
Dainor@ rašė:aš turiu irgi skaičiau abi. Bet man rods daugiau nėra (?)
Yra nuolaidų madona, Zodiako mergaitės, receptas maištininkei. Buvo 1 skyrius.  Dabar visur ieškau tos nuolaidu madonos, tikiuosi rasti D:
-

juskiteka
- Lankytojas
-
- 519.19 Lt
» 2009 Bal 09, 20:08
Edmundo Malūko “Juodieji želmenys”. Tai viena iš tų knygų kurios užtenka paskaityti kelis puslapius ir to neužtenka, verti toliau ir toliau, noras sužinoti kas toliau rašoma yra didesnis už miego norėjimą ir nesvarbu kad jau gerokai po 12 nakties...
Pateiksiu knygos anotacija:
Knygoje pasakojama kaip pagrindinis herojus - jaunas vaikinas Mantas - nė nepajunta, kaip tampa slaptos sekso biznio firmos darbuotoju: verbuoja gražias mrginas, steigia pažinčių klubus Lietuvos miestuose, organizuoja kavines seksualinėms mažumoms.
Romano autorius remiasi gyvenimo faktais apie sekso industrijos mafiją
nepatartina asmenims iki 13 metų 
-

Kornė
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 2,250.00 Lt
» 2009 Bal 09, 20:15
Kažkas dar skaito lietuvių knygas?

-

Eweliniuks
- Įsijaučiantis
-
- Šiauliai
- 100.00 Lt
» 2009 Bal 09, 20:29
Aš tai įvairiai skaitau  Ir romanus, ir siaubo knygas, ir detektyvus. Daug knygų įdomių perskaičiau, negalėčiau vienos išsirinkti  O rašytojas tai gal Melvin Burgess  Geros jo knygos 
-

whatever
- Aktyvus dalyvis
-
- Bakneriada.
- 23,009.75 Lt
» 2009 Bal 09, 22:11
Kornė rašė:Kažkas dar skaito lietuvių knygas? 
O kaip čia suprasti?Arba ko čia nustebt,kad net paklaust? Žinoma skaito.Kai kurios (ką čia - dauguma!) net ryškiai lenkia visokius Poterius ir Skystsaulėlydžius.Tereikia noro ir žinių ką skaityti.
-
devoted
- Aktyvus dalyvis
-
- 6,284.66 Lt
» 2009 Bal 09, 22:21
Drįsčiau nesutikti. Dažnai paskaitinėju lietuvių autorių knygas (tikiuosi išvysti tai ko neturi užsienio literatūra ir netgi didieji "poteriai"). Ir žinot ką? Lietuvių literatūro slygis toks pats kaip ir Lietuvios ekonomikos.
-

whatever
- Aktyvus dalyvis
-
- Bakneriada.
- 23,009.75 Lt
» 2009 Bal 09, 22:34
Nagi,nagi.Paidomėkime ką skaitėte?Aš neiškeliu aukščiau Kafkų,Exiuperių,Dostojevskių,Remarkų,aš jiems prilyginu.: ) Lietuviai sugeba taip pat žiauriai gerai rašyti.Žinoma,ne visiems tai atsirinkti,o galbūt net suprasti.Bet kai šitaip pareiškiama,kaip ta mergaitė pareiškė,atrodo,kad mūsiškiai nemoka kurti.Nė velnio taip nėra!Lietuva maža,bet turi gan daug gerų rašytojų.o su panašiais bulvariniais skaitalais,kaip skystsaulėlydis ir iš tos pačios pop serijos,reikalaujančios tik atodūsiu,galėčiau tik šikną nusivalyti.Nepabūgčiau.
Paskutinį kartą redagavo whatever 2009 Bal 09, 22:37. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

ŽuŽu
- Dalyvis
-
- Kaunas
- 5,265.37 Lt
» 2009 Bal 09, 22:36
Dainor@ rašė:aš turiu irgi skaičiau abi. Bet man rods daugiau nėra (?)
Tas skyrius yra, bet knyga tai neišversta.
Išverstos yra tik dvi kurias paminėjau :] Na bent aš taip žinau.
-

Lyju.
- Patyręs forumietis
-
- 17,403.93 Lt
» 2009 Bal 09, 22:54
Ei ei..!
Ir aš į pokalbį įsikišiu.. Lietuvių knygų tikrai daug puikių yra.
Reikia tik žinoti,ką skaityti.
Pastaruoju metu skaitau tik lietuvių rašytojų knygas.
-

Happy Cola.
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilniosss x]]
- 14,159.15 Lt
» 2009 Bal 10, 08:34
Tikrai pritariu, kad ir lietuviai moka rašyti.
Beje, pastebėjau, kad kai kurie užsienio autoriai pradeda vienas kitą kopijuoti ir dažnai knygose rašoma apie tą patį.
Lietuviai moka išreikršti mintis kitaip, nei visi. 
-

Mėlynė.
- Patyręs forumietis
-
- Šiauliai
- 21,041.32 Lt
» 2009 Bal 10, 17:34
Nereikia varyt, kad lietuvių knygos neįdomios.
Aišku, jei ten skaitysi kokį šūdą kur pasiūlė lietuvių kalbos mokytoja, tai nebus labai įdomu.
-

Mėlynė.
- Patyręs forumietis
-
- Šiauliai
- 21,041.32 Lt
» 2009 Bal 10, 18:40
Aš ir nesakau, kad tu varai, Rūta :}}.
Šiaip tik pasakiau čia :D.
Na tai aišku, yra visokių knygų, bet negalima sakyt, kad "oj, visiškas šūdas".
Nes aš ir taip maniau, nes dažniausiai tie kūriniai, kurie būna literatūros knygose būna labai nuobodūs, tai ir susidaro tokia nuomonė.
-

fRuktas_
- Aktyvus dalyvis
-
- Plateliai
- 1,746.94 Lt
» 2009 Bal 10, 19:13
Neskaitau knygu.. 
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
|
|
|