Diskusijos Grožis ir sveikata

Kiaulių gripas

Vartotojo avataras

vikce123

Įsijaučiantis

kėdainiai

1,672.50 Lt

Standartinė » 2009 Lap 25, 15:52

Tas kiaulių gripas yra kaip ir paprastas tik kyla problemų ir miršta tik kai kyla komplikacijų...aš jį išsirgau,kaip ir paprastą. :lol:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2009 Lap 25, 16:00

Bet esmė tame,kad jie nesako visos tiesos. Slepia kiek žmonių mirė ir kiek žinau gydytojams vietoj to,kad rašyt kiaulių gripas liepta rašyti peršalimas, kad nesukelt panikos(nors mano manymu ji ir taip yra) Pas mus mieste vakar mirė moteris nuo gripo ir niekas nieko nesako.Pažįstama mamos kažkokia.Sekmadienį dar dirbo,antradienį jau mirė. Tylu ramu,rašo tik du žmonės mirė. O iš tikrųjų daug daugiau. Tiesiog nepateikiama informacija. Nežinau kam jiems to reikia.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2009 Lap 25, 16:27

O aš manau kad kaip tik jie tik ir bando viską paviešint + neteisingai (rašo kad tik nuo gripo KIAULIŲ mirė).

Vartotojo avataras

Fibė

Apšilinėjantis

Vilnius

810.88 Lt

Standartinė » 2009 Lap 25, 18:38

Latte rašė:Nelabai supratau tavo minties, Fibe. :]

Turėjau omenyje tai, kad žmoniems moka už skaičius kuriuos jie sako(kad 20000 žmonių mirs)

Vartotojo avataras

Gretūtė.*

Dalyvis

5,077.76 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 11:18

Bet šiaip žiauru,žmonės tuoi pradės masiškai mirt.. :cry:
Gi dabar yra 2 gripai. 1.Scezoninis (kurio aš sirgau,žiauru buvo ;D) O 2. tas taip vadinamas KIAULIŲ GRIPAS..Girdėjau kad nuo kiaulių gripo suirsta plaučiai,tiesiog gabalais.. :cry:

Vartotojo avataras

Fibė

Apšilinėjantis

Vilnius

810.88 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 11:43

Ką mes visi girdime tai dar nežinome ar tiesa. Va turiu eiti į renginį dinozaurų su broliu tai mama jau nupirko po tris kaukes, kad kas kažkiek laiko pasiskeistumėm;io

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 14:01

MuOn rašė:Viena kainuoja 30 ct.

Bet Mano draugės mama yra ten maždaug vaistininkė, ar kas ten, ir man ta draugė pasakė kad tos kaukės padeda tik sergantiems, kad dar labiau neužsikrėstų. O sveikiems ta kaukė visiškai bevertė..

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 14:03

ir kuo gi ji gali padėti sergantiems?
tuo, kad jie kvėpuos tom pačiom bakterijo0m kurias iškvepia?
NESĄMONĖ.

Vartotojo avataras

gintares5

Aktyvus dalyvis

18,510.97 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 14:04

Tai ta kauke padėtų ypač jeigu eini į polikliniką, nes ten visi ateina sergantys, čiaudintys, kosintys, sloguojantys, tai tik susirgt ir galima. Pvz. aš sveika dabar bet jau turėjau eit skiepytis (15m.), bet negaliu nes nueini į polikliniką ir iš kart susergi :roll:

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 14:08

blyn, atsikėliau ryte pilvą belekaip skauda, bam viduriuoju, tėvas sakė jei pradės pyktint iškart greitąją kvies :( temp tai nėra.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 14:11

Magly rašė:ir kuo gi ji gali padėti sergantiems?
tuo, kad jie kvėpuos tom pačiom bakterijo0m kurias iškvepia?
NESĄMONĖ.

Šito nežinau, bet vaistinikė gal daugiau išmano nei mes.

Tai ta kauke padėtų ypač jeigu eini į polikliniką, nes ten visi ateina sergantys, čiaudintys, kosintys, sloguojantys, tai tik susirgt ir galima. Pvz. aš sveika dabar bet jau turėjau eit skiepytis (15m.), bet negaliu nes nueini į polikliniką ir iš kart susergi

Padėtų, jeigu inai nepraleistų tų bakterijų.

Norit nesusirkt - nusipirkit dujokaukes. : DDD

Vartotojo avataras

withwings

Dalyvis

Ignalina

5,055.88 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 14:13

Mano mamos pusseserės vyro brolio dukters vyras mirė nuo Šito " Kiaulių gripo". Jam nustojo gamintis raudonieji kraujo kūneliai (eritrocitai) ir atsisakė dauguma organų, pradedant plaučiais.
(Čia tas vyras, kur Visagine)

Ir dar, kaip ten rašoma, kad jis ėjo į polikliniką ir panašiai tai nelabai tiesa. Jam du kartus kvietė greitąją, o gydytojai nelabai reagavo " Čia taip turi būt" - sakė. Trečiu kartu išvežė į reanimaciją.

Tiesa, nežinau ar ir čia visiška tiesa, bet mamai pasakojo žmonės laidotuvėse dalyvavę.

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 14:19

tos vaistininkės nieko neišmano, joms pasako kas kaip kur kada ir jos sako klientams tą.gi jos ne gydytojos!nepraėjo visų kursų, ir blablablabla.

Vartotojo avataras

withwings

Dalyvis

Ignalina

5,055.88 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 14:22

Magly rašė:

tos vaistininkės nieko neišmano, joms pasako kas kaip kur kada ir jos sako klientams tą.gi jos ne gydytojos!nepraėjo visų kursų, ir blablablabla.

Taip, jos ne gydytojos, bet kad būt vaistininke tai dar ne vienerius metus mokytis reikia. Ir mokslai pakankamai sunkūs, ir apie vaistų bei kitų priemonių veikimą jos išmano daugiau nei aš, tu ar ten kieno nors tėvai.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 14:23

Magly rašė:tos vaistininkės nieko neišmano, joms pasako kas kaip kur kada ir jos sako klientams tą.

Nu tai ok, klientams gal ir sako tą, ką reikia. Bet va šitą aš sužinojau iš jos dukrets, ir jau nemanau kad ir sukrai sakytų tą, ką ''turi'' sakyt. Ir be to nelabai gali būt kad jom kažkas pasakė kad tos kaukės neveiksmingos. Suprasčiau, jei sakytų priešingai, nes tada skatintų pirkti, ir darytų kažkam biznį. O dabar..

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių