Kompiuteriai Internetas, technologijos

Klausk ir bus atsakyta

Vartotojo avataras

Kandy

Lankytojas

2,023.34 Lt

Standartinė » 2010 Sau 13, 23:11

Turiu tokį klausimą dėl failų talpinimo.
Pvz. rapidshare.com po 30 dienų ištrina, kituose irgi, kur kelti failus, kad jie neišsitrintų ar būtų lengva parsisiųsti? esu mačiusi, kad tiesiog paspaudi ir siuntiesi, yra tokių serverių?

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2010 Sau 14, 02:41

Kandy rašė:Turiu tokį klausimą dėl failų talpinimo.
Pvz. rapidshare.com po 30 dienų ištrina, kituose irgi, kur kelti failus, kad jie neišsitrintų ar būtų lengva parsisiųsti? esu mačiusi, kad tiesiog paspaudi ir siuntiesi, yra tokių serverių?

failai.lt
ten jei nors vienas zmogus atsisius, failas bus laikoms jei neklystu apie 3men.be to kai baigsis tas laikas galesi atnaujinti nuoroda.

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2010 Sau 14, 09:54

Kandy rašė:Turiu tokį klausimą dėl failų talpinimo.

Užsiregistruok į rapidshare ir nenyks tie failai taip greit.

Vartotojo avataras

juggler

Dalyvis

vilnius

165.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 16, 17:43

tai va... cia gal keistai nuskambes bet jei kas galesit padekit. Tai va, kai ijungi kompa, uzsikrauna windows'ai, atsiranda Users (prie kurio nori prisijungt) pas mane yra 3. Nueinu i viena User'i ten viskas veikia puiku, bet kai nueinu i kita User'i ten negaliu uzeit i interneta. Kas cia per daigtas??? Skype veikia, Apex Dc++ viekia, Cs galiu lost, nu viska kas susije yra su netu galiu daryt tik negaliu atidaryt jokio psl. Krauna krauna Pvz google ir gali laukt nors visa diena jis neuzkraus. Gal zinot ka daryt? Firewall nuimtas viskas ok. Paaiskinkit :( Laukiu ATS :)

Vartotojo avataras

Bett'

Dalyvis

Vilnius

3,205.03 Lt

Standartinė » 2010 Geg 12, 16:18

Sveiki, gal galėtumėt padėti, jeigu įmanoma. Žodžiu su tėvu ten susibariau dėl facebooko, nes aš jį užblokavus :| Nu jis negali pasiekt mano profilio. Tikrai nenoriu, kad jis skaitytų ką aš ten su draugais susirašinėju, mano fotos, etc.. Nu nenoriu. Ir db jis ant komp uždėjo paswordus (bendras kompas, ir yra useriai: mama, brolis, as, ir tetis (administrator)). Ir man padare, kad aš negalėčiau prieit (kitiems pasakė slaptažodžius). Dabar aš prie tėčio laptopo slapta :| Nu čia internetas - kūl, bet tai ten mano useryje mano nuotraukos, dokumentai ir kt.. Ką daryt, aš jo tikrai neatblokuosiu :piktas:
Gal yra koks nors būdas, programa ar kažkas, kad sužinočiau slaptažodį savo userio? Padėkit prašau, jei įmona kas nors... :(

mode118

Patyręs forumietis

717.84 Lt

Standartinė » 2010 Geg 12, 21:04

Kai jungiasi kompiuteris spaudinėk F8 ir pasirink Safe mode. Po ot kai užsikraus windows nueik į control panel > user accounts. Ten galėsi valdyti kompiuterio vartotojus.
http://www.metacafe.com/watch/839669/wi ... word_hack/

Dar vienas būdas: http://www.raymond.cc/blog/archives/200 ... -password/

Vartotojo avataras

Bett'

Dalyvis

Vilnius

3,205.03 Lt

Standartinė » 2010 Geg 13, 15:25

O kūūūl :hoorey: Ačiū :)

Vartotojo avataras

Lumina

Patyręs forumietis

kretinga

434.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 14:31

Sveiki turiu klausimą :) na norėčiau kurti blogą,bet nežinau per kur ir kaip kuriami blogai.Gal galit kas padėti ?

Vartotojo avataras

Samer

Patyręs forumietis

897.20 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 15:18

Manau kad kažką (pati nesu bandžius) gali čia susikurt. www.blogas.lt/

Vartotojo avataras

Lumina

Patyręs forumietis

kretinga

434.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 15:49

Na aš šita žinau,bet norėčiau ką nors geresnio,kad tiktu kokiam muzikiniui blogui,nes noru ten dėti albumus ir video atsiųsti :)

Vartotojo avataras

myk.

Patyręs forumietis

Novosibirskas

1,201.40 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 15:55

Lumina išbandyk www.tumblr.com

Vartotojo avataras

Lumina

Patyręs forumietis

kretinga

434.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 16:05

myk ačiū :lovegif:

EDIT: neblogas,bet nlb. ;)

Gal kas žinot kaip keisti logo per blogspot?

dundulis

Lankytojas

117.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 26, 22:38

Sveiki visi. Turiu tokia neleime su pc. Uzsistaciau kompa kad atsiustu filma. Niekas prie jo nelindo. Isejau palikes ijungta pc i parde. Grizes pamaciau kad filmas jau yra atsisiuntes. Pamaniau kad turesiu ka ziureti. Pabandziau paleisti filma. Bet pasirodo nei vienas grotuvas nepaleido ne tik to filmo bet ir kitu bei muzikos. Nesuprantu kas iviko. Gal turite kokiu minciu ar pasiulimu kaip istaisyti sia klaida?

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 17, 13:41

Nusipirkau naują fotoaparatą, vis bandau perkelt foto iš jo į kompiuterį, bet nieko nesigauna. Įjungus usb laidą ir paspaudus 'play' mygtuką kaip parodytą instrukcijoj, pasigirsta kompiutery prijungimo garsas, fotoaparate atsiranda užrašas 'usb', bet kompiuteris neranda jokio naujo prietaiso. Kiek draugų klausiau, niekam taip nebuvo nutikę, nežinau ką daryt. Ar čia kompiuteriui kas, nes neseniai windows'us perrašė ar fotoaparatui? Šiaip kompiuteris puikiai randa įvairius flešus, bet tik ne fotoaparatą. Gal galit patart ką daryt..

eitvys

Forumo gyventojas

55.97 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 18, 08:57

Reikia fotiko draiverių. :roll:

Kompiuteriai Internetas, technologijos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13