Aš buvau tik Lenkijoje ir Latvijoje.... ;/ šiaip jauna esu, manau, dar pakeliausiu. Šei labai mėgstu keliones ir mano svajoniu profesiją yra stiuardesė... :> Nes jos gali daug keliauti.
Kaip pavydžiu Neelinei.
Taip norėčiau į USA,mano svajonė.. Ah.. Whatever.
Esu buvus - Latvijoje,Airijoje.
Už jokius pinigus nevažiuočiau į Russia.Tiesiog negaliu pakęst šitos šalies,nu fū.
Man pati žiauriausia šalis pasaulyje,jak.
O labai norėčiau į :
USA ,Indiją, Havajus(artimiausiu metu skrisiu ) ,Australiją ir Japoniją (: Omfg,pamiršau Kanadą (:
Kokia buvo mano šiandienos kelionė Tai va šiandien susitariau su savo draugėmis važiuoti su dviračiais į Darbėnus ir Laukžemę, (tokie miesteliai). Ta proga paprašiau senelio, kad man sutvarkytų dviratį. Reikėjo pataisyti pedalą ir lenciūgą : D ( nežinau kaip tas vadinasi lietuviškai, nu ždž dviračio grandinė : D). truputį bijojau dėl kokybės, pasirodo ne bereikalo.
Norint nuvažiuoti į Laukžemę reikėjo važiuoti pro žvirkelį. Pravažiavom pro tą žvirkelį ir mano dviračio grandinė nutrūko, ne nukrito, bet nutrūko... Parvariau dviratį namo. Ėjau kokį 1 km ir mano draugės kartu.
Tada pasiėmiau senelio dviratį, tokį trantaliuką, bet, kad toj Laukžemėj kokie 200 žmonių gyvena, tai tiks. Sėkmingai pravažiavau pro žvirkelį ir plentu pavažiavau kokį pusę km ir padangą nuleido... Pasikeikiau kokias 5 min. ir tada galvojom ką reikia daryti. Nusprendėm važiuoti (o man stūmtis dviratį) iki mano draugės kokius 3km. Nuvarėm pas tą mano draugę ir ji davė man dviratį, savo palikau pas ją. Galvojau, kad kai grįšim iš Laukžemės ir prisipūsiu tą padangą. Nuvarėm į tą Laukžemę. Ten mūsų lt mokytoją susitikom. Ji mus pakvietė į svečius liepė valgyt, gert žodžiu žiauriau nebūna.. Bet apie mokytoją pakeičiau nuomonę, pasirodo ji žymiai geresnė nei atrodo. Jau važiuojam namo, užsukom pas mano draugę pas kurią buvo mano dviratis. Bandėm pūst padangą, bet pasirodo, kad ji buvo kiaura... ;// Nu, tada ėjom iki namų 7 km... Ir taip baigės musų kelionė...
eglaitea rašė:Kokia buvo mano šiandienos kelionė Tai va šiandien susitariau su savo draugėmis važiuoti su dviračiais į Darbėnus ir Laukžemę, (tokie miesteliai). Ta proga paprašiau senelio, kad man sutvarkytų dviratį. Reikėjo pataisyti pedalą ir lenciūgą : D ( nežinau kaip tas vadinasi lietuviškai, nu ždž dviračio grandinė : D). truputį bijojau dėl kokybės, pasirodo ne bereikalo. Norint nuvažiuoti į Laukžemę reikėjo važiuoti pro žvirkelį. Pravažiavom pro tą žvirkelį ir mano dviračio grandinė nutrūko, ne nukrito, bet nutrūko... Parvariau dviratį namo. Ėjau kokį 1 km ir mano draugės kartu. Tada pasiėmiau senelio dviratį, tokį trantaliuką, bet, kad toj Laukžemėj kokie 200 žmonių gyvena, tai tiks. Sėkmingai pravažiavau pro žvirkelį ir plentu pavažiavau kokį pusę km ir padangą nuleido... Pasikeikiau kokias 5 min. ir tada galvojom ką reikia daryti. Nusprendėm važiuoti (o man stūmtis dviratį) iki mano draugės kokius 3km. Nuvarėm pas tą mano draugę ir ji davė man dviratį, savo palikau pas ją. Galvojau, kad kai grįšim iš Laukžemės ir prisipūsiu tą padangą. Nuvarėm į tą Laukžemę. Ten mūsų lt mokytoją susitikom. Ji mus pakvietė į svečius liepė valgyt, gert žodžiu žiauriau nebūna.. Bet apie mokytoją pakeičiau nuomonę, pasirodo ji žymiai geresnė nei atrodo. Jau važiuojam namo, užsukom pas mano draugę pas kurią buvo mano dviratis. Bandėm pūst padangą, bet pasirodo, kad ji buvo kiaura... ;// Nu, tada ėjom iki namų 7 km... Ir taip baigės musų kelionė...
Smagiai tu cia tokios neplanuotai pakrypusios keliones dar idomesnes ;} .Man teko pabut Italijoj, ispudingai patiko Venecijoj, prie Adrijos juros, Pompejoj, ant Vezuvijaus, net kai ten lipom atsirado durna baime-bliamba, kad tik neissiverztu..; D ten is to katerio ir garai kilo, zodziu, faina kelione buvo, isimintina su tuo autobusu, kai visur trankemes ir su viesbuciais..ir kai Vatikane pasiklyde buvom, bet draugiskai nusiteke italai padejo issiaiskintam, kur ten esam, todel grupe pasivijom greitai ;}
Dar lb noriu i JAV, Norvegija, Anglija, Prancuzija, Sveicarija (kalnai mm..), Azija ir Afrika kazkaip netraukia manes.
eglaitea rašė:Kokia buvo mano šiandienos kelionė Tai va šiandien susitariau su savo draugėmis važiuoti su dviračiais į Darbėnus ir Laukžemę, (tokie miesteliai). Ta proga paprašiau senelio, kad man sutvarkytų dviratį. Reikėjo pataisyti pedalą ir lenciūgą : D ( nežinau kaip tas vadinasi lietuviškai, nu ždž dviračio grandinė : D). truputį bijojau dėl kokybės, pasirodo ne bereikalo. Norint nuvažiuoti į Laukžemę reikėjo važiuoti pro žvirkelį. Pravažiavom pro tą žvirkelį ir mano dviračio grandinė nutrūko, ne nukrito, bet nutrūko... Parvariau dviratį namo. Ėjau kokį 1 km ir mano draugės kartu. Tada pasiėmiau senelio dviratį, tokį trantaliuką, bet, kad toj Laukžemėj kokie 200 žmonių gyvena, tai tiks. Sėkmingai pravažiavau pro žvirkelį ir plentu pavažiavau kokį pusę km ir padangą nuleido... Pasikeikiau kokias 5 min. ir tada galvojom ką reikia daryti. Nusprendėm važiuoti (o man stūmtis dviratį) iki mano draugės kokius 3km. Nuvarėm pas tą mano draugę ir ji davė man dviratį, savo palikau pas ją. Galvojau, kad kai grįšim iš Laukžemės ir prisipūsiu tą padangą. Nuvarėm į tą Laukžemę. Ten mūsų lt mokytoją susitikom. Ji mus pakvietė į svečius liepė valgyt, gert žodžiu žiauriau nebūna.. Bet apie mokytoją pakeičiau nuomonę, pasirodo ji žymiai geresnė nei atrodo. Jau važiuojam namo, užsukom pas mano draugę pas kurią buvo mano dviratis. Bandėm pūst padangą, bet pasirodo, kad ji buvo kiaura... ;// Nu, tada ėjom iki namų 7 km... Ir taip baigės musų kelionė...
Ne, nu šakės, kokių nuoširdžių žmonių būna . Šitaip viską paprastai ir nuo širdies parašyt, šaunuolė. Pakėlei nuotaiką (:
Mano kelionė jau 2 para. Jei tai galima pavadinti kelione, tačiau aš iš savo gimto miesto labai retai kada išvarau, tai man kaip ir mini kelionė buvo...
3dienis prasidėjo daktarais.. Rentgenas, neurologas.. Po to, išėjus lauk visai karšta pasidarė. Į paskaitas keliavau pėsčias, nes buvo dar pusvalandis laisvas. Ketinau ateiti į antrą paskaitą, bet prie pat koledžo durų sulaukiau draugo skambučio ir apsisukau, bei grįžau prie dailės fakulteto, ten prasėdėjau visą paskaitą ir nuėjau tik į trečią. Tuomet ją atsedėjęs, atidavęs duoklę dėstytojui dar kartą sulaukiau skambučio. Pokalbio metu gavau pasiūlymą vakare , ~7h, lėkti į Vilnių. Ten, apie dvyliktą nakties, turėjom gauti autobusiuką ir parvairuoti jį atgal į Šiaulius.
Taigi, atvažiavom į tą Vilnių 22h, ir prasitrankėm iki pat 12h, tuomet paskambinus vairuotojui pasakė,kad jis dar tik juda link Lenkijos sienos ir jam buvo likę ~50km iki jos. Taigi, ką dar veikti? Ai prigalvojom, priveikėm, prikvailiojom. Nuėjom į amatininkų užeigą ir prasėdėjom iki pusės 3h. 3h iškeliavom į netoli prie Akropolio esančią degalinę. Ten gavom autobusiuką ir pasukom į namus.
Tad ~03.30 jau įsipylę saliarkos buvom ties Vilniaus išvažiavimu. Pagalvoję,kad vienam į mokyklą o kitam į paskaitas ryte (o man dar koliokviumas tą dieną) nusprendėm paskubėt o ne lėtai vilktis.. Palaikėm neblogą tempą.
Namai namučiai! Pasižiūriu į laikrodį ir nustembu. Per dvi valandas aš jau buvau namie. Oho. ~06.40 jau atsiguliau į lovą ir parašęs sms lūžau akimirksniu. Tačiau ilgai nemiegojęs 07.30 išgirdau žadintuvą ir kėliausi, vos viena valanda miego, kaip išgyventi? Nupėdinau į paskaitas ir ten prabudęs nuo kvailiojimų atsigavau. Parašiau kolį ir parėjau namo.
Aaaahh... Pusryčiai - mamos daryti makaronai. Pasišildau ir suvalgau. 5minutęs pagalvojęs apie netolimos ateities planus pasuku į dušą. Nusiprausiu, apsitvarkau, bet mane apima nežmoniškas tinginys.. Nu šakės tiesiog.. Išėjęs pasileidžiu „Phlorid @ Art. Lebedev Studio (29.02.2008).mp3" relaxinio drumo setuką ir užeinu į linksmas.net forumą..
Tiesiog tyngiu kur judintis.. Tačiau mano kelionė įpusėjo.. Ką tik paskambino grupiokas, tai keliausiu pas jį, o 5h į Saulės miestą, ten vyks flashmob (nežinantiems ). Po visko gal dar kažką paveiksiu, tačiau dar nežinau. Vakare galbūt ateis draugė mano ir su ja pasižiūrėsim kokį linksmą filmuką. "Galvoju apie Open Season2".. O kas tolimesniame vakare tai nežinau, tačiau tikriausiai lova, nes šiandien ilgai netempsiu..
Nu joa, čia gavos keverzonė.. Gerai, pėdinsiu rengtis, nes sėdžiu su trauzais ir džinsais.. Pačiam jau nebejauku..